12 gü

Uzak mesafe ilişkisinde akraba erkekle ilçeye gidip alışveriş yapmamı erkek arkadaşıma söylememek kötü bir şey mi?

Köydeyim, araç yok, ailem uzakta şu anlık. Neyse herkese sordum, araç yoktu. Alışveriş yapmam gerekiyordu marketten. Sonra annemin kuzeni var kız kardeşler, onlar dedi erkek kardeşleri gelmiş, seni götürebiliriz istersen ilçeye alışverişini yaparsın.

Ben de başka seçenek olmadığı için tamam dedim çünkü köyde otobüs falan da yok. Annemin kuzeni kız kardeşleri işte, yakın arkadaş gibiyiz, erkek kardeşleri ben kendimi bildim bileli hep benimle evlenmek istiyor. Neyse, geçenlerde teyzeme falan da söylemişlerdi konuyu.

Erkek arkadaşımın olduğunu bilmiyorlar bu arada uzak mesafe görüştüğüm biri vardı, seviyorum onu. Neyse uzak mesafe erkek arkadaşıma bu durumu söylemedim, ilçeye gittik. Kız kardeşleri de geldi ama alışverişimi yaptım geldik köye.

Zaten ben onu arkadaşım gibi görüyorum ya da akraba işte. Ama yine de kendimi kötü hissettim bu durumda, acaba haksızlık mı yaptım erkek arkadaşıma diye. :( O da hissetti mi bilmem birkaç saattir yazmıyor. Bu durumu ona anlatmalı mıyım veya kötü bir şey mi yaptım sizce, ben abartıyor muyum?

Çünkü sadece alışverişimi yaptım geldim. Kız kardeşleri de geldi öyle.. Sonra eve çağırdılar, işte çay falan içmiştik yakın akraba... Ama işte beni onunla yalnız bıraktılar bir an balkonda, içeri girdiler mutfağa çay koymak için, ben de kalkalım dedim sonra. Yani bunu erkek arkadaşıma söylemedim, sizce kötü bir şey mi yaptım. Söylesem daha kötü olmaz mı? Bilemedim.

Uzak mesafe ilişkisinde akraba erkekle ilçeye gidip alışveriş yapmamı erkek arkadaşıma söylememek kötü bir şey mi?