+1 yılşişede durduğu gibi durmaz ve sevişirsiniz belki de senin istediğin bu ama kendine bile itiraf etmek istemiyorsun utanıyorsun ama olursa da fena olmaz diyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
he unutmadan çağır ve olanları yaz lütfen boş yapan kim görelim
Soran+1 yılÇağırırsam etiketliycem seni
- +1 yıl
çağırmayacaksın o zaman :D neyse sağlıcakla kal
En İyi Cevaplar
+1 yılSamimiyet varsa neden yanlış anlasın ben alkol kullanmam ama samimi bir arkadaşım evde yemek yiyelim film izleyelim dese asla farklı düşüncelere kapılmam. Cinsiyetler farklı diye illa farklı yaklaşımlarlar sergilenecek diye kaide yok sen onu bizden daha iyi tanıyorsun farklı algılarsa zaten ne halt olduğunu anlarsınız anlamazsa da hoş zaman geçer her türlü karlısın görüyorsun nasıl çözdük mevzu kapandı herkes yataklara :))
34 Yorumla
Soran+1 yılAy şükür aklı düzgün çalışan biri ya
- +1 yıl
İnsanlar kendi zihniyetleri doğrultusunda hareket eder ve tavır sergiler bu asla değişmez bir gerçek ufuk kapalı yani :))
- +1 yıl
teşekkür efem
Soran+1 yılRica ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal bir şey bu cekinecek bir şey yok. Kadın arkadaşlarımin evlerinde kalıp evlerinde icmisligim çok oldu. Hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım. Bunda yanlış bir şey yok gayet normal bir şey ;)))
30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. aplaa sen ondan değilde kendinden şüphe et.. ayrıca iki değil de 3 kişi olun nolacak.. bi kız daha çağır... o biraz daha lan acaba yanlış anlar mı kısmını takmayan biri olsun. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yok alla alla olsa zaten kızkıza içerim. Arkadaşlarım şehirdışında, biri gezide falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılbişey diyim mi.. güzelsen, kesin yanlış anlar :)))
güzel değilsen anlamayabilir. ama iki kadehten sonra güzel de bulabilir... :))) aklında öyle bir şey yoksa bence riskli.. haa, her iş olacağına varır dersen, neden olmasın...
22 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olmayışım ilk kez bi işe yaradı desene😂😂
- +1 yıl
işte o durumda alkolün etkisi mühim :)))
Aranızdaki samimiyete bağlı. Erkeklerin büyük çoğunluğu yanlış anlar. Ama bu arkadaş azınlık guruptan da olabilir. Fakat ne olursa olsun ben ata sözleri ne çok inanırım. Çünkü test edilmiş ve onaylanmıştır. Ateşle barut yan yana durmaz. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz diye bir sözde var🤔
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Alkol hariç, olağan bir durum olarak görülebilir. Kendini bilen insanlar için.
Neden alkol hariç dedim? Alkol pek çok algıyı değiştirdiği gibi, bir yönü de açığa çıkarır ( bu bilimsel bir araştırma)
Dolayısı ile, normal kafa ile konuşulmayacak şeyler konuşulur, söylenmeyecek sözler söylenir.
Son tahlilde, dikkatli ve temkinli olmakta yarar var, etraflıca düşünmekte de.
Not: Alkol kullanan biri değilim, lakin çok ortamlarında bulundum.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten yakın arkadaşın olsa yanlış anlar mı diye bir tasan olmazdı. Demek ki yanlış anlaşılmaya müsait olacak kadar bir mesafe var hâlâ aranızda. Çağırma otur kız arkadaşlarınla iç.
22 Yorumla
Soran+1 yılSamimi olduğum, dışarıda da içtiğim biri. Söz konusu eve çağırmak olunca arada kalıyorum
- +1 yıl
Yine dışarda iç derim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçmek değildi şöyle kendimden örnek vereyim muhabbetimiz iyi olan uzaktan akrabam olan yaşça küçük çocukla yakınlaştık ayık kafaydık bide düşün bir anda gelişti beraber olduk yani kısaca başbaşa kalınca biranda değişebiliyor her şey dikkat et.
14 Yorumla
Soran+1 yılBir şey olmaz ama yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum sen çizgini bilir belii edersen oda ona ayak uydurur normal muhabbet sohbet et laf arasında konuyu getir oraya güvendiğim biriyle içmek istiyorum tek değil gibi de oda olur der zaten müsaitse bence
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için 💜
Cevap sahibi+1 yılNe demek çağırırsan gelişmelerden haberdar et :)
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir düşünce. Samimi gördüpün biri ise neden sorun teşkil etsin
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara baksana
- +1 yıl
Neden bakayım. Gerek yok sen kendini o kendini biliyorsan kime ne
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu deneyip sarhoşluğun verdiği etki ile o an cinsellik yaşayarak hamile kalan bir kız vardı çalıştığım şirkette. O yüzden bir erkekle aynı ev ortamında içmemen senin açından daha sağlıklı olur. İçki tüm kötülüklerin anasıdır diye boşuna demiyorlar.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta birbirini tanıdıktan güvendikten sonra niye rezil olasın ki şöyle bişey yapabilirsin bu ara rakı içesim var ama rakı tek başına içilmez de gerisi gelir zaten 😊
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği ne kadar iyi tanıdığına ve onun karakterine bağlı. Her alkollü ortamın sonu aynı yere gider diye bir kural yok.. Edebiyle içecek biriyse yanlış anlamaz.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Sen ne güzel bi insansın ya.. awq hiçbir arkadaşım böyle bi teklifle gelmedi felaket kıskandım şu an... En acilinden arkadaş olmalıyız :)
10 Yorumlane alaka ya bende csnım sıkılınc aerkadaşlarımı çağırıyorum sadece içip saçnalayabiliyoruz
10 Yorumla
+1 yılNeden anlasin ki adı üzerinde yakın herşeyini paylaştığın birisi yani
10 YorumlaGüven varsa çağır ama sevişmeyeceğinin garantisini veremem 😄 rakı diğer alkollere benzemez 😉
Başka arkadaşlar varsa onlarıda çağır öyle sofra hazırla bence.013 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez rakı içmeyeceğim sonuçta, ayrıca yakınımda alkol alan tek kişi de o, yoksa kız arkadaşlarımla içerim
Soran+1 yılViski cidden libido arttırıyor iyice yanlış anlaşılır, vodka sevmiyorum ne yazık ki
Soran+1 yılBenim rakıda ağlayasım geliyor😂
Soran+1 yılCanım çekti ahahah olmadı yalnız içicez ne yapalım
Soran+1 yılBen evde içmeyi seven taraftaym😂
Soran+1 yılYeri başka derken
Soran+1 yılİşi bilen biri😂
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. yanlış anlaşılma ihtimali yüksek. bizim oralarda , içki herkesle içilmez diye meşhur söz vardır. bu sözün doğruluğuna hayatımda bir kaç kez şahit oldum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı. Yanlış anlama ihtimali yüksek ; ne kadar güvendiğine bağlı bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakın arkadaşınsa zaten yanlış anlamaz , sanırım sandığın kadar yakın değilsiniz. Kanka içsek mi yaa galan diyebilirsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Dediğin kadar birbirinizi tanıyorsanız yanlış anlamaz, niyetini bilir, yoksa çok yakın tanımadığın biridi direkt farklı amaç güdebilir, öyle anlayabilir.
00 Yorumla
+1 yılIyyy rakinin neyini begeniyorsunuz ya iğrenç tadi var ben 1 yudum icim dedim beyin hucrelerm sanki kopmuş gibiydi hic guzel değildi
04 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu değil be kuzu tamam rakı değil başka içecek içecekmişiz gibi düşün 😂
- +1 yıl
Hıhı aman gelsn nolcak azcaksiniz azin salın hayati siksr gibi yasican😂
- +1 yıl
😂😂🤩
- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılgegenin sonunda sekss olur ona göre kendini hazırla
03 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok
- +1 yıl
dene ve gör :D
Soran+1 yılİlk kez karşı cinsle içmiyorum, sorun yok
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlis anlayacak bir yapisi varsa, ki yakin arkadassaniz bunu az cok kestirebilirsiniz. Umarim anlamaz.
00 Yorumla Yanlış anlaşılır milletin ağzı torba değil büzesin ve erkek arkadaşın içtiğinde ne yapcağını bilmen gerek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. sorun olmaz ama erkek biraz duygusal etkileşimi var ise beklentiye girer. sizn bu arkadaşlık yatağa doğru gidr haberin olsun
00 YorumlaYanlış anlar. Anlamasa bile alkolün etkisiyle yanlış şeyler olur
06 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
Soran+1 yılAlkol aldığında sevişmeyen arkadaşlar var, az film izleyip gerçek hayata dönün
Soran+1 yılİşte bu kişiyle o ihtimal sıfır, onu anlatmaya çalışıyorum
İçince kadınların libidosu yükseliyor. Sabah yatakta onunla çıplak uyanmak sorun değilse çağır.
05 Yorumla
Soran+1 yılKaç kadın gördün acaba
Soran+1 yılÖyle görünüyor😂😂
Soran+1 yılOlay mı çıkmış alla alla
- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılValla sakıncasız gibi görünsede sakıncalı bir durum bence önce dışarda böyle bişey yapın sonrasına sonra bak. Alkollüyken nasıl birisi olduğunu deneyimlemiş olursun en azından
04 Yorumla
Soran+1 yılDışarıda defalarca içtik, çocukluk arkadaşım zaten yeni tanışmadık
- +1 yıl
Sana karşı bi art niyet ya da bi ilgi alakası yok ise bence bir problem olmaz. Sana zarar vermeyeceğinden eminsen neden olmasın
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için
- +1 yıl
Rica ederim keyifli günler
O yanlis anlamasa bile eve davet etmen uygun olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılİkimiz de bekarız ama öyle bir ihtimal yok
+1 yılBiraz farklı anlar ya da alkolün etkisiyle işler karışabilir
00 Yorumlaİç kötülüklerin anasıdır. Bir barut bir ateş bana göre yan yana olmamadır.
00 Yorumlaönce sana sorarım. içince saldırmak gibi huyların yoksa ozaman gelirim.:)
00 Yorumla
+1 yılKendine mi güvenmiyorsun yoksa gelecek arkadaşa mı? 😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanında biber gazı bulundur, seni öpmeye kalkacak büyük ihtimalle
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık söyle. Sadece sohbet ve içeceğinizi. Yoksa farklı hayallerle gelmesi olasıdır.
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlamaz arkadaşca gelir ama sonu arkadaşça bitmeyebilir de ihtimal dahilinde
00 YorumlaKafalar güzel olunca sevişirsiniz işte mis gibi
00 Yorumla
+1 yılSabah birlikte uyanırsın sevgili olarak. Arkadaşlık biter.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama olur olmaz bilemem de başka şeyler olabilir istemeden belki
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol içtikten sonra sağlam kalabildiğine ilişkin kendine güveniyorsan çağır bir şey olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında insanlarız o kadar da değil
- +1 yıl
Alkolün pek yaşla alakası yok. Bilince direkt etki ettiği için
Soran+1 yılKör kütük de olsam kontrolümü kaybetmiyorum, o da öyle biri değil
- +1 yıl
Öyleyse felekten bi akşam geçirmiş olursunuz iyi bile gelebilir
Soran+1 yılÇok yoğun çalışıyoruz ikimiz de, iyi gelir muhakkak ama bakalım
- +1 yıl
Bazen ihtiyaç duyuyor insan deşarj olmaya
Erkeklerin zihni ve beyni daha farklı çalışıyor o yüzden yanlış anlaşılma olabilir
10 Yorumla
+1 yılArkadaşı eve çağırmak çok doğal bir şey. Bence yanlış anlamaması gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılİçkinin sonu masum bitmeyebilir bunu göze al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun için bu endişeyi taşıyacağına davet et geleyim😉
07 Yorumla
Soran+1 yıl"Yakın erkek arkadaşım"
Cevap sahibi+1 yılYakın olsa hakkında böyle soru sormaz direk çapırırdın.
Haa, biz çok uzağız sanki 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılMerkür'den yazıyorum...
Soran+1 yılEve çağıracağım, dışarıda içecek olsak zaten çağırırım direkt ki daha önce içtik de. Alakası yok dediğinlr
Cevap sahibi+1 yılaçıklamada belirttiğin gibi; rezil olma da sonra 😂
Ben bunun garantisini veriyorum sen elindeki ürünü soruyorsun😂
Soran+1 yılÖyle bi dünyq yok
Cevap sahibi+1 yılVar da senin işine gelmiiiir😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence alkol işin icin de olursa yanlış sonuçlar olabilir. Cagirmaman daha doğru.
00 Yorumla
+1 yılYavaştan dokunmalarla başlar, öpücükler vs. İşi biliyorsa mutlu son 😂
00 Yorumla
+1 yılSamimiyseniz yanlış anlamaz tabi.
10 Yorumla
+1 yılKime ne ya bosversene
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. açıkça söyle ne istiyorsan da sorun olmasın sonra
00 Yorumla
+1 yılDost arkadaşca olabilir
10 Yorumlaçağır gitsin be amaan
10 Yorumlaanlayabilir. sarhoş olunca cinselliğe kaçabilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaçmayız da yanlış anlamasın derdim o😂
+1 yılNeden yanlış anlasın ki sonuçta erkek kadın yalnız içemez diye bi kural yok bencee :))
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynı fikirdeyim ya
- +1 yıl
Yakın arkadaşın olsa bile eğer bişeyler yaşamak istiyorsan ve ona güveniyorsanda o anda yaşayıp sonra yine arkadaş kalabilirsiniz eğer o da bunu yapabilirse tabii
Soran+1 yılÖyle bi ihtimal yok ya üf
Bence yanlış anlayacaktır. Bir beklentiye de girebilir. Alkolü de doğru bulmuyorum.
00 YorumlaNiye çağırıyorun ayıp diye bişi var
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye be sanki taciz ettik adamı
Soran+1 yılDoğru bildin, sanane😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende uzun süredir böyle birini arıyorum eger imkanın varsa davet et valla biri olsa da sohbet ede ede icmek istiyorum
00 YorumlaUlan biz haric herkes si kisiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olduğunuz için siz hariç zaten
+1 yıl🤣 İki kadeh içip üstüme alıyormuş
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce dışarda defalarca içtik, ters hiçbir hareketi olmadı
- +1 yıl
Dışarıda atlamaz 🤣 Nasıl atlasın benimki olacağından değil ya olursa diye hayal dünyamı çalıştırıyorum
Soran+1 yılDışarıda atlamaz da eve bırakınca bi hamle yapardı dimi, yapmadı
- +1 yıl
Yok artık aç kurt gibi eve bırakırken 🤣 Hangi film bu
Soran+1 yılYav eve gelmek isteyebilir vs dimi amaan uğraşamıycam
- +1 yıl
Bencede kasma çok çok evden kovarsın 😀
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılO samimiyetiniz varsa elbette anlamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ya neden anlasın hem
- +1 yıl
Evvet
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetini açıkça belirt yoksa beklentiye girebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeklentiye girmez bence ya
- +1 yıl
Belli olmaz alkol ortamı hele
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış anlamaz da o gecenin sonu iyi bitmez.
23 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum ya içince kendimizi kaybeden insanlar değiliz hem zaten bi his vs yok, imkansız o
Cevap sahibi+1 yılEe ne çekiniyorsun o zaman madem o kadar güveniyorsun
Soran+1 yılÇekincem o değil, daha önce içtik vs ama hiç bana gel içelim mevzusu olmadı. Benim içesim var ve yakınımda içen tek arkadaşım o, yoksa kızkıza içerdim de işte
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlar aman dikkat hacı ablam 😃😂😅😅
00 Yorumla Ben kesin sevişmeye çalışırım
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler