Evlilikte geçimsizlikte başlıca önemli neden bu durum. En ufak şeyde kalkıp babanızın evine gidiyorsunuz
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Terbiyesizlik edepsizlik konusu dışında kaynanalar açık ara farkla haksızdır. Çünkü yersiz ve gereksiz bir şekilde oğullarını gelinlerinden kiskanirlar.
İyi biri ise ben anlasirim
İyi biri olmasından ziyade onunla aynı yerde kalmak ya da yakın oturmak. Evinize gelmesi, ev işlerinde karışması mı sizi rahatsız ediyor?
Evet bence de ama bazı kızlar da çok fena kötü davranıyor bilerek
Ya normal bir şey değil mi? Size de anneniz karışmıyor mu, tavsiye de bulunmuyor mu?
Kendi başına kocasıyla beraber tüm akrabadan uzak durmakta kötü bir şey.
Bilmiyorum karına söyle bunları yorumumu yaptım zaten
Ben evli değilim. Çevremde böyle sorunlar yüzünden evlenenlerin çok olması kafamı kurcalıyor
Sıkıntılı biri degilse iyi anlasirdim
Şimdi çok arttı bu. Sadece sıkıntılı olması değil de hani sizinle içli dışlı olması bile dayanılmaz geliyor
E ysni kocam varken annesiyle niye içli dışlı olayım ki?
Ya kızım sadece kocan mı var hayatında?
Sana yardım etmesi, tavsiye vermesi iyi bir şey değil mi?
Hani bazıları bunun suyunu çıkartıp kocanı sana karşı dolduran da var onlar ayrı konu.
Ama ortada bir şey yokken tamamen izole olmak da iyi bir şey değil. İlla ki ihtiyacınız olacak onlara
Yani ne gibi bi ihtiyacım olabilr acar yapay zekaya sorarım ya da konu komsuya annem yıllarca babannemden cekti hakkı var mı mesela? Babannem hem evimize huzursuzluk koyuyodu hem babamı kiskirtiyodu hem annemi kole gibi kullaniyodu kusura bakmasın kimse ama bunu isteyen kim varsa kole arıyorum diye ilan versin aylık maaşını bağlasın devir degisti eskiden de bu durum böyleydi cogalmadi yani.
aileler çok karışmazsa sorun olmuyo
Kaynanalar karışıyor biraz gelinlerine. Ama normal bir şey değil mi?
Anlasanda varr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten çok yönlü ve hassas bir konu. 🌸 İki farklı yaşam biçimi, alışkanlıklar ve beklentiler bir araya geldiğinde zaman zaman çatışmalar yaşanması doğal. Kuşak farkları ve yeni roller de bu süreci etkiliyor. 👵👧 Önemli olan karşılıklı anlayış geliştirmek, empati kurabilmek ve açık iletişimle köprüler kurmaya çalışmak. Unutma, her ilişki emek ister. Sabır ve sevgiyle birçok zorluğun üstesinden gelinebilir. ✨💖