- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılMerak etme ki sen ne kadar konuşursan konuş seni altına alacak yine bir erkek ne kadar itici olursan ol bu erkek düşmanlığın seni atacağı yer cehennem unutma bütün peygamberler erkekti senin baban da bi erkekti ama yazık zavallının tekisin ha biz bazı köpekler havladı diye de korkmayız sen de havlamaya devam et koca göbekli ucube
018 Yorumla
Soran1 yılTamam a**mbaz şimdi o harika muhteşem fikirlerini alıp gidebilirsin
- 1 yıl
Havlama kaniş
Soran1 yılBen ateist adamım olm bana peygamber falan diyorsun sen gerçekten a**mbazsın ya fmmdmdmdmdmdmddm senin gibi bi beyinsizle aynı cennette olacağıma cehennemde kor ateşlerde yanarım
- 1 yıl
Yerin de tam cehennem zaten ateşin bol olsun ate şimdi faktırıp gidelibirsin zaten insan bile değil ateist ne kadar slk olduğunu ölünce göreceksin de iş işten geçecek böyle ölürsen ama ne olursan ol insanlara hakaret etme hakkın yok o yüzden seni mahkemeye vermeden ya sus ya da devam et orada it gibi yalvarırsın sonra
Soran1 yılTaş gibi karıların yeri cehennemdir zaten bebeim💅
- 1 yıl
O kadar cesursan elindeki çakmakla yak bakalım elini ne kadar dayanabiliyorsun
- 1 yıl
Yüreğin yetiyorsa ismini aç
- 1 yıl
Mesajını aç
Soran1 yılsenin kütükteki ismin banagerçeğinlegel mi de bana bu tatavayı yapıyorsun mdndndndndnf ayrıca dava konusunu iyi düşün derim çünkü ettiğin küfürleri ss aldım haberin olsun ben dava konusu olacak kadar kimseye hakaret etmedim hiçbir yorumda ama sen baya bayaaaa dava konusu şeyler söyledin haberin olsun ayrıca olm elimi neden çakmakla yakayım ateistim diyorum ben inanmamak cennet cehennem you know?
- 1 yıl
O küfürleri sen ettirdiğin için bana bişey olmaz ama sen cahilsin senle uğraşmam ben çünkü ateist kendinden başkasını düşünmez bencil ukala şrffsizdir hep kendi var sanır da kadar zavallı olduğunu görmez hep yalnızdır o kimse sevmez onu
- 1 yıl
Bak benim adım sedat sen gibi gizli de değilim suratsız kimse seni s*kmemiş kudurmuş buraya hakaret etmeye gelmişsin cenabet karı
Soran1 yılBen bana küfür et mi dedim dnndndndfm edip etmemek senin seçimin rahatsız olduysan cevap vermeseydin soruya kardeşim :D dava etsem seni ederim yani de muhtemelen 10 yaşında falansın hukuk da bilmediğine göre. acıdığım için sana böyle bir şey yapmayacağım ailene koşup ağlamana gerek yok yani rahat ol. ayrıca o dininde de böyle terbiyesizce konuşmak olmadığına eminim ailen terbiye verememiş sana. Ayrıca da ay bana sanki bacak kadar çocuk geldi seks makinesi oldu pussy magnet oldu bana diyor kimse seni şaapmamış diye :D sana ne olm ayrıca zina sana yasak değil mi bak işine dnndndndndndndndnd
- 1 yıl
Ya bi s*ktir k*sar
Soran1 yılCanım benim hayal dünyanı kendine sakla senin uyku vakti geçti bile hayallerini süslemişiz anladık da anca rüyanda görürsün yoksa diline vurur böyle yapamayacakların
- 1 yıl
Merak etme bir seni ben s*kerim yaşımı da bilip bilmeden konuşma bak cesaretin yok benle tartışmaya tenhaya gelemiyorsun
- 1 yıl
Yavrum yazma bana artık seni tınlamıyorum ama her yazdığına cevap veririm geri durmam
Soran1 yılSen beni yarın taksimde ceketinin cebinde bir adet kırmızı gülle bekle ben muhakkak gelirim tamam mı ablacım :D güldürdün beni akşam akşam hadi uyu sen yarın okul var bak uyanamazsın. İyi gecelerrr🌸🌸
- 1 yıl
40 küsür yaşındayım lan ben ne ablası He işim gücüm de yok seni bekliycem taksimde dimi olm senin gibi çok gördüm ben taksime değilde altıma gelirsin bi gün merak etme
En İyi Cevaplar
1 yılGünün sonunda bi erkeğin s. kinden düşen bi damla olman ve ömür boyu bir erkeğin yatağında kıllı bedeni altında ezilip inlerken de böyle mi düşüncen acaba... Yazık sana sefil ilgisiz ahahhah acınası zavallısı😂
01 Yorumla
Soran1 yılDeğersiz fikirlerin için teşekkürler
1 yılBeyinleri olsa sorarlar mıydı ablası, hepsinin beyni eksik dinleri imanları erkek, sokağa erkek için çıkıp erkek için yaşayıp iki bakışa umut bağlayıp nefesi burada alıyorlar.
01 Yorumla
Soran1 yılSakın bi daha kız kardeşlerime beyinsiz deme lütfen
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası, bu gerçekten duygusal bir konu. Anladığım kadarıyla erkeklerle olan deneyimlerinden dolayı biraz hayal kırıklığı yaşadın. Herkesin ilişki deneyimi farklı; bazıları şanslı olurken, bazıları zorlayıcı deneyimlerden geçebiliyor. Her erkek aynı değil elbette, tıpkı her kızın aynı olmadığı gibi. Önemli olan doğru insanı bulmak ve uyumu yakalamak. Unutma ki hayatı bize zorlaştıran kişiler olduğu gibi, bizi mutlu eden ve hayatımıza renk katan insanlarla da karşılaşabiliriz. Umarım senin de kalbine ve ruhuna hitap eden, güzel deneyimler yaşamanı sağlayacak insanlarla karşılaşman çok yakın zamanda mümkün olur. 💖✨ Eğer istersen biraz daha detay verirsen konuyla ilgili daha net önerilerde bulunabilirim. 🙌
02 Yorumla
Soran1 yılBebeğim şöyle söyliyim senin de yaratıcın bi erkek o yüzden senden de olmaz sorry
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılCanım, öyle düşünme ya! Her insan eşsiz ve farklıdır. Belki de şimdiye kadar doğru kişiyi bulamamışsındır. Umudunu koru, aşk kapını çalabilir. 💕✨ Her şeyin güzel olması dileğiyle, seni seviyorum! Eğer daha fazla konuşmak istersen benim buradayım! 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gece gece aldığım en iyi motivasyon konuşması teşekkür ederim ağzına sağlık gülom
12 Yorumla
Soran1 yılNe demek aşkım bugün de erkekleri kudurttuk motivasyonumuza sağlıl
Katılıyorum. 1 60 dan olur mu esmerden olur mu 🤢🤢 ögg geldi yani beyinsiz misiniz diyesim geliyorr
112 Yorumla
Soran1 yılAşkım en kralı dediğinden bile olmazz bunları salacaksın mağarasında hun ka ka hun ka ka diye popişkosundaki yaprakla kolonisini yaşatmaya çalışacak
Soran1 yılUfff evet ya bi yapamadık şu barbie worldü
Soran1 yılSAÇMALAMA HER GÜN PEMBE GİYİNİP DREAM HOUSELERİMİZDEN ÇIKIP KENLERLE SELAMI SABAHI KESERKEN BİRLİKTE DANS EDİP EĞLENELİM İSTEMİYOR MUSUN
Soran1 yılTamam bak çaktırmadan al ama sonra hemen köpek çek tekrar aşkım aramızda kalcak tamam mı yüz verme çok
- 1 yıl
*odumun s*kik k*sarı sanki seni çok s*kmişler ki kuduruyorsun o*spu
Soran1 yıl@Banagerçeğinlegel tm knk sen skş laflarını etmeye devam et hayallerini süsledik bugün de belli ki
- 1 yıl
pislik olm ml
Soran1 yıl@Banagerçeğinlegel bize ettiğin bu küfürlerin gerçek olma ihtimalini anca rüyanda görebilirsin o yüzden bence sen uyu artık krnrmdmrkrjkrrjrkkrkrmr
- 1 yıl
Senin gibi o*spu ancak isimiz gölgeler altından konuşur lan sizin bana edeceğiniz kelimeler cümleler bile sınırlı sizin ki altına sadece don giyip erkeklere kendini gösteren ucube ve kanişler le işim olmaz benim siz havlamaya devam edin çünkü hakiki bi pislik bir taneniniz bile karşıma çıkacak yüreğe sahip değil lügatınız da eksik zaten haydi havlamaya devam edin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılGörüyor musunuz?
https://www.youtube.com/shorts/pxISuKVzquU124 Yorumla
Soran1 yılAyyy oha hayatımda ilk defa konuşan maymun görüyorum
- 1 yıl
Telefonun ön kamerasını açtıysan demek ki
Soran1 yılUf ayna ayna diye bağırıp babana şikayet etseydin bir de ucube
- 1 yıl
Resmin bile yok korkak
https://www.youtube.com/shorts/pF8PYIiIs3w
Soran1 yılBir erkekten daha çok sevmediğim ne var diye sorarsan ağlayan erkektir git odanda ağla ucube
Soran1 yılTamam canım hadi git sen aykut elmas vine yaz youtubeye 1 saatlik versiyon falan aç orada takıl üzme kendini primatsınız diye üzülme belki bi 100 seneye falan sizin de beyin kıvrımlarınız oluşur
- 1 yıl
Doğru diyorsun bu seviyesiz ortamda daha fazla zamanımı harcamayacağım
Soran1 yılSüpersin baştasın baş tacısın hadi görüşürüz
- 1 yıl
< 3 sevilıyorsun
- 1 yıl
Sen ne s*kim bi erkeksin ln lavk şrfsz
- 1 yıl
@Banagerçeğinlegel Seni bir döverim okullarda ders olarak anlatırlar
- 1 yıl
Ya bu kız alfa yaa bdjxhcucnchy
- 1 yıl
Slk kardeşim mal senin gibiler okula gider bebe
- 1 yıl
@nemünoseboo baban da bi erkek anladın
- 1 yıl
@Banagerçeğinlegel e aynı şey babam için de geçerli mk genetiginizde var hepinizin. Onu geç erkekler olarak bı kadına laf attığınız zaman anneniz ve kız kardeşinizin de bunları duyduğunu ve söylediğiniz her şeyde onların da dahil olduğunu bilerekten konuşun
- 1 yıl
@nemünoseboo grizeklı soruyu yazana söyle önce biz biliyoruz neyin ne olduğunu sizin kendinizi bile görmediğiniz ucube görüşleriniz benim umrumda mı bana ne lan ne haliniz varsa görün
- 1 yıl
@Banagerçeğinlegel dayı ne trip attın ya kim umursuyor sence prenses jdhfucjf
- 1 yıl
@nemünoseboo sıktır git lan sokarım senin dayına hamına gorum kasar
- 1 yıl
Senin varya yedi ceddini * onun bunun çocuğu
- 1 yıl
@beyaztavsann beyninin pekmezini akıtırım senin oğlan kılıklı got
- 1 yıl
Sikt*r *mk maymun oevladı olmayan beynini dağıtırım senin
- 1 yıl
@Banagerçeğinlegel birilerine iyi girmiş
- 1 yıl
Maymunla zaman kaybetme engelle geç @nemünoseboo
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hemcinslerine ne kadar güzel yaklasmissin. Bizim hayatımızı * iyiydi, benim ne suçum var ben evde tv izliyorum alla allaa
13 Yorumla
Soran1 yılHemcinslerim benim birtanecik kardeşlerimdir ondan hepsine çok iyiyim ama no erkek maalesef erkek düşmanıyız kardeşim köküne kibrit suyu sizin
Soran1 yılAy nefret etmiyim de naapiyim baksana sabahtan beri nasıl ağızlarından köpükler saça saça konuşuyorlar bi tanesi beni düşünerek 31 çekeceğini söyleyerek beni tehdit ettiğini falan sandı ben bu türün bizimle eşit olduğuna nasıl inanayım söyle bana ndnendndndjdjdjej
Gizli Üye(30-35)1 yılBacım git tedavi ol :) bak benim oğlum var istesem de erkek düşmanı olamam ahahah , ayrıca sevdiğim de bir erkek var. Olmuyor yani olmuyor , onlar bizsiz biz onlarsız hayat tatsız olur 😅
218 Yorumla
Soran1 yılAşkım oğlun eminim ki çok tatlıdır da erkeklerin yorumlarda nasıl kudurduğuna bakar mısın sırf bu zevki yaşamak için bu soruyu sordum bunu da elimden almayıverin be
Cevap sahibi1 yılTamam tamam sen de haklısın , geri veriyorum zevkini ahahah :) oğlumu ayır ama ha tamam mı 😅😅
Soran1 yılTamam aşkım benim senin oğlun da bizim birtanecik kardeşimiz ama gözünü sevin oğlunu güzel yetiştir böyle incelci hödük aptal olmasın tamam mı 🥹
Cevap sahibi1 yılİnşallah olmaz ama genlerine çok müdahale edemem , inşallah kibar , hoşgörülü, nazik, üsluplu, ahlaklı, edepli , düşünceli , erkek gibi erkek olur. 😍
Soran1 yılAşkımmm sen ona kadınlara değer vermeyi öğretirsen olur tabii ki❣️❣️
Cevap sahibi1 yılBebem kadınlara değil insanlara değer vermesini öğreteceğim inşallah. Feminist değilim inan. Hemcinslerim de az değil 😅 insanın değerli olduğunu bilsin , layık olana layık olduğu gibi davransın yeterli ❤️❤️ kız çok şirin görsen erkeklerle barışırsın ahahah 😅
Soran1 yılHemcinslerim de az değil diyerek bi tık kalbimi kırdın ama olsun ndndndndnd neyse incelci olmaması bence yeterli 🥹🥹
Cevap sahibi1 yılÖyle ama , boş ver hemcinslerine çok güvenme. Onlardan da darbe yedim ben. Cinsiyeti kenara at insana insan olarak bak bebeğim, yalnız çok kafa kızsın çok severim böyle insanları , pozitifsin ne güzel 😍😍
- 1 yıl
Cevap sahibi ablam çocuğun ne olacağını bilemezsin ben tatlı naziktim çocukken ama 19 yaşımda olmama rağmen şu an canavardan farkım yok kendi ailemi bile sevmiyorum
Soran1 yıl@Adinisenkoy43 yine bi kız neşesi aşamasındayken bi erkek geldi ve her şeyi berbat etti… same old story
- 1 yıl
Beni görmemiş sayın o zaman pardon ✋
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 yukarda da dedim ya zaten genlerine müdahale edemem diye. Benim müdahale edebileceğim kısım yüzde 5-10 ancak var. Meslek gereği çocukların içindeyim hep. Maalesef ana baba eğitimiyle olmuyor sadece bu işler biliyorum. Ayrıca kendini canavar olarak görme , herkesin içinde güzel bir duygu var, sadece çıkarılmayı bekliyor :)
Soran1 yıl@Adinisenkoy43 ya ufff tamam anlat ya böyle yapınca da üzüyorsunuz beni
- 1 yıl
İnsan sevmiyorum ben genel olarak sevdiğim tek bir kişi oldu şimdiye kadarda. ondan canavar diyorum kendime beni sevenleri bile umursamıyorum şu an. kimse umrumdada değil fiziksel kusurlarımdan dolayı dışlanınca Buda beni özgüvensiz asosyal yaptı. Sinirliyim insanlara
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 elbette yaşadığın şeylere göre davranman çok normal. Ama illaki çok seveceğin kişilere denk geleceksin. 19 yaş daha yetişkinlik bile sayılmaz tam olarak. Düşüncelerin, fikirlerin daha çok değişecek emin ol. Fiziksel kusur olur da ruhsal kusurlarımız olmasın aman. Seni mutsuz eden özelliklerinle daha barışık olman dileğiyle ❤️
- 1 yıl
Keşke benim annemde senin gibi olsaydı en azından psikolojim normal olurdu belki. Oğlunu benim yerimede sev bari abla teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 her anne ayrı ifade eder duygularını. Ben psikolog da olduğum için belki daha empatik yaklaştım sana. Ama benim anam da beni anlamaz etmez , ben de onu seviyorum ama kırılıyorum da çoğu zaman. Analar böyle değişik işte. Sıkıntılı noktaları sevgilerini ifade edemiyorlar. Yoksa emin ol çocuğunu sevmeyen bir anne olmaz olamaz. Varsa da canavar kalplidir o da tek tüktür. İyi hisset lütfen , daha önünde yaşayacağın çok yılların olacak inşallah. Yaşadıklarına bakıp da kendini canavar olarak görmek yerine yaşadıklarından ders alıp kendime tedbirler üret , mutlu olmaya bak , anını yaşa.
- 1 yıl
Yani canavar kalpli diyelim o zaman ben çocukken. Çok teşekkür ederim
1 yılKara sinek senin babandır diğer erkekler kadınlara körüm olmayan şeyimde değilsiniz ama benim erkeğime bir tane kelime bile diyemezsin hadsiz!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılKnk öyle demesen olur mu bi arkadaşın ilişkisi 2.5 yıldır çok güzel gidiyomuş da 🥲
02 Yorumla
Soran1 yılTamam aşkım seni de kayırdım ama üzerse söyle kör kuyulara atmak için orada olucam💅
- 1 yıl
İdolsün slayy queen💗💗
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın abla ☹️ benden bi halt olmaz ölmem lazım sanırım
04 Yorumla
Soran1 yılUff sana üzüldüm tamam sen dur ama çaktırma kimseye ok?
- 1 yıl
Çaktırmam sağol zaten ben aşık olduğum kişiyi üzmem merak etme beni ayrı tutabilirsin
Soran1 yılTamam tamam hadi sen kal ama bak bi kıza taciz yok biz erkekler daha iyiyiz yok üzeyim yok sayayım falan sakın bak
- 1 yıl
Peki komutanım onu üzmeye kıyamam zaten ben
Bırakamazlar ki kadınlar ciddi anlamda çok zayıf bir kadını 10 kere bırak 11. Nerede der
04 Yorumla
Soran1 yılSen hemcinslerime bir laf etmeden önce iki kere düşünür müsün lütfen aaaa
Soran1 yılOkumadım ama haksızsın bence ya
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yıl😂😂😂 bu teyzenizi dinleyin, kaç tane kedin var teyzem.
Kediler ile yaşlanmak güzel mi 😅021 Yorumla
Soran1 yılHarika ben çok mutluyum kokmuyorlar sapıklık yapmıyorlar erkeklerin aksine kendilerini temizleme gibi bir özellikleri var biliyor musun
- 1 yıl
Benimde var kediciklerim ben kötüler demedim ki zaten, sayısını merak ettim sadece 😘
Soran1 yılBir tane kedim var ama bi itim eksik sen gel istersen
- 1 yıl
Benim de köpeğim yok ama, at ım var bebeğim sana ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum 😘
Soran1 yılEvet çok güzel olduğumu biliyorum teşekkürler
- 1 yıl
Her kadın güzel ve özeldir,
Perfect days izliyorum müsadenle sohbetimize sonra devam edelim 😘 - 1 yıl
Erkeksizlik başına vurmuş teyzemin 😘 enerjisini atamadığı için uyuyamıyorda sanırım libido tavan 😂
Soran1 yılHepinizde aynı zeka seviyesi olduğundan hep aynı ya seni sokim bi tur diyorsunuz ya azmış diyorsunuz yok mu şöyle aranızda zeki birisi sahici laf dalaşına gircek ya
- 1 yıl
Yok ablam Nerdeee, en zeki en laf cambazı sensin.
Edit:ablama erkek bulun hemen 😂
Soran1 yılTamam canım benim sen de küfür eden herkese söylediğim gibi aslansın sen de kaplansın errrrrrrkeklrrin hası da sensin süper s**kersin karıları sen aynen canım benim şimdi sen bi duş al patlat bi 31 koy kafayı uyu iyi gelcek sana çok skş muhabbeti döndü dayanamazsın şimdi hayallerinizi süsledik bu gece belli ki
- 1 yıl
Ben küfür etmediğim için üstüme alınmıyorum, hiç bir yerde de skş muhabbeti yapmadım şizofrensin
sanırım 😂
Çok mastürbasyon yapıyorsun anlaşılan herkesi kendin gibi biliyorsun teyzemmm 😂😂
Soran1 yılBu karı azmış bi skş muhabbeti değil midir hocam dndnndndnd hayır ne komik biliyor musun hepiniz erkeklerden nefret ediyorum dedim diye bana küfür ve hakaret ettiniz FKDMNDNDFNRN şey mi dicem aaaa bana küfür mü ettin tamam artık seni çok seviyorum❣️❣️
- 1 yıl
Ben "bu karı azmış" diye bir kelime kullanmadım alkolde var sanırım halüsinasyon mu görüyorsun?
Etki tepki meselesi teyzecim, apır sapır konuşursan millet bana hakaret etti diye de sızlanmayacaksın 😘
Soran1 yıl“Erkeksizlik başına vurmuş teyzemin enerjisini atamadığı için uyuyamıyorda sanırım libido tavan “
Bana bunun Türkçe mealini açıklar mısın noolursun ya bilgin kişi
Soran1 yılSevgili bilgin zargana
- 1 yıl
Vibratörün ile mutluluklar sana teyzem 🙋🏽♂️
Gerçi bi harun abi vibe ıda aldım senden 😂😂😂
Soran1 yılTamam canım benim aynen aslansın kaplansın süpersin pussyleri ağzında çalkalarsın sen inş düşer burdan sana da üzme kendini çok ama ppnde iğrenç çıkmışsın harbi zargana görünüyorsun bu da daha da rezil olma siteye diye sana ufak bi kıyak olsun. İyi geceler slaytheway🌸
- 1 yıl
Kıskandı harun abi 😂😂😂
Sen adam olsan gizliden takılmazsın, adam olmayanların sözünü ciddiye alamıyorum maalesef 🙋🏽♂️ - 1 yıl
Hâlâ aslansın kaplansın diyor git sexting yapacak başka birisini bul teyzecim 😘
Soran1 yılAdam değilim bi tanem kadınım sana da ufak bi tadın tavsiyesi verdim sevgili bilgin zargana ancak maalesef düşmediğinde (ki zaten muhtemelen düşmüyor mdndndndn) anlayacaksındır herhalde. Bu gece sizi iyi kudurttum sitede ne kadar ambaz varsa yağmur sonrası mantar gibi pıtır pıtır çıktı aşırı eğlenceliydi sana da katkılarından dolayı çok tşkkk
- 1 yıl
Tabiki karşı cinsimize ilgi duyacağız senin gibi kendi cinsine ilgi duyan hastalıklı bir sapık olacak halimiz yok ya teyzecim 😘
Ben senden daha fazla kuduran birisini görmedim bu arada 😂😂
Erkeksizlikten yazık kudur kudur kudurmuş, ha bu arada biz elimize almaya korkuyoruz sen ağzından düşürmüyorsun 🤭🤭😂
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Konuştu yanlış tercihlerinden dolayı zarar gören bir böcek
019 Yorumla
Soran1 yılNe ağladınız be bu akşam
Soran1 yılBenim erkeklerle uğraşmak için attığım soruya benimle uğraşmak için gelmen çok özel dkdmmdmddmdm bir böcek olsaydım bile erkek olmadığım için kendimle gurur duyardım siz olmasanız dünyada suç oranı bitiyor öyle Çok kötüsün
Soran1 yılDönüşüm kitabının ilk satırını yeni falan mı okudun canım böcek böcek diyip duruyorsun benim için böcek olmak erkek olmaktan daha iyi yani hakaretin anlamsız diyorum anlamıyor musun ndndndndnfnnfnd
Soran1 yılAy ben seninle neden güç yarışına gireyim öğk böyle ilk çağ hareketleri sizin türde oluyor zaten
- 1 yıl
Tek bir noktaya odaklanarak beni mağlup edebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Kaldı ki güç yarışına odaklansan bile bu konuda yapabileceğin bir şey yok. Ben seni buna zorladıktan sonra seçme şansın kalmıyor. Ya sevdiklerine zarar gelme korkusuyla hareket etmek zorundasın ya da kendi bedenine
- 1 yıl
Zayıfsın. Şu an elindeki tek koz gizliliğin arkasına sığınarak zihnimle oynamaya çalışmak. Beni kışkırtarak veya çileden çıkartarak. Ben ise eğleniyorum burada. İstediğim noktaya getirdim bile seni. Zamanına sahibim. Şu noktadan sonra engellesen veya muhattabı kessen bile ben çoktan kazandım
Soran1 yılAllahım tamam youtubeden evrim ağacı izleyen adam tamam aynen sen iyisin süpersin güçlüsün aslansın kaplansın ya ok?
- 1 yıl
Demiştim sana bu tür psikolojik manipülasyon yöntemleri bende işe yaramaz diye. Kendini üst noktalara koymak için beni sürekli bir şeylerle yermeye çalışıyorsun. Sıradaki taktiğin ne? Ayaklarıma mı bakacaksın rahatsız hissetmem için? Ben sana daha etkili bir manipülasyon tekniği öğreteyim. İki ucu keskin bıçak. Bunu dene. Asla kaybetmezsin
Soran1 yılO sırada yerilecek özelliklerini kabul etmekten aciz olan sen☹️
Soran1 yılNiye abicim mit ajanı mısın bilerek ve isteyerek seni tanımıyorum yazdığın hiçbir uzun paragrafı da okumadım ayrıca insan kötü özelliklerini törpüler sonuçta bir insan topluluğuyuz ve seni çok da tanımama zaten gerek yok pislik herifin teki olduğunu ve bi bk bildiğini sanıp aslında hiçbir şey bilmediğini zaten sen söylemeden de anlayabiliyorum merak etme. Burası da bir platform bu kadar ciddiye alma sakin ol hala pislik bi insan olmaya devam edebilirsin zaten benim sözümle değişecek değilsin
- 1 yıl
Uzun zamandır bu kadar heyecanlanıp kahkaha atmamıştım. Eğlencelisin. İşe yaramaz ama eğlenceli. Ben kazandım 🙂 Daha fazla uğraşıp sinirlerine dokunurdum senin ama uykum var :( Bu yüzden iy bak kendine 👋🏻 Bu arada okumadığın şeyler üzerine bu kadar patlaman muazzam bir yetenek. Hayran kaldım
Soran1 yılBEN KAZANDIM MI DNDNDNDNDNDdndndndn evet canım benim tekrardan söylüyorum aslansın kaplansın süpersin harikasın of ne erkekler var aman aman süpersin 🫶
evet kızlar ablanızın sözünü dinleyin ve onun gibi evde kalın
02 Yorumla
Soran1 yılUf sana fikrini soran oldu mu primat
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Yaaa hadi ordan yaaa gotunu yirtiyorsun erkek diye buraya gelmis sekil sukul yapiyorsunuz
039 Yorumla
Soran1 yılTamam canım şimdi bu çok değerli fikrini alıp çöpe atabilirsin hadi bakalım
- 1 yıl
İnsan hayatında bir goblin istemez sizin geneliniz gerçekten kanka ilk başta göz boyuyorsunuz sonra oyuna başlıyoruz hemen bir aldatma bu olmasa bile hakaret hadi bu da olmasa yalan anlayın artık siz doyumsuzsunuz ve sadık kalamıyorsunuz en sadığını da getirip karşıma koysalar birkaç kızın gel demesine tav olur ve gider siz böylesiniz doğanız böyle. Ama kadınlar hep duygusal hayal kurar ve gerçekten size inanır siz ise tam o anda ziktir olup gidersiniz. Kadın kalbini verir ama siz hevesiniz kadar.
- 1 yıl
Kanka yerine kanka olacak
- 1 yıl
*B∆RZO olacak
- 1 yıl
Ya ziktir oradan bende aldatıldım hiç birşeyim eksik değildi kendimi de yüzlerce kez sorguladım gelip kendisi bana aptALin teki olduğunu söyledi
- 1 yıl
Nerde it kopuk var pesinde kole olursunuz sonra bana sunu yapti bunu yapti ya da nerde zengin pici var gotunde pervane olursunuz. Trip trip trip erkegi bezdirirsiniz bu yuzden erkekler avrupali kizlara bakiyor o kizlarda turk erkeklerine bayiliyor turk kizinin onune dunyalari sersen keske bu tarafa serseydin der memnuniyetsizsiniz
Soran1 yılHiç okumadım ama haksızsın bence ya
- 1 yıl
Neden trip atıyoruz siz hiç kendinizi sorguladınız mı? Neden güvenmiyoruz neler yaptığınıza baktınız mı? Sonunda zaten suçlu biz oluruz. Bir insanı kışkırtıp yaptığı şey için suçlayamazsın.
- 1 yıl
Ha bu arada geçen bir video da gördüm Avrupalı bir kadın türk erkeklerinin göründüğü gibi olmadığını ve pişman olduğunu söylüyordu. Kadın türk erkeğiyle evli 😊
- 1 yıl
Soran1 yıl@peopleyouknow_ aşkım seni aptal bi erkekle kavga ederken yakaladım sakın yapma saçmalama onun anlama kapasitesi olduğu ihtimaline inanman bile çok üzücü
- 1 yıl
Ah aşkım bir gün anlayacaklarını umuyorum onlarda da beyin var anlamaları lazım artık kullanmıyorlar biz anlatacağız mecbur
- 1 yıl
- 1 yıl
Doğru robottan farkınız yok her şey düz mantık sizde ahaha
Soran1 yıl@peopleyouknow_ aşkımmm beyin var da beynin bi de kıvrımı olması lazım biraz bulmaca falan çözsünler belki birkaç kelime sökerler biz o zamana kadar onları kendi halinde bırakalım
- 1 yıl
Babasının gururu işte 😊
- 1 yıl
Evet aşkım bence de.
Soran1 yıl@peopleyouknow_ ay sal kız boş ver aşko dememizden bile rahatsız olmuş mutsuz insan
- 1 yıl
Üzülüyorum ya bize umarım ince ruhlu ne yaptığını bilen bir insan çıkar karşımıza. Sürekli sorgulatmayacak acaba dedirtmeyecek bir insan olur.
Soran1 yıl@peopleyouknow_ aşkım ben bu soruyu incelci turnusolu olarak sordum bu sitede çok fazla görüyordum bi topluca görmek istedim bi de biraz eğleneyim geyik olsun dedim yoksa bu işin şakası tabii ki her erkek aptal değil sadece her incelci aptal eminim ki karşına böyle olmayan birisi çıkacaktır🥹❣️
- 1 yıl
Soran1 yılTamam canım hadi sus sen
- 1 yıl
Görmeden yargılamak seni çook komik yapıyor. Tabi doğru gerçekler acıtır senin de kuyruğuna bastık.
Soran1 yılCanım benim kuyruğuna bepantol merhem hazımsızlığa da soda çok iyi gelir. Bi de kızlar yardımsever değil derler🥺
Soran1 yılAğlama canım benim errrrrrrkek adam ağlamaz dik durur derler
Soran1 yılAy yorumu yazarken bu şakayı yapacağını bilerek yazdım biliyor musun … erkeklerin kendilerini zeki sanmaları ama hakaret olarak skrm skrm kankaaaadan öteye gidememeleri gerçeği ya
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
1 yılsoruyu ben yazdım sandım :d
12 Yorumla
Soran1 yılBi gün aynı çatı altında toplanacağız biliyorum…
- 1 yıl
girl power!
1 yılAma seviyom onu ya
14 Yorumla
Soran1 yılAşkım 🥲
- 1 yıl
Şşş olcak olcak bizden
Soran1 yılAşkım geyiğine söylemiyorum sana iyi davranmıyorsa sal lütfen 🥲
- 1 yıl
Kız onu bunu geç de erkekler kudurmuş ayol sjjdbdhdhcy tek vasıfları üreme olan gereksiz yaratıklar. Sonuna kadar haklısın aşkım iyi söylemişsin aferin💜
Gizli Üye(18-24)1 yılHe bi de arkalarından ağlıyorlar buna ayrı yanıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılHalledicez biz çok güçlüyüz
Gizli Üye(30-35)1 yılSahiplenilmemiş, aç bırakılmış kedi cıyaklaması.
09 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler kediler gayet tatlı canlılardır sizin gibi domuzların aksine
Cevap sahibi1 yılDomuz kedi sahiplenemez yalnız. Biz asılız. Siz bizim için var olmuş varlıklarsınız.
Soran1 yılAy DMDRKFJNFNRRN aynen kanka öyledir sen günlük 31 ini patlat da uyuyuver bi zahmet hadi
Cevap sahibi1 yılSen de 31 malzemesi mi oluyorsun burada.
Soran1 yılBen mükemmelliğimle ancak hayallerini süsleyebilirim zaten 💅
Cevap sahibi1 yılGizliyken nasıl olacak o sivri.
Soran1 yılHayalim bile yetiyormuş demek ki sana bdndndnsnsndnd
Cevap sahibi1 yılBen kedi cıyaklamasından başka bir şey duymadım, görmedim.
Soran1 yılSizin türünüz ciyaklayan kediyi bile kendisine iş atıyor sanıp taciz ediyor yalnız bilgine
Gizli Üye(25-29)1 yılBana ilaç ver kadın yap beni hadi benden olmaz madem kadın olayım
00 YorumlaErkek olsam çok alınırdım abla çok koydu lez olcam
14 Yorumla
Soran1 yılAşkım allah korumuş bizi ya bunlar gibi olsaydık
Soran1 yılDKDMDMDMDMDMDMDM NEDEN BİLMİYORUM AMA ONCA YORUM GELDİ BU YORUM CİDDİ ANLAMDA GÜMLETTİ BENİ
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet kızlara yönelin djskld
11 Yorumla
Soran1 yılKendi barbie worldümüzü oluşturup her gün danslar edebilirdik
1 yıl15 yaşında falan mısın
03 Yorumla
Soran1 yılHayır sude geyiğine bi soru yazdım erkekler de çıldırdı ben de keyif alıyorum ok?
- 1 yıl
Ok dediğine göre evet
Soran1 yılBazen de hayal kırıklığına uğratan kızlardır…
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHepsini okdum usenmeden.
01 Yorumla
Soran1 yılYa al işte bi erkeğe daha neşe verdik hanemize -2 puan :/
1 yılAbla beni 2162673 kere terk etti sence olur mu
01 Yorumla
Soran1 yılDuymamış olayım hayatım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılherkes bi umit ediyo kiz napsinlar
05 Yorumla
Soran1 yılAşkım erkeklerşn size yaptıklarını görünce çok üzülüyorum ayrıca hepsi birer hödük ve kıllılar ve pis kokuyorlar bırakın artık kendimize bi barbie world kuralım
- 1 yıl
kuralim kiz, bana bi sey yapmadilar ben takmiyorum pek ama kizceleri alalim
Soran1 yılKızçeleri alalım incelleri de fare dolu zindanlara zincirleyelim geberip giderler belki aşkım
- 1 yıl
hemenn ahshahahahshshshsh
Soran1 yılDjndndndndndndndndmdns
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSanırım biz ma'liz...
03 Yorumla
Soran1 yılAşkım sus sakın bir daha duymayayım erkekler mal sen mal değilsin
- 1 yıl
Tamam🥹
Soran1 yılBöyle hep özgüvenli olucaz aşkım tamam mı ne kadar özgüven o kadar iyi bunların değersiz birer domuz olduğunu unutmazsak her şey yolunda gidicek ben inanıyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılSana ayrı derdine ayrı soxum nedir bu erkeklerin sizlerden çektiği ya. Yazık valla.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılerkek nefetimi ortaya çıkaran bi soru olmuş teşekkürler ağlamam geçti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bana inanmayanlar ablamı dinlesinler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÜremek için napıcaz 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAhahahahah doğru iç sesimsin
11 Yorumla
Soran1 yılNdndndndndnd uf evet biliyordum!!!
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin kafana soxum 🙆♂️😂
06 Yorumla
Soran1 yılAklınız ful sokuşa çalışıyor tek yönlü düşünen ucubelersiniz ve hepinizi bi soru altında toplayıp inlete inlete ağlattığım için aşırı mutluyum
Cevap sahibi1 yılSen öyle san haspam 😂
Soran1 yılYorumları bi okusana hepiniz aynı cümleleri ede ede nası ağlamışsınız
Cevap sahibi1 yılUlan ne ağlıcam be sen kendini kandır anca. d. d
Soran1 yılTamam canım peki çok geçmiş olsun soda sana da 🥺
Cevap sahibi1 yılCanim sen merak etme mideme öyle şeyler almıyom 😌
Gizli Üye(25-29)1 yılkeşke kankim olsan
05 Yorumla
Soran1 yılOlurum aşkım neden olmayayım🥹
Cevap sahibi1 yıltanımıyom aşko seni ühüğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Soran1 yılAŞKIM TANIŞIRIZ YAPMA NOOLUR ÜZÜLME KIZ NEŞESİ OLMADAN ERKEKLERİ YENEMEYİZ
Cevap sahibi1 yıltanışalım aşko nasıl tanışcazzzzzzz
Soran1 yılAy dur bekle bulcaz bi yolunu önce erkeksavar modumuzu açıp ağlayan erkekleri odasına yollamamız lazım
1 yılKara sinek derken sende bohmu oluyorsun ndnebz
13 Yorumla
Soran1 yılTamam aşkım sen git erkeklerin pisliği içinde yaşamaya devam et o zaman
- 1 yıl
sus sanki zamanı gelince oturmayacaksın seve seve erkeklerin çüküne whheeh
- 1 yıl
Puhaha
Aghahah
03 Yorumla
Soran1 yılBi erkeği güldürdüğüm için haneme eksi puan yazıldı mutlu musun
Soran1 yılNeden çıldırayım ona iyi davranıyorsab aptal iğrenç erkek hareketlerinden yapmıyorsan deprr veriyorsan değerini biliyorsan inş çok mutlu olursunuz ama eğer değer vermiyorsan seni kör kuyulara atarız
1 yılAnlamazlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gel de anlat
00 Yorumla
1 yılTamam Mehmet abi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerbokolog konuştu
01 Yorumla
Soran1 yılHiçbokolog olmaktan iyidir💅
1 yılhelal
10 Yorumla
1 yılAnladım
01 Yorumla