Erkeklerle birşeyler yaşayan çoğu kız sevdiğindendir ergenlik yaşlarında yaşayan çoğu kızı baştan çıkaran hayatında yanlış tanıdığı erkeklerdir yanlış erkeklere güvendiklerinden kimisi cinselliği bilmediği halde sevdiği çocuk sayesinde öyle şeylere alışıyor oluyorlar ve tam bir azgın boğaya dönüşen kızlar olur ergenlik hormonlardan dolayı bu merak bu istek artar onu tadıınca sevgilisinden öğrenince bir hataya düşerler kızlar daha saf duygularla yaklaşır erkeğe ve özellikle de ergenlik döneminde olan 17 20 yaş arası erkeklerin bazen 25 e kadar oluyor yaşı ufak kızları seviyorum diye kandırıyorlar ve zinayı da normalleştiriyorlsr etrafımdaki kızlardan çok gördüm gerek sanal gerek arkadaşlarımın arkadaşı gerekse arkadaşlarım hatta böyle öğrendiğim gördüğüm şeylere hep el attım gerçek yüzlerini gösterdim kızlara kimisi çok ağladı sevdim diye senin böyle bir soruyu sorma amacın ise seninde yanlış kızlarla tanışmış olman ama ben hemcinsimide bilirim karşı cinside kız 12 13 yaşında 40 yaşındaki adam onu kandırıyor kız karşıdaki adamı ufak sanıyor cahil daha aklı kesmiyor çocuk seviyor yani sonra böyle şeyler yaşayan kızlarda hissizleşiyor mesela ben hayatımda öyle tecrübeler edindim ki erkekleri tanıdığım kadar kendimi tanımıyorum iyi olan erkeği de bilirim delik olsun yeter diyen erkekleri de bilirim konuşma tarzı bakışından anlarım hele bir insana içim ısınmıyorsa ilkte sittinsene ısınmam çoğu kız çocukken yaptığı cahillikler yüzünden de ileride hissizleşiyor çok tartışılacak bir konu ama genelde ergenlik döneminden sonra hem kız hem erkeğe ebeveynlerin dikkat etmesi gerekir kimisi anne babasından duyduğu için merak ve hormonlar azıyor kimisi tattıysa cinselliği özellikle kız kadın taraf daha zevk aldığı için nefsine hakim olamıyor ama sevgi ve cinsellik farklı birşey Hele ki bu devirde 15 yaş üstü Türkiye de erken cinsellik yaşıyor insanlar normalleştirdikçe daha erken yaşa düşecek bu görevler güzel yetiştirmekle aileden geliyor herkes olduğu nesile göre ayak uyduruyor yanlış Allah bizimde ileride olacak evlatlarımıza da göstermesin 🙏
78 Yorumla- +1 yıl
Ve çoğu kızın namuslu ayağına yatması da yaşadıklarından pişman olduğu için kimseye anlatmamasıdır bir erkeğe anlatıyor ise kız güvenmiş gerçekten sevilmek istiyordur tek bir insanla birşeyler yaşamakta namussuzluk değildir kimisi sevmemek için artık kendine bunu yapıyor kendini adıyor kimisi mutlu olmadığı için mutluluğu onda arıyor zevkli diye genelde pis olanlar kötü insan olanlar herkesle yatanlar öyledir bu söylediğin şey bazı kızlara dokunacak şey doğru birşey değil Allah kadını erkeğe emanet etmiştir size emanetim demiştir seninde böyle yazman senin nasıl biri olduğunu gösterir hemcinsinide biliyorsun ayrıca
- +1 yıl
Yazdiklarini okudum ve kısmen haklısın
Seni de tebrik ediyorum eğer dediğin doğruysa analiz yeteneğini geliştirmişsin.
Işte bu şekil de duygusal değil mantıkçı düşünün gerçekler duygularla değil mantıkla görülür. Sana bende bir kaç hediye (zaten biliyorsundur ama bir ihtimal bilmezsin) dedikodu edene sır verme sırrını satar en ufak yalan söyliyen büyük yalanda söyler
Sinirli anında başkasına kişi nasıl davranıyorsa sanada davranacak
Küfür ediyorsa edicek
Dövüyorsa dövecek iyi günler - +1 yıl
insanlar hakkında benim saydığım gibi değişik analizlerin var mı
bana anlatsana - +1 yıl
Şöyle söyleyeyim insanların bakışından konuşma tarzından açıkcası ne bok olduğunu kesinlikle anlıyorum birine kız erkek farketmez kanım ısınmıyor sa asla ısınamam ve ayrıca insanlar iki yüzlüdür dediğin gibi bunları bilmeyen yoktur ama hala çok saf insan var artık bende öyle bir insan oldum ki bşr insan karşımda konuşuyorken bana birşeyler anlatıyorken içinden fesatlık arıyorum bide dobra olan insandan zarar gelmez yapacağı hamleyi bilirsin ama suskun insandan korkmalı asıl insanoğlu o hamlesini sessizce yapar kimseye demeden fitneyi eker
- +1 yıl
2 türlü sessiz vardır birisi tırsak
diğeri sırtlan bir diğeride içedönük
peki başka nelerin var nasıl analiz yapıyorsun
benim yukarda dediğim gib
analiz yöntemlerini istiyorum x ( - +1 yıl
İnsanların 3 yüzü vardır bir ailesine karşı davranışları bir sevgilisine veyahutta eşine birde arkadaşlarına karşı kız erkek arkadaş ortamında değişir sevgilisi ile konuşurken onların yanında farklılaşır eşler de öyle ve bir önyargı vardır hep insanlarda bir Peyami Safanın bir sözü vardır aslında anlatmak istediğim koskoca cümleyi kısacık cümle ile anlatmış Damnant quod non intelligunt türkçe anlamı 'Anlamadıkları Şeyi Suçlarlar' dır insanlara istediğin kadar birşeyi anlat onlar yine sadece ve sadece anlamak istedikleri gibi anlarlar ve Anlamadıkları şeyi suçlarlar benlik şimdilik bu kadar uyumam lazım hayırlı geceler
En İyi Cevaplar
+1 yılBence herkes adına konuşmayalım...
Mesela ben erkekler adına konuşurken genelde ya da bazı diyorum.😊
Çünkü suçsuz ve ahlaklılar var ve günahlarına girmek istemem.
Ki dediğin soruya şöyle cevap vereyim. Kadınlardan da erkeklerden de hata yapanlar vardır. Kimisi büyük hatalar yapmıştır kimisi küçük hatalar... Kimin ne yaşadığını ne yaptığını neler düşündüğünü ailesi ile ne yaşadığını bilemeyiz. Ben eğer psikolog olsaydım bunu bireysel olarak sorardım. Öyle hayat hikayeleri var ki... O yüzden kimsenin ne yaşadığını bilemediğim için bu soruya tam cevap vermek yanlış olur fakat herkesle konuşan her türlü şeyi bile isteye yapan ne erkekleri ne kadınları savunurum... Bize irade verilmiş bile isteye her şeyi yapmak uygun olmaz. Ahlâk sınırı vardır.00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef doğru.. Arkadaşlarına kötü kız, ailesine karşı da cici namuslu kız ayağına yatarlar. En çok korkulması gereken kız tipidir. Sevgilisine ödev sorarsan ya da yanlışlıkla göz teması kurarsan yandığının resmidir..
12 Yorumla- +1 yıl
Seni tebrik ediyorum hepsi ağladı Bi sen haklısın 😀
- +1 yıl
Deneyimlerimden konuşuyorum. d
+1 yılSadece kızlar değil, genel sıkıntı insanlarda.
Olmadıkları biri gibi gösteriyorlar kendilerini ki zaten şu devirde birine güvenebilmek büyük marifet, yapabilene de helal olsun.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl etkenlerin geneli milletle yatıp kalkıp benim kız kardeşime sen mi baktin lan abi tavırlarına vb seyekre giriyosa kızlarda öyle şahsen ben öyle bisey yapma gereği duymuyorum tsbikdie ailemin karşısına çıkıp ben bunla yattım kalktım diyemem yatıp kalktigim biri de yok bu benim ksisiel tercihim yatsam da kime ne benim özel hayatım bunu yaptım diye namussuz da olmuyorum
10 Yorumla
+1 yılJsjjska kızlar yoruma hücum etmiş.
Bu arada kaç tane kızda gördün de söylüyorsun? Kaç kız tanıdın?11 Yorumla- +1 yıl
Emin ol Bi o kadar da yorum sildim kızların baya zoruna gitmiş 40 50 görüş rahatlıkla sildim sksks
+1 yılCidden neden böyle bir ülkeyiz? Erkek ne yaparsa yapsın elinin kiri oluyor. Kız yapınca namussuz. Namus kavramınız sadece bekaret ise bir yerlerde büyük bir sıkıntı var. Çünkü dinen erkeğinde namusu var. Her ne kadar hocalar bunun böyle olduğunu dile getirmese de...
00 YorumlaNe desem bilemedim... Bı erkeğe namuslu olmadığını söylersen seninle evlilik değil yatak düşünür kullanmak ister seni. Bı kadına da öyle dersen arkandan dedikodunu yapar adın çıkar.
00 Yorumla
+1 yılNe yazık ki sana katılıyorum kızların çoğu hemen hemen öyle. Ama lütfen tüm kızları aynı kefene koymayı bırakın her kız aynı değildir. Ayrıca siz erkeklerinde bu tür kızlardan pek farkınız yok. ‘’Kızları suçlayarak şu an sende namuslu ayağına yatıyorsun...’’ nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama umarım öyle degilsindir
00 Yorumlabu kızlar genellikle sadece ailesine karşı öyle davranıp arkadaş ortamında bad girl tiplemelerine giriyorlar, ailesi dışındakilere karşı saklayanı görmedim henüz
00 Yorumla
+1 yılilk Kendime olan saygım var sonda karşımdaki insana kendime olan saygımdan dolayı kimseyle bişey yaşamam
00 YorumlaNamus bir bütündür. Yalan soylememek, kimsenin canına malina kastetmemek, yüzüne gülüp arkasından konuşmamak.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılİstediğini yapan kızların çevreden pek çekincesi olmuyor. Hiç görmedim ben namuslu ayaklarına yattıklarını.
00 YorumlaNamusu iki bacak arasında zanneden cahiller. Gerçekten yazık kafanıza.
10 Yorumla
+1 yılYapanda var yapmayanda var simdi genelleme yapman dogru olmamis sanki:)
10 Yorumla
+1 yılPeki siz erkekler Namus diyince neden KIZLAR AKLINIZA GELİR?
00 YorumlaÇoğu kız böyledir aslinda , ama bu dediğini çoğunlukla siz yapıyorsunuz !!
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama her kız aynı mı
Gece gece sinirlendim😬🙄🤨00 YorumlaGeneli değil bence ya ben kendimden çok eminim çok şükür
00 YorumlaSadece kızlar değil erkeklerde böyle. Herşeyi yapıp masum ayaklarına yatıp masum insanlar isterler.
00 Yorumla
+1 yılSenin karşına birkaç böyle insan çıktı diye tahmin edersinki herkes aynı diye birşey yok istemiyorsan hayatına almazsın ama şöyle de bişey varki herkesle istediğini yapsın zaten önemli olan sadece birlikte olduğu kişiyle istediğini yapması değil mi🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Farkındaysan geneli dedim ama bakıyorum Bi çok kızda üstüne alınmış buda demek oluyor ki doğruluyor kapsıyor ayrıca benim karşıma kimse çıkmadı ajsksks
- Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılGenellemene katılmıyorum aksine toplum baskısından ötürü birçoğu istediğini yapamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Seninle zıt görüşlere "ağladı" demen çok garip gerçekten. Çok kapalısın
Bu kizlara özgü bir şey değil birçok erkek de böyle farkında mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPick me girller seni desteklemis kadinlarla derdin ne senin isteyen istedigini yaşar sen mi nikahina alacaksin zorla mi kadinlar birlikte ol diye zorluyorlar kadin sevmezsen erkeklerle de sevisebilirsin
60 YorumlaPüğğ töbesteyşın daha neler erkekler cidden çıldırmış olmalılar her kızla her haltı yiyorsunuz sonra suç kızlara kalıyor
33 Yorumla- +1 yıl
erkekler çok saf, o yüzden her dediğinize inanıp ağınıza düşüyoruz
- +1 yıl
Engin kendi adına konuş kardeşim aajaj
Namusluyum ama benim de cinsel arzularım var çünki aynı zamanda da insanım. Bakireyim ama kendimi tatmin ede bilmek için birilerine ihtiyacım ola bilir. Bu namusla alakali değil insanlık hali
10 YorumlaErkeklerde gider böyle namuslu ayaklarına yatan kızlarla eğlenir konu evlenmeye gelince namuslu kız ister hemen hemen aynı şey djdjdj 😄
10 Yorumla
+1 yılGeneli demiyelimde namusu hafife alanlar öyle diyelim. Bende bir kızım hemcinslerimi asla kötülemek istemem ama malesef öyle
00 Yorumla
+1 yılSen bir kıza olan nefretini tüm kızlara bağlama bence ilerde bakarsın dediğinin tam tersi bi kıza aşık olmuşsun
00 YorumlaMalesef öyle hemcinslerinden utanıyorum yapıyorsan arkasında dur
03 Yorumla- +1 yıl
Yürü be sjsjaj
- +1 yıl
Boşver doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar sjaja
çünkü erkekler istediğiyle gönül eğlendirip evlenmeye sıra gelince 0 km arıyolar
10 YorumlaValla ben namusluyum abi
21 Yorumla- +1 yıl
Sjsjjs
+1 yılergense eğer büyük ihtimal şeytana uyar ve yapar sonrada pişman olur yapmaıdım ayağına kakalar
00 Yorumla
+1 yılHerkesi bu şekilde yargılayamazsin bu tamamen karaktere bağlı bı durum.
00 YorumlaGenellemeyle ilgilenmiyorum. Genellerle ilgilenen sensin nedenini de çözmüşsündür
00 Yorumla
+1 yılSizde her boku yersiniz ama sonra namuslu istersiniz tanıdık geldimi bir yerden
10 Yorumla
+1 yılSana öyleleri mi denk gelmiş 🤷
12 Yorumla- +1 yıl
Ooo sisisikokokoko
- +1 yıl
Bana bişeyin denk geldiği yok sjsı
Sizin dusunceleriniz niye hep boyle?
07 Yorumla- +1 yıl
Kimin düşünceleri?
- +1 yıl
Ben kızları savunduğum konularda çok oldu hatta bu soruyo öyle eğlence amaçlı sormuştum ama bakıyorumki yarası olan fazla varmış o senin sorunun beni ilgilendirmez kendini kullandırma o zaman...
- +1 yıl
Dediğim gibi bu senin sorunun beni ilgilendirmez
Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. erkeklerin geneli niye böylesiniz?
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin en sevdiği kadın tipi işte
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes bır mıdır senin gözünde
00 Yorumla
+1 yılBilmem yapan erkeklerle aynı amaca sahipler...
00 Yorumla
+1 yılBu biraz sert oldu sanki :/
00 YorumlaBunu diyen bir erkek?
00 Yorumla
+1 yılİki yüzlü insanlar o yüzden kimseye güvenme
00 YorumlaHayat bu tecrübe edilinerek öğrenilir.
00 Yorumlabunu yapanlar erkekler bu arada.
00 YorumlaToplum baskısı 🤣
30 Yorumla
+1 yılKendini de yargılasana canım bize laf atacağına
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılEvlen benle
04 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçme sjjs
- +1 yıl
Gerçek diyorum
- +1 yıl
Nerden tanıyorum ben seni?
- +1 yıl
Tanışmıyoruz
+1 yılGerçekler acıdır😂
02 Yorumla- +1 yıl
Bi o kadar da yorum sildim kuduran kudurana sjsıa
- +1 yıl
Kudurmaya devamkee😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Saçma sapan
00 Yorumla
+1 yılEved✌🏿
00 Yorumla
+1 yılAksiyon arıyoruz
00 Yorumlaerkeklerin geneli niye böylesiniz?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamane gençleri 🤦🏻♀️😅
05 Yorumla- +1 yıl
Niye gizli oldun sjsus
Cevap sahibi+1 yılSanane😅
- +1 yıl
Seni tanıyorum sanırım burnuma pis kokular geliyor sjsjsıs
Cevap sahibi+1 yılSensin pis. koku
- +1 yıl
Sjsjsj 😀
Boş yapmışsın
00 Yorumla