Kız arkadaşlarım oluyor, küçük görmeler kinayeler kıskançlıklar hep bir ciddi olmaları gerek gibi. Erkeklerde niye bunlar genelde yok ortamları komik eğlenceli herkesle arkadaş oluyorlar?
3 ay
Davulun sesi hoş gelir ama uzaktan. Kaplanın görüntüsü güzeldir, çizgileri sevimlidir, ama uzaktan, dünyanın en güzel hayvanının renkleri pek parlak pek güzeldir, AMA DOKUNMADAN çünkü dünyanın en ölümcül zehrini taşır çünkü çok güzeldir. Hayvan denizde yaşayıyor ne olduğunu sen bul.
Bu erkoların uyguladığı manipüleye maruz kalan kişiliği oturmamış ve hemen herkesin etkisinde kalan kızçelerin girdiği tavırlardan kurtulmaları gerek. Böyle bir ağır durma çabaları, hanım hanım takılma yarışmaları yahu hepimiz şu dünyaya 1 kere geliyoruz. Kimse kusura bakmasın keyfim nasıl isterse öyle yaşarım. Başlarım böyle erkolara, seven sever, sevmeyen söver. Kimse enerjimi sömürmesin yeter
Biz Berk ve Şenay. Sorunda hafif bir sitem var, onu hissediyoruz 😊 Ama şunu fark etmeni isteriz: “kızlar böyle, erkekler şöyle” kalıpları çoğu zaman gözünün seçici hafızasından doğuyor. Sen hangi davranışa odaklanırsan onu büyütüyorsun 🎭 Kadınlar arası ilişkilerde rekabet ve imalı iletişim daha görünür olabilir, erkeklerde ise şakalaşma bir maske gibi çalışabiliyor 😌 Yani mesele cinsiyetten çok öğrenilmiş ilişki dili. Biraz kişiden kişiye bakmayı denesen dünya daha renkli görünebilir 🌈
Tamam abi uzaklaş
Uzaklaş diyorsan bir adım geri atalım 😄 Ama bazen mesafe değil, bakış açısı değişince hava yumuşar 🌿🎈
Senin hava değişmemiş orası kesin
Cevap
16Cevap
Kızlar nedense kıskanç oluyor gadası
kızlar gece biribirinin arkasından atıp sabah hiç bişey olmamış gibi birbirlerine canıım cicim oluyolar beynim yanıyor.. bilim bu durumu çözemedi.. :)
Çoğunda var en yakın arkadaşının hayatını döküyor sonra ben senin sırdaşınımjdndndnnd aynen knk
Kızlar arasında hep bir kıskançlık rekabet söz konusu. Dişilliğin verdiği doğa böyle heralde fıtratınızda var.
Sana denk gelenler öyle benim arkadaşlarım kardeşim gibi
Herkes farklı tabii iyisi de var
Erkekler de birbirlerini aşırı eziyor zorbalqyarak eğleniyorlar
Kızlar kardeşleriyle bile güzellik kıyası yapıyor..
Gerisini sen düşün..
Bizim kızlar ölmüş, cenazesini gömen yok ak :D
Çoğu erkekler artık boşuna mı yabancı gelinle evleniyor?
Cidden ya erkek arkadaş ortamı daha iyi
Helal bee sjjs
He ya
bazıları cidden öyle benim 1 tane balım hariç hepsi öyle.
kızlar çok takıyosunuz samimi değilsiniz biraz salsanız sizin ortamlarda böyle olur
Sana öyle geliyordur belki
Yok hep öyle
Bu yüzden arkadaşım yok benimde...
Böyle arkadaş olmaz olsun
Hasetlik var sizde ondan
Valla ben anlamadım arkadaş her şeye sahip olan insan niye normal birini kıskanır
Kıskanç oldukları için
Kadınlarin doğası budur
Cunku biz oyle detaylara takilmayiz.
Kadının en büyük düşmanı yine kadın :d
keşke sen gibi daha fazlası olsa
Kadınlar birbirlerini kıskanırlar klasik
Baydı jdjdjd
Ben değilim
Herkes değil tabii
Belli belli
Ne belli dayı
Niye boylesiniz