Moda & Stil Neden kahkül bırakıyorsunuz kızlar? Volkix Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şu ana kadar 1 tane bile kahküllü kız beğenemedim. Kahkülsüz oldukları zaman güzelleşiyorlar.Gözünüzü seveyim kahkül bırakmayın benim için türban ne derece tipsizleştiriyorsa kahkül de o derece tipsizleştiriyor.Farka baksanızaBak Taylor Swift gibi fıstık gibi bir kızdan örnek veriyorum; Neden kahkül bırakıyorsunuz kızlar? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bugraaltas Takip Et Master Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Aga Bodrum Masalı dizisinin afişinde Şevval Sam var, ondaki kâhkülü beğendim ben ya. Bazılarına yakışıyor işte. Herkes yapmasın tabii. :D 0 2 Yorumla Volkix +1 yıl Onda da beğenmedim Yorumla Bugraaltas +1 yıl Senin kâhkül beğenmeme sorunun var, kim yaparsa yapsın gözüne hoş gelmeyecek. :D Yani herkesin zevki farklı tabii. Birine o güzel gelirken, diğerine gelmez. Normal bir durum. Yorumla
_Hedvige_ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Harbi yakışmıyo kimseye 1 1 Yorumla Umran1234 +1 yıl Kesenler zaten sizin beğenip beğenmemenizi umursamadığı için kesiyor, kendi istedikleri için. Yorumla
kabukluyumurta57 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl kahkül bırakılmaz, kestirilir ;) 0 4 Yorumla Volkix +1 yıl Kahük kestirilmez, saç kestirilir😉 Yorumla Volkix +1 yıl kahkül* Yorumla kabukluyumurta57 +1 yıl Kahkül bırakmak istersen saçının önünü dibinden kesip uzamasını beklersen bırakmış olursun. Yorumla Volkix +1 yıl Onu bana değil size sormak lazım. "Kahkül bırakmak" sözünü kızlar söylüyor. Ben de adeti bozmuyorum. Yorumla
0EgoAbidesi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Senin eşin bırakmaz bırakanlardan sanane? 0 2 Yorumla Volkix +1 yıl Göz zevkim bozuluyor. Yorumla Umran1234 +1 yıl O zaman öyle birini görürsen bakma emin ol ki sende onların göz zevkini bozuyorsun. Yorumla
En İyi Cevaplar