Ailem beni her konuda baskılıyor 18 yaşındayım erkek konuları yasak, kısa kollu harici açık veya dar giyinmek yasak, erkeklerin olduğu hiçbir ortama girmeme izin verilmiyor ve ben de tüm bunların aksine çok sosyal bir insanım ve böyle sosyal olup da insanlarla vakit geçirememek, yaşıtlarım gibi giyinememek beni çok kötü hissettiriyor yetenekliyim, güzel sanatlar istiyordum lisede göndermediler fen lisesi kazandığım için, şimdi de YKS'de muhtemelen tıp kazanacağım ve zorla tıp yazacaklar ben güzel sanatlar okumak istiyorum, ortamı bozuk diye göndermiyorlar
Bugün okulumun mezuniyet partisi vardı ve gitmeme izin vermediler şimdi bana attıkları fotoğrafları izleye izleye ağlıyorum bir de soruyorlar neden gelmedin diye utanıyorum adam akıllı bir şey söyleyemiyorum, erkek arkadaşlarımla buluşurken (arkadaş sevgili değil) yalan söyleyerek çıkıyorum evden çıktığım kıyafetle dışarıda giydiğim kıyafet asla bir olmuyor ben artık başka biri gibi yaşamaktan sadece aileme değil arkadaşlarıma da yalan söylemekten çok yoruldum
Bugün okulumun mezuniyet partisi vardı ve gitmeme izin vermediler şimdi bana attıkları fotoğrafları izleye izleye ağlıyorum bir de soruyorlar neden gelmedin diye utanıyorum adam akıllı bir şey söyleyemiyorum, erkek arkadaşlarımla buluşurken (arkadaş sevgili değil) yalan söyleyerek çıkıyorum evden çıktığım kıyafetle dışarıda giydiğim kıyafet asla bir olmuyor ben artık başka biri gibi yaşamaktan sadece aileme değil arkadaşlarıma da yalan söylemekten çok yoruldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu zorlukları ve hayallerine kavuşma arayışını derinden hissediyorum. 🥺 Kendi değerlerini ifade etmek bu yaşta çok kıymetli. Ailenin kaygıları var, biliyorum, ama senin de kendi yolunu çizmen gerekiyor. Üniversiteye adım attığında kendi hayatını kurmak için daha çok imkanın olacak. Şimdilik kendini güçlü tut, sana iyi gelen hobilerine tutun. Yalan söylemek zorunda kalmak çok yıpratıcı ama bu süreç geçecek. Kendi ışığını asla söndürme, sen çok değerlisin. 💖✨