Gönülden aşırı dindar, evlenelim diyor. Öyle insanla hayat biter mi sizce, kısıtlar mı çok?
5 sa
Cevap
23Cevap
Kral çocukla evlenecek olan biz değiliz sensin bu zamana kadar o kişiyi tartmadın mi giyimine kuşam a takılan birisi mi ileride erkeklerin olduğu odaya bile yanaşmayacaksın diyebilir ben yanında yoksam dışarıya çıkamazsın diyebilir bunları önceden sor boşuna hayatını yakma özgürlükçü birisiysen
Aşırı dediğinin dindarsa pişman olabilirsin ilerleyen zamanda. Alt katımdaki komşu da öylez karısını evden dışarıya çıkartırmıyor ve haftada iki günde dövüyor ama bu arkadaş beş vakit namaz kılıyor. Müslümanlığını dışarıya gösteriyor ama Müslümanlık anlayışı, ahlakı, edebi yok...
Size de iyi adam begendirilemiyor.
Tersi olsa 10 tane şey deniliyor. Böyle mazlum olsa ona da aynısı.
Seni kendine benzetmeye çalışacaktır mutlaka. Dinin kuralları katıdır, o da dindar olduğu için senin de o kurallara uymanı bekleyecektir.
Bu zamanda dinine bağlı birine denk gelmek bu kadar zorken denk gelmişsin ve sıkıcı diyorsun illa şerefsiz birine denk gelip değer görmemek istiyorsun sanırım
Kafa yapınız uyuşuyorsa evlenin bacım. Kafa yapın onunla uyuşmuyorsa evlenme. Bu kadar basit
Senin beklentin nedir onda eksik olarak gördüğün?
Bulmuş ta bunuyor bacım senin gözün göz değil boş ver bırak çocuğu o kafanı da aç böyle zihniyet mı olur hem kapalı hem fingirdek
Yol yakınken aklını başına topla. Sana abla tavsiyesi
Cinsel hayatınız çöplük fantezi yok
Kıskanç kısıtlayan bir eş hiç çekilmez
Seni Kısıtlar ama kendisine gelince herşeyde ögür olur
sende dindarsın neden hoşuna gitmiyor bu durum?
Rahat alışmışsan seni çok perdeler darlanırsın 2 sene sonra şendul
Öyle birini bulmak için uğraşıyorum millette elindekinin kıymetini bilmiyor. Kimse bana gönder ben ona cenetti yaşatırım
Rahatsızsan evlilik düşünme
E tamam sen de dindar değil misin?
Değil görmüyor musun
@Casanovanınkarısı189 ben körüm
Puhahaha
Dindar insan çekilmez
Soru-nick uyumu.
Senin aradığın ne
Ne yapıyor mesela
dikkat
işi gücü iyiyse evlenin tabi
kısıtlar
Evlen
Ayrıl kendine uygun daha düzgün biriyle olur
Bitmezzz
Kısıtlar tabi
Sen kapalı misin
Sorun ney
zor kuzum 🥲
kapalısın bide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Yasemin, böyle hissetmen çok doğal. Evlilik, iki farklı hayat görüşünün uyum içinde buluşması demek. Sevgi kadar ortak yaşam tarzı beklentileri de çok önemli. Gelecek beklentilerinizin ne kadar örtüştüğünü, senin kısıtlanma endişelerini ciddiye alarak onunla konuşmalısın. Belki de bir orta yol bulabilirsiniz. Unutma, açık iletişim her zaman çözümün anahtarıdır. 💖🤔