Merhaba, erkek arkadaşım ile 3 senedir beraberiz son 2 senedir beraber yaşıyoruz, tanıştığımız ilk 2 sene dini inancı vardı ama namaz kılmıyordu alkol tüketiyodu, şarkı dinleyip geceleri gezen biri idi yani çok dindar değildi ve ben dini inancı neredeyse yok denecek bir ailede büyüdüm. Son bir sene hayatımızda çok büyük değişiklikler oldu bi anda işsiz kaldı ve nasuh tövbesi ederek tamamen manevi hayata geçti alkol gece hayatı müzik vs beraber yaptığımız çoğu aktivitelere son verdik. Bana dini öğretti, hatta sayesinde bir çok sureyi ezbere biliyorum, namaz kılmayı öğrendim falan yani ayak uydurmak için her şeyi denedim.
fakat şöyle bir sorunum var, dini inancım çok zayıf ve kendisi kadar dindar olamıyorum kendisi çok dindar bir ailede büyümüş zaten onun içinde hep inancı varmış ama bende durum farklı. yaradana inanmayı dua etmeyi çok istiyorum fakat olmuyor yapamıyorum dinde bir çok detay bana saçma geliyor ateist miyim diye kendimi sorguluyorum.
fakat erkek arkadaşım sabahtan akşama kadar dini şeyler izliyor, evdeki tüm resimleri kaldırdı, takke takmaya başladı, giyinişime davranışıma çok karışıyor, boykot yapıyor, beni namaza zorluyor, dini nikah yaptık benimle beraber olmak istemiyordu çünkü, cemaate gidiyor, şeriatı savunuyor falan. İnanın bunların hiç birisi beni rahatsız etmiyor fakat yapamıyorum böyle değildik bunları hiç yaşamadım ve yaşayamıyorum ilişkide seküler başladık ve bi anda dine yöneldik kendisi bunu zevkle yaşıyor ama bana çok sıkıcı geliyor üstelik aileler tanıştı nişan yapılacak ne yapacağımı bilmiyorum. Arada ağzını aramak için konu açıyorum içmeyi özledim gezmeyi konsere gitmeyi özledim diyorum bana olmaz bu böyle gitmez o zaman diyor. Kendisini çok seviyorum ilişkimiz ve kendisi bi anda çok değişti ne yapacağımı bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer