Güncellemeler
+1 yıl
Herkese saygılı ailesi modern kesim eğitimli biri babasıyla annesi dindar değıl müslüman gibide değil pek ama onlara saygısızlık yapmıyor herkese saygı duyuyor dini kendi yaşıyor bana karışmıyor kapan diye bana dediki hatta bu benim dememle. olmaz senin istemenle olur aksine daha saygılı oldu daha sevgi dolu önceden çaktırmadan kızlara bakardı artık hiç bir koza bakmaz oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Woow kac kac kendini kurtar valla kurtlar sofrasinda kole olursun hic farkina varamadan bi bakmisin kapanmisin ve sadece ev hizmeti bide onlarin geleni gideni bitmez butun sulaleye cay yap yemek yap
Öyle bir iddiası yok beni zorlamıyor açık giyinen biriyim bana kapan demiyor hayat senin hayatın diyor daha sevgi dolu sevecan oldu ama ellerimi tutmak istemiyor
İlerde degisir ozellikle aileside kapaliysa emin ol zamanla artik bu bi baski değil ole olman gerkiyomus hissi yaratcak sende yani sen bilirsin ama bnce yol yakinken don dine ve siyasete cok duskun adamladan hayir gelmez
Ailesi modern insanlar dinle alakaları yok pek siyasetide sevmez hemde hiç
Takip et ilerde bianda degismesin evlilik cok farkli bi nokta is oraya gidince uzulme dogru kararsa arkasnda dur her zaman deilsede cok uzatma biseler uydur
Hadi herşeye okeyim de eli tutmaması garip geldi. Ve bu kadar kısa süre içerisinde degiamesi. Kafamda deli sorular.
Dinen günahmış öyle diyor evlenmeden tutmaması doğru değilmiş
Yani evet islmaiyette mesheplerde köpege dokununca abdest bozulası vs duydum hatta aile akraba ve sevdiğin dışında başka birini teninin sana değmesin de abdest bozuluyor ama günahı ilk defa duydum ki sevdiği kişi bu.
Aslında doğru ve güzel olanı yapıyor bana göre ama sen anlaşamazsın
Ben onu seviyorum dini beni ilgilendirmez
He öyleyse tamam 😊
Ne güzel işte sende ona uy ikiniz birbirinizi tamalar
kaçmak lazım böylelerinden iş ciddileşmeden çünkü yaşlandıkça daha beter oluyolar
Karakteri daha düzeldi aksine daha merhametli oldu sevgi dolu ama ellerimi tutmak istemiyor
Banada zorlamıyor hayat senin hayatın diyor
ya şimdi böyle bu tipler yaşlandıkça iyice kendini hoca sanıyo yanındaki kadını da kısıtlıyo sıkıntılı tipler yani sonradan dindarlaşanlar
Allah ıslah etsin seni. İnşallah ya sen değişirsin doğru yola gelirsin ya da sevgilin sevgilin senden kurtulur
@TürkçüTuranciBayan34 ayynennde öyle diyorum
@TürkçüTuranciBayan34 bu arada Allah senidr ıslah etsin
@TürkçüTuranciBayan34 Allah (c. c) hep var. İnanıp inanmamak sana kalmış.
@TürkçüTuranciBayan34 Ya bir yoluna git inanmıyorsunn ama bir yerlerinde tutuşmuş ki inananlara sarıyorsun burda. İnanmıyorsan inanmada ne koymuş sana onu anlayamadım. Hazmedemiyorsun.
Ne güzel işte... inançlı insan haksızlık yapmaz
iyi işte sende doğru yola girersin belki bu sayede
ayrıl gitsin
Bence çok şanslısın
@TürkçüTuranciBayan34 neden hakaret ediyorsun.
@TürkçüTuranciBayan34 görüş özgürlüğü var bu sayfada hakaret etmen hiç etik değil ayrıca kuranı açıp oku adam kurana göre hareket etmiş ışid ile alakası yok bunun.
@TürkçüTuranciBayan34 sakal bırakma sünnettir bunda birşey yok ayrıca elini tutmak evlenmeden haramdır kuranda yazıyor. Kuranı açıp okuyun beni çok daha iyi anlayacaksın. 😊
@TürkçüTuranciBayan34 gidip kuranı oku ailenden bile adam gibi ahlak almamışsın hiç bilmediğin kişinin karşısında görüşüne saygısı olmadan yorumlar yapıyorsun. Ahlakın yok burada tatava yapma git ailen ile tartış o seni mükemmel yetiştiren annen baban ile tartış bunları. Cahil