Erkek arkadaşım aşırı dindarlaştı ne yapmalıyım?

Onu çok seviyorum oda beni seviyor önceden inanmıyordu basına bir takım olaylar geldi dine yöneldi 5 vakit namaz kılıyor küfürü bıraktı şakasına bile çıkmıyor sakaldan nefret ederdi sakal bıraktı dövmelerini sildireceğini söylüyor beni çok sevdiğini söylüyor ama ellerimi tutmak istemiyor doğru olmaz diyor 3 ay önceki haliyle şimdiki hali çok farklı ben dindar değilim inanmıyorum ama seviyorum onu çok ne yapıcam elimi tutmak istemiyor yanımda yürümek istiyor öpmüyor beni artık ama çok seviyor halada mesafeli davranıyor evlenemden doğru olmayacağını söylüyor anlamıyorum bir insan nasıl bu kadar değişir birdenn bire bazı huyları çok hoşuma gidiyor aslında kızlara bakmıyor kafayı çeviriyor ama ellerimi tutmaması beni üzüyor ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese saygılı ailesi modern kesim eğitimli biri babasıyla annesi dindar değıl müslüman gibide değil pek ama onlara saygısızlık yapmıyor herkese saygı duyuyor dini kendi yaşıyor bana karışmıyor kapan diye bana dediki hatta bu benim dememle. olmaz senin istemenle olur aksine daha saygılı oldu daha sevgi dolu önceden çaktırmadan kızlara bakardı artık hiç bir koza bakmaz oldu
Erkek arkadaşım aşırı dindarlaştı ne yapmalıyım?