Tesettürlüyüm, açılmak istiyorum dedim diye yazdığı patavatsız cümlelerine bakın, hani bunun yerine neden ne oldu ya da daha farklı şeyler söyleyebilirdi, haksız mıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tesettürlüyüm, açılmak istiyorum dedim diye yazdığı patavatsız cümlelerine bakın, hani bunun yerine neden ne oldu ya da daha farklı şeyler söyleyebilirdi, haksız mıyım
Sana düzgün bir şekilde söylemiş verdiğin cevaba bak. Açılmak istiyorsan da başkasına sorma. Ne için kapandın ne için açılmak istiyorsun bu soruyu kendine sor.
Arkadaşının tepkisi hiç hoş değil canım. 😔 Böyle kişisel ve önemli bir konuda bir dosttan beklenen, seni anlamaya çalışmak, dinlemek ve kararına saygı duymaktır. Keşke sana "Neden böyle düşünüyorsun?" diye sorsaydı. Unutma, bu senin hayatın ve kararların. Kalbinin sesini dinle, kimsenin seni yargılamasına izin verme. Yolculuğun sana özel. ❤️✨
Cevap
16Cevap
Sen bu adam dan ciddi ciddi tavsiye isteyen k8sisin
istemiştim
Eee iste :) adamın patavatsizligini bugun anladıysan o daha kötü
Patavatsixligini bikip de ondan ciddi tavsiye istediysen bu facia
Mnakoyim görende sefa açılacak sanacak mk şlsDAŞFSSFASFA
😂
Biraz fazla sert bir tepki vermiş ama sanırım samimiyetten dolayı
seni kendine getirmeye çalışmış ama yanlış cümlelerle tabiki daha düzün konuşabilirmiş..
O zaman nıye kapandın diye sorarlar adama haksızsın tesettürü oyuncak ettiniz
Doğru diyorsun. NEden öyle düşünüyorsun ne oldu gibi sorabilirdi. KArarı da sana bırakması daha doğru olurdu.
Anlatır mısın neden bu çelişki dök içini
Bak şimdi 8 ay önce açıktım annemin ettiği laflar ya da baba şahsının ettiği tehditler falan dedim defne kapanman daha hayırlı olucak öyle böyle 8 ay içinde gram pişmanlık duymadım mutluydum 2 gün önce baba şahsıyla kavga ettim kendini adamdan sayıp beni doğru yola kendi sokmuş gibi böbürleniyor ya diyorum ki sen çocukken her allahın günü şarj kablosuyla bizi dövüyordun hayatımızı mahvettin bana verdiği cevap eee örnek aileydik örnekten kastı zorla çocuklarını kuran kursuna verip o da yetmiyor gibi şarj kablosuyla dövmek baya kavga ettik işte anneme o. Dedi bende annemin yolundan gidiyormuşum bende kendi kendime dedim defne s. et açıl her boku ye haksız mıyım
Peki defne iki günden beri fikrin ne durumda, tamam açıl hakkın kendini keşfedip güzelliğini yaşamak elbette güzel bir şey ama her p. Ağır olmaz mı çünkü babandan daha beter insanlar var ve üstelik çok iyi manipülatörler üstelik o duyguyu sana verdikçe senin güveninin kontrolünü ele alıp narsist yüzünü ortaya çıkaracaklar.
Bunu dedim diye yanlış anlamanı istemiyorum çünkü ben kendime göre ksde yıllardır var olan amacı sevgi saygı iyilşk arkadaşlık ve kim çıkarsa karşıma çıksın bana kızsa bile onların zarar görmemesi için çabalamak olmadı azcık tebessüm ettirsem bile bu bilr bir şeydir, ha kalıp benle güzellikler için savaşan ve güzel ne varsa uzaktan bile olsa paylaşan insanlarada teşekkür ederim bu vesileyle.
Sende iyi birisin ve benim gibi baba şiddeti yaşamışsın bunu yaşayan çok maalesef baban sonuna kadar haksız, görevi zaten iyi bir baba olmak bunu yaptı diye övünmek yanlış dayakla çözüm olmaz bir şekilde bunlar geride kaldı unutmazsanız da sineye çektiğiniz hala büyümüş olmanıza rağmen bu bu kafayı taşıması üstelik onun için düzen kuran kadına hakaretler etmesi kabul edilemez.
Sana açıl açılma diye diyemeyiz zaten burada amaç fikrine saygılı olup hikayeni dinleyip ortak olup empati ile senin yanında olmak. Doğru olanı yapıyorsun ama sadece lütfen senin hayatına bundan sonra girecek kişileri bilemezsin sevgi verip aslında Altan zehir veren kişiler olacaktır biliyorum çocuk muyum ben diyeceksin.
Bende böyleyim işte çocuk gibi değilde o arkadaşının demesi gerekenleri diyen bir yabancı ama o sana biraz haksızlık etmiş.
Doğru söylüyorsun insanlar kötü bunuda biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum içimde kapalılığa dair gram heves yok o baba şahsınıda engelleyip hayatımdan çıkarma zamanım geldi geçiyor yeni bir başlangıç olarak düşünsem bilmiyorum aklım ermiyor
Bunun için yalnız değilsin ama birileri olsada olmasa aslında kendinlesin çünkü.
her zaman her yerde birileri hayatına şu an oldupu gibi girecek kimisi sana iyi gelecek kimisi hiç bir şey katmayıp oyalayacak, kötülük yapacakları zaten bileceksin.
Sadece yapman gereken güçlenmek bunu ise akıllı çözümler üreterek yapacaksın.
Elbette zaman zaman geriye yine gideceksin fakat kararlı olmanı istiyorum çünkü değişimin sinyalini zaten verdin Defne yolun açık olsun.
Biz buralarda olacağız ihtiyacın yok ama sen de buralara uğrarsan başımızın üstünde yerin var.
Arkadaşlıktan def ederim ben boylesini.
Nedir peki açılma isteğinin sebebi
Hem gizlisin hem adını veriyorsun o da güzel 😁
Ay sanane deseydin içimde kaldı
Sefa da gözü var herhalde
Açılasin varsa açil millete bakma
Defne niye açılacaksın mümin kardeşim
Kapalılık bana göre değil layıkıyla yapamıyorum ayrıca baba müsveddesi yüzünden igreniyorum artık
Baba müsveddesi ne yapıyor ki
Sen kendini nasil iyi hissedeceksen oyle ol
Bu sefa entariyle mı geziyor⁉️
Defne çok boşsun mk
Engelle
Seviyor galiba seni
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?