Arkadaşımın tavırları normal mi?

Arkadaşımın iki ufak çocuğu var. Ben de evliyim ama çocuğum yok ve çalışıyorum. Tatil günlerim zaten az ve tatil günlerimde bazen görüntülü konuşuyoruz bana dediği şeyler şunlar " aaa bu saatte mi uyaniyosun, ben sabahın bilmem kaçında uyandım, AA yatıyor muydun kalk kızım kalk öğlen oldu, ben en son ne zaman bu kadar yattım bilmiyorum " gibi şeyler söylüyor. Ayrıca benim kocamla benim iznim iki haftada bir denk geliyor yani sadece iki haftada bir haftasonu birlikteyiz , onda da gezsem " oo gez bacım gez " tarzı şeyler söylüyor. Daha söylediği çok şey var sinirimi bozuyor artık nasıl belli edebilirim rahatsız olduğumu? Yani iki çocuğu olsa da sürekli evde olan biri ama ben sürekli dışardaydim tabiki yatıp dinlenicem izin günümde bunun hesabını kocama bile vermezken kalkıp ona hesap mi vericem ya? Ayrıca benim çocuğun olduğunda bende aynı şekilde uyanık kalicam şimdi niye onun stresine beni sokuyorki?

Güncellemeler
1 yıl
Bunların dışında tabi mesain bitti, benim mesaim hiç bitmiyor tarzı şeylerde söylüyor. En çok yoruluyor sanki hep bı ispatlama peşinde. Sanki benim için doğurdu çocukları
Arkadaşımın tavırları normal mi?