Sizce arkadaşım normal mi?

Şimdi ben sizlere bir şey sormak istiyorum. Çok tuhaf gelebilir ama gerçekten de ilginç bence. Şimdi benim annemin birtane komşusu var. Aynı mahallede oturuyoruz, kadın annemle arkadaş. Gerçekten iyi bir kadın, bir de bu kadının birtane kızı var. Benim yaşlarımda, bu arada ben bu sene sınava hazırlanıyorum 12. sınıfım o kız da 12. Sınıf. Kız çok utangaç ve sessiz bir kız. Hiç konuşmuyor. Annemler beni dershaneye yazdırma kararı almışlardı ama nereye sorsalar pek emin olamıyorlardı çok kararsız kalmışlardı ve annem o komşu kadına sordu o da kızını birtane dershaneye yazdırmış. Memnunlarmış baya, o yüzden annem de beni oraya yazdırdı. O kızla beraber gidip geliyoruz, söylediğim gibi çok utangaç ve sessiz bir kız. Zamanla arkadaş olduk. Hiç arkadaşı falan yok. Geçenlerde kızla dershane çıkışı markete gittik ben atıştırmalık bir şeyler aldım. Kız da kahve aldı. Kasaya geldik kasiyer kız onun aldığı kahveyi okutuyor. Okumuyor, en sonunda kasiyer kız tam kahvenin barkod numarasını girecekti arkadaşım tek nefeste barkod numarasını ezbere söyledi... Evet inanılır gibi değil... Ben kıza bakıyorum. Kasiyer kız ağzı açık kaldı, kıza bakıyor. Siradakiler kıza bakıyor. Kasiyer kız da gülmemek için kendini zor tuttu en sonunda sırıtarak dedi ki "Daha önce hiç markette çalıştın mı?" Diye kız da hayır dedi. Ama sanki çok normal bir şey yapmış gibi dedi. Chkxkgxjgxkgxgxjgxjgx

Bende şok olmuştu baya şaşırmıştım çünkü kim kahve barkodunun numarasını ezbere bilir ki? Kız çok tuhaf ve garip sürprizlerle dolu bir kız... Ve bu belki de onun en normal davranışıydı.
Sizce arkadaşım normal mi?