Kendisi sürekli benim exlerimi stalklıyor ve bunu da belli ediyor neyse dün bir erkek arkadaşının storysine bakmıştım bu da onun kulağına gitmiş bugün beni sorgular şekilde ne alaka ne gereği vardı gibi sorular sordu ben de tek bir defa baktığımı söyledim ve bana "Artık bilemiyorum" dedi ben de sinirlendim böyle yazdım normal mi bu kız ya
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada çocuk bana instagramdan istek atmış ben görmemişim
Ya bi de normal arkadaşınsa bakıp bakmamama neden takılıyorsun dimi? Meğer çocuğu cebe almaya çalışıyormuş sonradan fark ettim. Kendisinin flörtü var diye başta bir şey demedim ama en son kendisi de bunu itiraf etti... ahir zaman çok zorsun
Ya gerçekten eski sevgilisi bana defalarca kez istek attı her yerden engelledim söyledim kendisine de ama demek ki o aynı durumda olsa eniştecilik yapardı... ya o kadar saçma ki farklı şehirde yaşayan ex flörtümü biliyor bir gün baktım fotoğrafını beğenmiş ne alaka diye sordum yanlışlıkla oldu dedi tamam dedim fkslfld
Evet nursema dkdkdkdd ya biz 1 yıldır tanışıyoruz daha çok tatlı geliyordu ama bu eniştecilik muhabbetini sezdim 4 5 ay önce bi huylandım şimdi de bu muhabbette ne alaka dedim benimle böyle konuşamazsın ya bana yazmış ki artık bilemiyorum ya bacımm neyi bilemiyorsun çocuğu beğensem göz koysam zaten takibe alırım odldgpd
Evet öyle şu an aslında 2 ay önce bana yazan bir çocukla konuşuyor ve çocuğun bana ısrarla yazdığını da biliyordu o zaman şu an çocuk diyormuş ki ben ona hiç yazmadım bana gelip diyor ki sana yazmamış? Dedim ki iyi misin sen yanyanayken çocuğun mesajlarına birlikte cevap veriyorduk dmdlfldof yine kalkıp bir şey demedim ama demek lazımmış gerçekten
Bu arada onun eski sevgilisi peşimde koşuyordu defalarca kez engelledim kendisi de biliyor ama işte meğer arkadaşım dediği oğlanı cebine almaya çalışırken çocuk bana istek atmış zoruna gitti zaar 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
enisteci olabilir cok dikkat et arana mesafe koymaya basla simdiden
Yok zaten bugün bana bu şekilde konuşmasıyla kaybetti beni rezillik resmen
cok haklisin
Ya bi de normal arkadaşınsa bakıp bakmamama neden takılıyorsun dimi? Meğer çocuğu cebe almaya çalışıyormuş sonradan fark ettim. Kendisinin flörtü var diye başta bir şey demedim ama en son kendisi de bunu itiraf etti... ahir zaman çok zorsun
cok kotu durum ya cidden birde yakin arkadas yapinca bunu sindirmek zor oluyor
Ya gerçekten eski sevgilisi bana defalarca kez istek attı her yerden engelledim söyledim kendisine de ama demek ki o aynı durumda olsa eniştecilik yapardı... ya o kadar saçma ki farklı şehirde yaşayan ex flörtümü biliyor bir gün baktım fotoğrafını beğenmiş ne alaka diye sordum yanlışlıkla oldu dedi tamam dedim fkslfld
😅😅
boş ver askim ya boyle slklara degmiyor cidden kafa yormaya
deneyim kazanmis oldun en azindan bu cok guzel ve degerli
Bacım bu saflığımla nereye gider bu yol
kiz bu senin safliginla alakali bisey degilki, tabiki enisteci birine dek gelmis olabilirsin yapan yapiyor
İğrenç bir şey bence karaktersizlik
maalesef
Tepkisi çok gerdi beni gergindim iyice gerildim yazdıkça yazdım of ya dkrşfpwğ
kizin ismi nursema mi
bu isimde hicbi kizdan hayir yok galiba awq bdnahdwjhs
Evet nursema dkdkdkdd ya biz 1 yıldır tanışıyoruz daha çok tatlı geliyordu ama bu eniştecilik muhabbetini sezdim 4 5 ay önce bi huylandım şimdi de bu muhabbette ne alaka dedim benimle böyle konuşamazsın ya bana yazmış ki artık bilemiyorum ya bacımm neyi bilemiyorsun çocuğu beğensem göz koysam zaten takibe alırım odldgpd
bu nedir boyle ya bfnshxnshxb hepsi rezil oluyor rezil hem komik hem uzucu bir durum
Evet öyle şu an aslında 2 ay önce bana yazan bir çocukla konuşuyor ve çocuğun bana ısrarla yazdığını da biliyordu o zaman şu an çocuk diyormuş ki ben ona hiç yazmadım bana gelip diyor ki sana yazmamış? Dedim ki iyi misin sen yanyanayken çocuğun mesajlarına birlikte cevap veriyorduk dmdlfldof yine kalkıp bir şey demedim ama demek lazımmış gerçekten
kiza yilin enistecilik odulu verilmeli bence😁
ama keske dusundum de cidden beraber yanit verecek kadar yakin arkadasinsa baya kotu etkilemistir oe😅🥲
Yakındı evet yani bu arada arkadaşını beğenmiş de olabilirdim ne bu tavır madem onu istiyorsun onunla ol saçmalık silsilesi midem bulandı bacım ya
Şu an konusmuyosun dimi kizla
En son yazdım bidaha benim önüme bu konuda gelme diye
Görüldü atmış fkekf
yuzu yoktur yazmaya ondandir
yani insallah bcnshdnsh
Dlslfkkdkf sanmıyorum bacım
senin exini merak eden insandan arkadaş olur mu şimdiye kadar çoktan resti çekmen lazımdı aranı aç kesinlikle sakın eskisi gibi olma
Ben de çok sorguladım bu durumu ama yansıtmadım hiç ama bugün bu yaptığıyla resmen kişi kendinden bilir işi hesabı oldu :)
Bu arada onun eski sevgilisi peşimde koşuyordu defalarca kez engelledim kendisi de biliyor ama işte meğer arkadaşım dediği oğlanı cebine almaya çalışırken çocuk bana istek atmış zoruna gitti zaar 😂
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!