Arkadaşımın bu kadar tepki göstermesi normal mi?

Ben mi çok radikal düşüncelere sahibim yoksa? İşyerinde birinden hoşlanıyordum, yakın arkadaşımın da bazı davranışlarından ona ilgisi olabileceğini düşündüm. O çocuktan hoşlandığımı söyledim arkadaşıma, pek mutlu olmadı, belki de fazla tepki veren biri değildir, belki de çocuğun sevgilisi olduğunu bildiği için biraz canı sıkılmıştır seçe seçe bu erkeği seçtiğim için, belki de bana öyle gelmiştir sadece bilmiyorum.. Arkadaşıma direk olarak sordum, senin de bir ilgin olabilir mi diye, yok dedi ama bana baya bozuldu. İki kere özür diledim, ama herhangi bir şey değişmedi, yine bana bozuk atıyor ve büyük ihtimalle benimle fazla muhatap olmak da istemiyor. Başka bir yakın arkadaşımıza sordum, bu çok abartılı bir tepki değil mi diye, ben olsam ben de kırılırım dedi. Ya ben olsam hiç kırılmazdım, hayır öyle bir şey yok der güler geçerdim, tepe tepe kullan falan derdim. Neden bu kadar büyüttü sizce? Kızlar bu konuda biraz sıkı düşünceli misiniz? Siz olsanız kırılır mısınız? Bence hiç sorun değil. Arkadaşımın da ona ilgisi olup olmadığını merak ettim sadece.. Belki ben ona göre davranışlarıma yön vereceğim, bunu sormanın neresi bu kadar kötü? Çocuğun zaten sevgilisi olduğunu öğrendim, keşke diyorum arkadaşıma böyle bir şey sormadan, hatta çocuktan hoşlandığımı söylemeden önce sevgilisi olup olmadığını öğrenseydim. Öğrenince zaten kimseye daha söylemezdim.. Arkadaşımla aramı düzeltmek için ne yapabilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk sanki benim sevgilim olmuş, sen benim sevgilime mi ilgi duyuyorsun demişim gibi bir tepki gösteriyor arkadaşım. Belki de benimle arkadaşlık etmek istemiyordu, bu da bahanesi oldu. Güleryüz maskelerinin altında ne suratlar var, şimdi asık surat maskesi ortaya çıktı. Diğer arkadaşım da bana soğuk davranıyor. İkisine beraberce bol bol işten hayattan şikayet edecekleri, boş boş dedikodu yapacakları günler diliyorum. Allah bilir sevgilisi olan erkeğe bakmış diye dedikodu yapabilirler..
Arkadaşımın bu kadar tepki göstermesi normal mi?