Arkadaşımın bu kadar tepki vermesi sizce normal mi?

merhaba ben ve ev arkadaşım kıbrısta okuyoruz ve bildiğiniz üzere adada doğal gaz yok bu yüzden evdeki klima ile ısınmaya çalışıyoruz fakat klima gerçekten asla ısıtmayan bir şey ki bina zaten yalıtımlı olmadığı için sürekli soğuk alıyor bayadir soba almak aklımızdaydı konuşmuştuk kendisi birkaç günlüğüne merkeze gitti ve ben evde tek kaldım 1.5 saat klimayı calistirmama rağmen oda asla ısınmayınca canıma tak etti ve bı siteden soba sipariş verdim o an yarım saat içinde 4-5 kişi ile telefonda konuşunca kendisine yazamadım sonra yazdım ben soba aldım diye keşke haber verseydin ortak bir şey alınıyor sonuçta insan bı yazar tarzı bir şey dedi bu arada asla maddi sorunu olan bir kız değil sonra ben kuzenimle konuştum sobayı boşa aldınız soba klimadan bile çok elektrik harcar dedi yazdı bana bı kaldım geç haber verme konusunda haksız olabilirim ama bu denli bı tepkiye gerek yoktu bence ki aklımızda olan bir şeyi aldım gereksiz bir masraf yapmadım bı teşekkür etmek zor değildi bence biraz uzun oldu kusura bakmayın :(

Arkadaşımın bu kadar tepki vermesi sizce normal mi?