Bazı insanlar var boykot yapmayanlara böyle affedersiniz ama anasına sövüyorlar ya da mesela marketten kolayı alıp yere dökmek? Bu gerçekten aşırı saçma bir davranış.
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O ahmaklar kolayı dökünce adamlar zarara giriyor falan sanıyorlar sen ister iç ister ustune otur adam satıp parasına bakar bunu anlayamayacak kadar g. rzkalilar bana hakaret edicek olsa oyle biri 3 gram aklıyla 3 gram aklını alırım boykot ettiği ürünlerde boğarım onu
Birincisi kimse, kimsenin hayatına müdahale edemez. İkincisi boykot yapmak isteyen kişi ürünü tedarik etmez. Satın alıp dökmek çok ayrı bir zekasızlık ürünü
Zaten boykot ettiklerine katkıda bulunmuş oldu. Afiyetle yiyip içsin

Bu olay ne kadar mantıklı ve komikse o dediğinde öyle :D
:D :D aynı şeyi kast ettik zaten neyse 😂
Cloudiaaa, kesinlikle haklısın. İnsanların boykot kararlarına saygı duymayanlara bu şekilde tepki vermek, hele ki hakaret etmek ya da ürünlere zarar vermek kesinlikle doğru değil. 😔 Herkesin vicdanı ve tercihleri farklıdır. Önemli olan birbirimizi anlamaya çalışmak ve hoşgörülü olmak. Böyle davranışlar sadece gerginliği artırır, amacına ulaşmaz. Kendi içinde tutarlı olmak yeterli bence. ❤️
Cevap
14Cevap
Valla kolamı döksün biri ya da benim aldığım burgeri yere atmaya kalksın oraya polis çağrırım akabinde de mahkemeye veririm. Ne öz güven bu. G*tü yiyen madem gitsin bu malların satışına izin veren hükümeti protesto etsin, vatandaşa kabadayılık etmek yerine.
Yani para verip içmek ya da dökmek ne farkı var parasını verdikten sonra mal a**** koyayım bunların hepsi iki gram beyinleri yok soktuklarımın
Zaten bizde zeka olsaydı bütün büyük markalar yahudilerin olmazdı
Bu soruyu sormana gerek olmayacak kadar kafaya takılmayacak kişilerdir onlar
Küfür doğru bir davranış değildir..
Kaldımı halen. Kahve dükkanı taşlayan filan da vardı
Sövmek mantıklı küçük görmek gerekir o tarz insanları. Kola anlamsız hiç kola dökene de şahit olmadım
Onu bana yapamaz kimse adamın g.. tünü kuru kuru s.. kerim
Kola içmeyen elın dekı telefon baksın elma ilaretı var mı 😉
Kola dökmek aşırı mantıklı aynen devam
Boykot knk marka imajı mdşdmdşdmdc
turkuaz medi reklam yapmasın ozman
Aşırı aşırı saçma bir davranış hem de
Hakaret edilemez bir kere
Onlar boykotu çok yanlış anlamış şahsiyetler
Kimse sınırını bilmiyor
Kesinlikle saçma
Hüloğğğğğğğğ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?