Boykot yapanların çoğu dindar olduğu için yapıyor " çok iyi bir insan" olduğu için değil.
Biz dindar değiliz sizinle aynı hassasiyete sahip olmak zorunda değiliz. Sadece üzülürüz ama niye hayatimizin şeklini değiştirelim?
Boykot yapanların çoğu dindar olduğu için yapıyor " çok iyi bir insan" olduğu için değil.
Biz dindar değiliz sizinle aynı hassasiyete sahip olmak zorunda değiliz. Sadece üzülürüz ama niye hayatimizin şeklini değiştirelim?
Dincilerin derdi Filistin halkı değil, laik insanın yaşam biçimidir.
Öte yandan İsrail denen terör devletinin, Filistin halkına uyguladığı soykırıma karşı hassasiyet göstermek insancadır. Dinci gericilere tavır almak, Filistin halkına düşmanlık etmeyi gerektirmez.
Cevap
0Cevap
Hayır boykotu sadece dindarlar yapmıyor, yurt dışında hristiyan olan dinsiz olanlar bile yapıyor, bu algınız yanlış
Yurtdışındakilerin protesto kültürü geniş. Türkiye'de protesto kültürü mu var? Türk insaninin yapisiyla Avrupalinin arasında cok fazla fark var. Filistin müslüman olmasa bugün boykot diyenler sallamazdı boykotu bu kadar. En fazla üzülürdü geçerdi. Ki bu yüzden boykot edenlerin bir çoğu kapalılardan oluşuyor.
Ben de boykot yapıyorum ve kapalı değilim
Ya da böyle evimde risale okuyan düzenli namaza giden camiye giden biri de değilim ama boykot yapıyorum
Ha bu dediğin doğru, bu ülkede birçok tip, Filistin müslüman olmasa bu kadar sallamazdi, o dediğine katılıyorum
Avrupalılar rusyayi da protesto etti peki türk müslümanları rusyayi protesto etmiş miydi? Hayır. Dolayısıyla protesto etmelerinin temel sebebi DİN dir. Biz de dindar değiliz kimse boykot etmememize laf edemez
Boykot yapan dindar yahudiler dahi var sen hangi kafadasın aceba
Dediğin bir elin bir parmagi. Filistin için meydanları dolduranlar neden kapalılrdan oluşuyor? Çünkü filistin müslüman. Eğer Filistin müslüman olmasaydı boykotla moykotla uğraşmazlardı. Rusyayi hangisi boykot ettj?
Amerikalılar la Türkler bir mi? Onların protesto kültürü var bizde protesto kültürü var. Aynısı hristiyanlarin başına gelse başörtülüler böyle boykot eder miydi?
Bnde dindar degilim valla dediklerine katiliyorum
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?