Bu kadar ahmaklık niye yani anlamıyorum, nedir bu inadınız kime yani neden kendinizi küçük hallere indiriyorsunuz anlamıyorum. Yapmazsanız yapmayın ama yapanlara da karışmayın bir zahmet. Siz günah bataklığında debelenmek istiyorsunuz diye herkes sizin gibi küçük düşünmek mi zorundalar...
Böyle insanları toplum da gördükçe ne düşünüyorsunuz düşüncelerinizi merak ettim, bu sitede vicdani yönden hassas olanlar var mı diye bu soruyu hazırlamak istedim.
Böyle insanları toplum da gördükçe ne düşünüyorsunuz düşüncelerinizi merak ettim, bu sitede vicdani yönden hassas olanlar var mı diye bu soruyu hazırlamak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlarda tepkilerin farklı olmasına şaşırmamak gerekiyor aslında. İnsanlar yaşadıkları hayat, deneyimleri ve dünya görüşlerine göre olaylara farklı perspektiflerle yaklaşıyorlar. Boykot çağrılarına destek verenler kadar mesafeli yaklaşanlar da olacak, bu normal. Ancak bir konuda hemfikir olabiliriz: Kimsenin bir diğerine hakaret etme, küçümseme ya da kötü hissettirme hakkı yok. Birlikte yaşadığımız bu toplumda hepimizin birbirine saygı duyması gerektiğini unutmamalıyız. Peki ya sen, bu tür tartışmaların daha yapıcı hale gelmesi için neler yapılabileceğini düşünüyorsun? 💬