Nasıl Baykot yapacağız. Onu biri anlatır ise çok memnun olurum. Milletin gemileri sularda yüzüyor. Biz de kara da cola şişeleri yüzdürmeye çalışıyoruz.
Almayacağım ürünleri bir yazar mısın merak ettim. Veya sen onları yazmak ile uğraşma. Bizim yerli ürünlerimizi yaz. Mesala Togg gibi ( Ama araçta kullanılan işletim sistemi ve yedek parçalar hangi ülkeye ait onları da yaz) Aldığın hava harıç her şey onların o yüzden de fazla kendinizi zormayın. Baykot düşüneceğinize elinizden geliyor ise ne üreteceğiz veya ürete bilirim diye düşünün.
Alperen Kardeşim ne alaksi var bu savaş bizim savasimjz değil Ortadoğu batakligina bulasmayacak Türkiye bu vatan zar zor kurtarıldı Mehmetçik Gazze'ye diyenler kendisi gitsin
Tamam sen bu yobaz kafayla devam et nereye kadar gideceksin acaba Atatürk din dusmani falan değildi din üzerinden ticaret yapan sahte şeyh leri cezalandırdı sadece fakat dinini bilmiyorum müslüman olmayabilir ama seviyoruz Atatürkümüzü Atatürk ne demiş beni unutturmaya çalışanlar olacaktır fakat türk gençliği buna izin vermeyecektir
Dediği onca laftan bi kaçı tutmuş... Atanızın dinini bilmiyorsunuz bu ayrı bi olay Biz İlber ortaylı ve Celal gibi yalandan tarih yazan şahısları cezalandırmayı düsünüyoruz buda sizin için uygundur heralde benim türk olmak gibi bı derdim yok ölünce türkmüsün diye sormuyorlar Müslüman mısın diye soruyorlar seni türk olarak yaratanda Allah ama siz inkar ediyorsunuz. Ülke şu anda bizim elimizde olduğu için hala hayattasın bunu unutma ve bizi dert etme herkes bizim gücümüzü biliyor, tarih bize çalışıyor, senin bilginden çok bizim yaşadığimız yıl var, bundan sonrasınıda hallederiz Sen asıl 100 yıldır topraklarında misafir olduğunuz devlet sizi buradan çıkarmak isteyince ne yapacaksınız onu düşün. Osmanlı biz bitti demeden bitmez (elimizdeki silahları kim üretiyor ve kimi korumak için bi düşün derim)
İsrail ve Filistin arasındaki bu durum bizi ilgilendirmez bence, ilgileniyorsan ve taraf tutuyorsan senin kola almıyor olman İsrail'i batırmayacak veya Filistin'i kurtarmayacak. Bu markalar dünya devi olmuş zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nasıl Baykot yapacağız. Onu biri anlatır ise çok memnun olurum. Milletin gemileri sularda yüzüyor. Biz de kara da cola şişeleri yüzdürmeye çalışıyoruz.
onlarinnn seylerinii almayacaksinnnn bukadarrr :)
Almayacağım ürünleri bir yazar mısın merak ettim.
Veya sen onları yazmak ile uğraşma. Bizim yerli ürünlerimizi yaz. Mesala Togg gibi ( Ama araçta kullanılan işletim sistemi ve yedek parçalar hangi ülkeye ait onları da yaz)
Aldığın hava harıç her şey onların o yüzden de fazla kendinizi zormayın. Baykot düşüneceğinize elinizden geliyor ise ne üreteceğiz veya ürete bilirim diye düşünün.
mümkün olduğu kadar yerli malı kullanıyorum daha hesaplı oluyor.
yani evet diyebiliriz
Afferimm guzel kardesim
Normal nasıl yaşıyorsam öyle devam ediyorum Startap zaten sevmem ama Burger King severim
allah akil fikir versin
Cümlemize
Yapmıyorum hatta şu an Burger Kingden yemek söylüyorum
Ben normal hayatına devam ederim boykot moykot ilgilendirmez beni
iyi afferim size nedimm size allah islah etsin
Profilden belli oluyor zaten anlatmana gerek yoktu
Alperen Kardeşim ne alaksi var bu savaş bizim savasimjz değil Ortadoğu batakligina bulasmayacak Türkiye bu vatan zar zor kurtarıldı Mehmetçik Gazze'ye diyenler kendisi gitsin
1. si kardeşim kelimesini bırak 2. si bu savaş senin değil İslam ın savaşı Atatürk kendisi Müslüman değilim diyordu o yüzden seni sorgulamıyorum
Tamam sen bu yobaz kafayla devam et nereye kadar gideceksin acaba Atatürk din dusmani falan değildi din üzerinden ticaret yapan sahte şeyh leri cezalandırdı sadece fakat dinini bilmiyorum müslüman olmayabilir ama seviyoruz Atatürkümüzü Atatürk ne demiş beni unutturmaya çalışanlar olacaktır fakat türk gençliği buna izin vermeyecektir
Dediği onca laftan bi kaçı tutmuş... Atanızın dinini bilmiyorsunuz bu ayrı bi olay
Biz İlber ortaylı ve Celal gibi yalandan tarih yazan şahısları cezalandırmayı düsünüyoruz buda sizin için uygundur heralde benim türk olmak gibi bı derdim yok ölünce türkmüsün diye sormuyorlar Müslüman mısın diye soruyorlar seni türk olarak yaratanda Allah ama siz inkar ediyorsunuz. Ülke şu anda bizim elimizde olduğu için hala hayattasın bunu unutma ve bizi dert etme herkes bizim gücümüzü biliyor, tarih bize çalışıyor, senin bilginden çok bizim yaşadığimız yıl var, bundan sonrasınıda hallederiz
Sen asıl 100 yıldır topraklarında misafir olduğunuz devlet sizi buradan çıkarmak isteyince ne yapacaksınız onu düşün.
Osmanlı biz bitti demeden bitmez (elimizdeki silahları kim üretiyor ve kimi korumak için bi düşün derim)
Tabikide yapıyorum çünki insanım
cok sukurrr! Rabbim yolunu daima acik etsin insallahh
Kola içerek Boykot ediyorum Kahrolsun İsrail
cok yazik :(
Neden? !
niye mi neden? Allah askinaaa yaaaaaa!!! Bide neden diye soruyorsunuz
Açıkla bakıyım?
okadar coluk cocuk oluyor kormusunuz?
Bunlari gormiyen saygi duymayan birak muslumanligii insan olamaz kusura kalmayinn!!
Kolayı yere döküp Ziyan israf ediceğime içiyorum israf etmek çok büyük Günah sen nasıl müslümansın..
eger evde varsa bitirir bir daha ALMAZSIN!!!
Protesto ediyoruz kahrol İsrail
Gereksiz
neden?
Hayır, saçma.
neden?
İsrail ve Filistin arasındaki bu durum bizi ilgilendirmez bence, ilgileniyorsan ve taraf tutuyorsan senin kola almıyor olman İsrail'i batırmayacak veya Filistin'i kurtarmayacak.
Bu markalar dünya devi olmuş zaten.
Bana karşı saygılı ol.
Beni ilgilendirmiyor yesinler birbirlerini.
hahahhahaa yazdigimii silmiss yazikkk
Hayır silmedim.
Her görüşe saygılı olmayı SEVE SEVE öğreneceksiniz.
peki niye yazdiklarimmm yok?
Saygılı olmayı öğren.