- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoykot yapmıyorum kimseye de yap veya yapma diye uyarı da bulunmuyorum yapanın da fikri kendine yapmayanın da şu ben yapıyorum sende yap kafasından vazgeçmeli insanlar bir şeyleri birbirimize dayatmayı çok seviyoruz ben yemiyorum sende yeme ben içmiyorum sende içme ben şuna tapıyorum sende tap gibi çocukça saçma sapan şeyler hoşuma gitmiyor herkes ne hali varsa görsün kimse kimseye müdahale etme hakkına sahip değil senin uyarın benim için bir saldırıdır zira sen kimsin beni uyarıyorsun benim aklım yok mu?
22 Yorumla- +1 yıl
Ben örnek olarak sen diyorum sen böyle olmayabilirsin ancak geçen işte Konya'da bir AVM de oturup yemek yiyen insanlara saldırdılar orada kadınlar çocuklar vardı belki bir hastalığı olan insanlar vardı bunlar yanlış şeyler ama iş insanlarin menfaatine gelince değişiyorlar buna da Gratis indiriminde yaşananlardan örnek verebiliriz tüm Türkiye'de ki şubeleri talan edildi bu ürünlerin içinde hiç mi İsrail mali yoktu videolardan gördüğüm çoğunluk kapalıydı birde neyse özetle ben kendi görüşümü belirttim insanlara olan merhametimi kaybettim kimsenin dürüstlüğüne inanmadığımdan acısı da beni alakadar etmez edene de karışmam.
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit hemen anlatayım, yaa abi/beyefendi, biz de müslümanız öyle bakma elbette üzülüyoruz orada ölen insanlar bebekler için ama ne yapabiliriz ki, diyorlar... Ardından Starbucks'tayız, Burger'dayız, ellerin de ise coca colalar ile story paylaşıyorlar (ama biz de müslümanız demezler mi bir de çok enteresan 🤔) yalnız şunu unutmasınlar ki; bu bayramda da vurulmaya devam ediyorlar, babasının kızına aldığı sandalet ile vurulan o kız şu anda hayatta değil evet hayattaydı ama bugün itibariyle yaşamını yitirdi şimdi afiyet olsun hâlâ bir şeyler çıkarmamaya direnenlere ve müslümanım diyenlere...
00 Yorumla
Topyekün boykot gerekir. @bynarcos un da dediği gibi devlet destekli halkla elele bir kampanya bir uyarı olsa kimse ne alır ne de satar.
23 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılGazzeyi savunup ardından Redbull içiyoruz diye gönderi gönderen çevrem var benim.
Hani neyi savunduğunu bil ya da hiç bu işlere girme.
Ben boykot edilmesinden yanayım; ama yapmayan varsada onada saygım var.
Ama duruş çok önemli; ve hayır arap değilim. Ben İnsanım ve savaşın kendisine karşıyım. Bu başka bi Ülkede olsa gerekeni yine yapardım11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTepkim yok kavga kaos uzak duruyorum uygulayan görünce hosuma gidiyor uygulamayn olunca yuhlamiyorum herkesin kendi fikri
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç bir tepkim yok.
20 Yorumla Devlet raflara koyarsa insanlar da satın alır. O yüzden burada öncelik devletin takıldığı tavır olması gerekiyor.
67 Yorumla- +1 yıl
Devlet böyle bir şey yapsa bu sefer insanlar ne alacak ne kullanacak hadi market ihtiyaçlarını geçtim kullandığınız bilgisayar izlediğiniz televizyon elinizdeki telefon altınızdaki araba çamaşırınızı bulaşığınızı yıkayan markalar bile İsrail’i destekliyor bunların hangi birinden vazgeçebilirsin ki
- +1 yıl
@Summerwind Aldığını kullan yani teknolojik ürün olarak ama yenisini alma. Sadece tüketim olarak bile çoğu ülkede bu markalardan bazıları kepenk kapattı. Ne kullanacağız diye üzülmeyin derim deterjanın bile alternatifleri var ve üretmeye özen göstermiyorlar mı?
- +1 yıl
@Behavaha iman varsa imkan var ablacım. Bahane arayan illaki bulur laf anlatamazsın. Boykotun faydası kendi milli marka eksiğimiz açığa çıktı, gerek ola yeni markalar kurulsun. "Yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı" diye öğrendik ama uygulama sıfır. Yabancılar kazansın, bize ne bizden?
- +1 yıl
@Behavaha yani ben sadece eve deterjan almayarak abur cubur almayarak bu sorun çözülmez diyorum
- +1 yıl
@Summerwind çözülmez zaten, sadece bir kurşun sıkan kişide sen olmamış olursun. Zalimlere meyletmemiş olursun.
Onlardan birisi benim. Olan olaylar için üzgünüm ama boykot yapmam hayatımı, erişimimi çok kısıtlar. En azından samimiyim. Ama siz kendinizle çelişiyorsunuz. Birincisi, kullandığın telefon, uygulamalar da onlara ait.
İkincisi, boykot olmadığını, yerli olduğunu düşündüğün markaların içeriğindeki maddeler, ürünler, karışınlar da ithal olabiliyor.
Boykot yapmak için gerçekten tamamen mantıklı ve erişimi kolay bir yapı olsaydı, ben de yapmak isterdim. Ama zor.22 Yorumla- +1 yıl
Bu boykot propagandalarının arkasında da aslında bazı kişilerin bazı markalarını yaymak, ön plana çıkarmak amaçlanabiliyor. Espressolab gibi. Ama o arabica kahve çekirdekleri, aromaları tamamen yerli mi, hiç mi ithal yok sence? Çelişki dolu bir durum ve ben dahil olmak istemiyorum açıkcası.
- +1 yıl
Benim hayatımın kısıtlanması sorun değil, onları hayatlarından edenler ile beraber değilim en azından. İkinci olarak 7 Ekim'den önce aldığım şeyler öncede kaldı, bundan sonra boykot edebilirim zararın neresinden dönersek kârdır. Üçüncü olarak ise kişi yapabileceği kadarından mesuldür, diğer boykot olmayan markaların bileşenlerine kadar balamam. Ben yapabildiğim kadarını yapmaktan sorumluyum. Sizin yapıp yapmamanız size kalmış.
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kürecik ve İncirlik Hava Üssü bizim ülkemizde. İnsanlar ürün yerine hükümeti eleştirseydi ve tepkisini gösterseydi bu durumlara gerek kalmazdı. Bence sürekli bunu dile getirmenin çok mantıklı olduğu söylenemez. Alternatif sunulmadığı sürece ürünler satılır. Milletimizin biraz daha düşünme kapasitesi iyi olsaydı mültecilere karşı tepkisini en sert şekilde göeterir, aynı olayların kendi çocuklarının başına gelme olasılığının çok yüksek olduğunu anlayabilirlerdi.
13 Yorumla- +1 yıl
İncirlik ve Kürecik hava üslerinin kapatılması için Fatih Erbakan'ın yaptığı her çağrıya kulak verdim, girebildiğim her protesto, miting ve yürüyüş tarzı her şeye katıldım. En sonda da milleti canım yerine koyup İncirlik üssünün adını değiştirerek aynı şekilde görevini yapmasını sağladılar zaten hepten delirdim.
Bunu dile getirmemin sebebi ise bugünkü sinirimi atmak istemedi. İlk defa bu konuda bir paylaşım yaptım. Alternatif arayan ise bulur, bugüne kadar alternatifini bulamadığım hiçbir şey olmadı. Mülteciler ise kontrollü ve kaliteli şekilde alınmalıydı. - +1 yıl
Ben kimseye normalde tepki vermem, bildiğimi anlatırım ve çekilirim. Ama günde 500 tane Filistin ile ilgili boykot ürünleri ilgili whatsapp durumu attığımı görüp benim evime Coca-Cola getiren adamı mahvederim ki ettim. Rezil oldu. Sen kendin ister boykot yap ister yapma ama benim evime getirme. Tüm mesele bu. Hükümete verilmesi gereken tepkiyi fazlasıyla verdim ben ama tek başına ne kadar işlerse o kadar işledi.
Öncelikle; Bu ürünlerin hiçbiri İsrail markası değil ve İsrail'e destek falan vermiyor, neden yalan söylüyorsunuz?
Birincisi kafirlerle ticaret yapmak helaldir. Boykot yapmak zorunlu falan değil.
İkincisi, Filistin davasını bu kadar kişiselleştirmeye gerek yok. Kendinizi yormayın, boşuna üzmeyin. Her şeyden önce bu Arapların davası. Tabiki tüm Müslümanlar kardeştir, ama gerçekten kardeş değil. Yani Filistin-İsrail konusunda tabiki dini kardeşimiz Filistin'i destekleyeceğiz, ama bu konuyu bu kadar kişiselleştirmeye gerek yok. Bu aslında Arapların davası, bu kadar takmayın. Ve zaten Filistin'in yenildiğini, boykotların da şu saatten sonra hiçbir şeye yaramayacağını artık kabullenmeliyiz maalesef.
18 Yorumla- +1 yıl
İsrail markası demedim ki, gerçek şu ki gerçekten destek veriyorlar. Sahipleri veya direkt şirket ordunun ihtiyaçlarını karşılıyor. Kaldı ki 100 alim çıkıp Kur'an yasalarına dayanarak boykot yapmanın neredeyse farz gibi olduğunu ve boykot mallarının haram olduğunu açıkladılar. Ki Kur'anda ayet var Zalimlere meyletmeyin diye. Ticaret caizse bile direkt orduya yardım yapanlar ile yapmak ne dinen ne vicdanen caiz değildir. Bilip bilmeden beni neden yalancılık ile itham ediyorsunuz? İkinci olarak bu Arapların ya da Müslümanların sorunu değil. Ben insanım diyen herkesin kişisel sorunu olmalı. Böyle bir zulüm, toplu tecavüz, soykırım varken dil, din, ırk mezhep konularını gündeme getirmek ne kadar ahlaki? Filistin kaybetmedi, bunu öteki tarafta daha iyi göreceğiz. Ortada tek bir Filistinli kalmasa bile bu benim davam. Şehit olan oğluna "Git Peygambere (s. a. v) selam söyle oğlum Yasin. De ki ümmetin bizi terk etti." diyen babanın şikayet ettiği ümmetten olmamak için. Peygamber vasiyeti olan Mescid-i Aksa için... Yarın yüzümün ak, boynumun bükük olmaması için. Daha fazla kendimi açıklamalı mıyım?
- +1 yıl
Birincisi, İsrail ordusuna yardım ettiklerini kanıtlaman gerekir. Aksi halde neye göre kime göre boykot yapacaksınız?
İkincisi, Boykotun farz olduğunu söyleyen alimler kimler? Söyle de yanlışlıkla dinlemeyelim. Zaten muhtemelen panteist sofilerden biridir bu yüzden dinlemiyorumdur. Saptırıcı yalancı bidat ehli sofi imamlar. Tamam vicdanen boykot edebilirsin ama dinen bu zorunlu değil.
Üçüncüsü, "Zalimlere meyletmeyin" ayeti kafirlere sempati duymayın, onları sevmeyin anlamında. İsrail'i sevmeyin mesela.
Dördüncüsü, sen Filistinli değilsin. Filistin senden binlerce kilometre uzakta bir ülke. Hayatında hiç Filistinli görmedin, hiç görmeyeceksin. Hiç Filistin'e bile gitmedin. Sen kendi kişisel sorunun olarak görebilirsin ama aslında değil. Umarım bunu kabullenirsin. Yoksa kendini boşuna üzmüş olursun. Senin üzülmen Filistin'e hiçbir fayda sağlamıyor, aksine sana zarar veriyor bunu unutma.
Ve son olarak, evet Filistin kazandı ama ahirette. Dünyada değil maalesef. Ve bizim bu duruma yapabileceğimiz hiçbir şey yok, İslam ülkelerinin münafık liderlerinin bir şey yapması lazım ama yapmıyorlar. Baksana, Allah Mekke'nin başına bile münafık Suudi kraliyet ailesini geçirdi. O yüzden yapacak bir şey yok. Boykot falan da zorunlu değil ve hiçbir işe yaramaz. Müslümanların başına ateş yağıyor, hala boykotun işe yaracağını falan düşünüyorsunuz LOL. - +1 yıl
Her türlü kanıtlarım, hiç sorun değil. İkinci olarak dinlememenin sebebi Arapça bilmemen olabilir mi? Birde bu açıdan düşün lütfen. Dördüncüsü benim Filistinli birçok arkadaşım var. 😂 Evet boykotun işe yaradığını düşünüyorum çünkü İsrail medyasının yaptığı haberleri ve firmaların zararlarını görüyorum. Lütfen hakkımda bilip bilmeden varsayım yapmayı bırakın.
- +1 yıl
Ben zaten genelde Arap-Selefi hocaları dinlerim. Gerekirse translateden çeviririm. Ve hiçbiri "boykot zorunludur" falan demiyor. Hatta "boykot yapın" bile demiyorlar, çünkü hal ortadayken boykotun hiçbir işe yaramayacağının farkındalar. Yani zaten İslam ümmeti olarak üzerimizde bir sürü yük var imtihan var, bir de bize helal kılınan şeyi (kafirlerle ticareti) de kendimize haram etmeye gerek yok. Boykot falan diyerek insanlara helali haram yapmayın, bırakın insanlar istediği gibi alışveriş yapsın.
- +1 yıl
Hayır kardeşim niye hakaret edelim. Ama ben hadisleri okurum sürekli ve Hazreti Ali'nin gidip yahudilerden pirinç satın aldığını, veya sahabelerin bir çok kafirle ticaret yaptığını biliyorum. Tabiki boykot yapabilirsin belki bu faziletli bir iştir ve ahirette mükâfat alırsın orasını bilemem, ama boykot yapmamak günah değildir bundan eminim. Türkiye'de bazı sofiler var ki adeta boykot yapmayanları kafir ilan ediyorlar. Bu yanlış. Sen öyle değilsin ama bazıları öyle, aslında sözüm onlaraydı.
Ve sana tavsiyem duyduğun her fetvaya inanma. Hocaların bir şeye "haram-helal" deme yetkisi yok. Onlar sadece ayet ve hadislerde yazanı söyleyebilirler. Eğer o fetvada "kafirlerin ürünlerini satın almak haram" gibi bir şey yazıyorsa, işte bu helal olan bir şeyi haram yapmaktır. Böyle şeylere itibar etme.
Ve son olarak, Selefi olmayan kimseyi dinlememelisin. Bid'at ehlinden ilim öğrenilmez. - +1 yıl
100 alim fetva verdi, Türk değillerdi. Kaldı ki Arapların yöneticileri hain ve açıkça olmasa da İsrail'i destekleyip gösterilere katılan Filistin yanlılarını tutukşuyorlar. Öyle bir ortamda 100 tane alim çıkıp "bu haramdır" diyemez herhalde. Kafilerin ürünlerini satın almak haramdır demiyor ancak işgal ordusuna yardım yapan firmalardan alışveriş yapmak haramdır bu din kardeşini vurmaktır diyor. Yine de en doğrusunu Allah bilir. Ben doğru bildiğimi söylüyorum sadece. Allah razı olsun senden kardeşim, hayırlı akşamlar.
- +1 yıl
Benim bildiğim haram değildir, itibar ettiğim Selefi hocalar da öyle bir şey demedi. Diyemezler de zaten çünkü buna kanıt olacak bir ayet ya da hadis yok. "Caiz değil" demekle "haram" demek başka şeylerdir. Yani ayet veya hadiste yazmayan bir şeye "haram" demek çok ağır bir yüktür, altında kalmazlar umarım.
☀️﴾Nahl:115﴿ Allah size sadece leşi, kanı, domuz etini ve Allah'tan başkası adına kesilmiş olanı haram kıldı. Ama biri zorda kalırsa, haksızlığa sapmadıkça, sınırı aşmadıkça (yiyebilir). Çünkü Rabbin bağışlayan ve esirgeyendir.
☀️﴾Nahl:116﴿ Ağzınıza geldiği gibi yalan yanlış konuşarak, "Bu helâldir, bu haramdır" demeyin; çünkü Allah hakkında asılsız şey söylemiş olursunuz; Allah hakkında asılsız şey söyleyenler de kesinlikle iflah olmazlar.
Müslümanların sattığı bir ürün varken onu tercih edip kafirlerinkini almamak tabiki daha güzeldir, bunda hem fikiriz. Ama (İsrail'e yardım bile etse) kafirlerin ürünlerini satın almakta da bir sakınca yoktur. Benim bildiğim bu. Tabi doğrusunu Allah bilir. Allah senden de razı olsun kardeşim, hayırlı akşamlar😋🌴💚💛🧡❤️ @Papatiam
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Biz cok dikkat ediyoruz almamaya kardeşimde ben fark etmeden alıyorsam direk bunlar şeyleri destekliyor diyor bana
32 Yorumla
+1 yılYani benim fikrim boykotun yapılmasının veya yapılmamasının savaşın kaderini etkileyeceğini pek düşünmüyorum israile dur demek için bundan daha fazlasının gerektiğini savunuyorum
31 Yorumlaİsrail ürünlerini yıllardır mümkün mertebe kullanmıyorum ama bu son dönemde özellikle protesto edenlere yüzde 50 indirim yap hepsi koşarak stok yapacak kadar alıyor
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi bildim bileli o tarz ürünlere prim vermiyorum benim için değişen bir şey olmadı
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Çevremdeki insanlar da aynı şekilde
15 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTelevizyonlarda meydanlarda onu bunu kınayıp perde arkasında al gülüm ver gülüm devam edenleri ne yapacağız?
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşallah herkes hak ettiği cezayı görür öbür tarafta.. Benim bu dünyada adalete inancım kalmadı çünkü..
Gerçekçi olalım ben aslında Araplara hiç acımıyorum acıyasım gelmiyor Tarihimi okuduğumda heleki Talkan ve Çurcan katliamı okudukça sinir küpüne dönüyorum 😠 Nasıl dünyada böyle aşağılık bir millet olabilir diye hep sinirden başım çatlıyor 😠 Aradan yıllar geçiyor aynısı 1 dünya savaşında Suriye'nin Tafas şehirde yapıyorlar 5000 Türk Osmanlı Askerini kafasını kesiyorlar İngiliz ajanı Lawrence bile kitabında bu kadarını bende beklemiyordum yazmış.
00 Yorumla
+1 yılElimden geldiğince yapıyorum ama bazen nefsime yeniliyorum.
bu noktada kimseden bekçilik talep etmiyorum.
Ve kesinlikle bu duruma devletin el atması gerektiğini düşünüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herhangi bir tepkim yok herkesin kendi vicdanına kalmış olan bir şey
10 Yorumla
+1 yılBoykot yapana da yapmayanada saygım var. Herkesin kendi fikri kimse kimseye zorla bşi yaptiramaz
10 Yorumla
+1 yılBoykot yapmanın ya da yapmamanın savaşa pek bir faydasını olacağını düşünmüyorum çünkü sen almasan da başka devletler alıyor senin almadığın üç beş ürünle İsrail ekonomik krize girmiyor yani bu kadar abartıp sıcak sıcak önümüze getirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Tabii ki de kadın çocuk erkek demeden insanların ölmesine karşıyım ama keşke bu savaşa sesinizin çıktığı kadar Doğu Türkistan'da yıllardır Çin'in zulmüne uğrayan asıl kardeşlerimize de bu kadar desteğinizi esirgemezseniz
17 Yorumla- +1 yıl
Desteği esirgediğimi kim söyledi? Kaldı ki bir katliam, zülum din, dil ırk meselesi değil. Bu konu da soydaş veya soydaş değil muhabbeti yapmak ne kadar ahlaki? Ayrıca haberleri ve İsrail haberlerini takip etmiyorsun belliki. Boykot sandığından daha büyük etkileri var. Sana ezberletileni veya sağda solda duyup ezberlediğin şeyleri unutup git haberleri iyi takip et, git iyi araştırma yap derim sana.
- +1 yıl
Buraya genel yorum atıyoruz herkes görüyor yorumum size özel değildi belki sizin Doğu Türkistan'da yapılan zulme karşı sesiniz çıkıyor ama yaşayıp görüyoruz insanların içinde bulunuyoruz ki birçok insan bu şekilde değil, akıllarına bile gelmiyor. Ki savunduğunuz ülke Filistin, Çin Türklere zulüm yaparken Çin'i destekleyen bir ülke. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanımayan bir ülke. Azerbaycan işgal edilirken bizlere destek vermeyen bir ülke. Bana ezberletilen bir şey yok bunlar benim şahsi fikirlerim işinize gelmiyor hoşunuza gitmiyorsa cevap vermeyeceksiniz. Sizin de dediğiniz gibi bu insanların kendi vicdanına kalmış bir şey söyledikleriniz çelişiyor önce kendi söylediğinizi lafın arkasında durun, boykot boykot diye ortada gezen biri ile de daha fazla münakaşaya girmeyeceğim iyi günler.
- +1 yıl
Ya haberlerden gerçekten haberiniz yok. Filistinin başındaki adam Mahmut Abbas 20 yıl önce seçimle gelmedi seçilen İsmail Haniyye idi, İsrail onu gönderip Mahmut Abbası başa geçirdi, çıkarcı bir adam. Adam kendi halkından binlerce kişi ölmüşken diyor ki "İsrail'in güvenliğinden biz sorumluyuz, onlar iyi yaşamalı. " Böyle hain bir adamın ve yönetiminin Doğu Türkistan veya Azərbaycan meselesinde ki tavrını ciddiye alabilir misin? Adam kendi devletini desteklemiyor çıkarları için. Filistinde ona kaç kere suikast düzenlendi, onlar hep "Abbas bizi temsil etmiyor" diyor. Kaldıki Filistin'in kimseyi destekleyecek hali yok. Bencede daha fazla tartışmaya gerek yok. İyi günler.
- +1 yıl
Söz konusu olan, benim kanımdan olan benim kardeşimse ben ciddiye alırım sizi almamaya devam edebilirsiniz, yarın bir gün aynısı sizin de başınıza gelir o zaman görürüm ben sizi. Evet Filistin'in kimseye destekleyecek hali yok ama bu Filistine özgü bir şey de değil. Zaten her ülkenin başındaki Cumhurbaşkanı ülkeyi temsil eder halk çıkıp da Cumhurbaşkanı bunu diyor ama biz bunu diyoruz demez savaş katliam ya da normal bir hâl de olsa biraz akıl mantık.
- +1 yıl
Ben Erdoğan'ı ya da herhangi bir siyasi lideri savunmuyorum herhangi bir siyasi partiyi tutmuyorum bu bir, ben Erdoğan Doğu Türkistan'ı çok güzel savunuyor onlara destek oluyor demedim bu iki sana tavsiyem sosyal mecralarda siyasilere karşı ya da siyasetten konuşmaman hangi partiyi tutuyorsan tut hangi siyasiyi seviyorsan sev bu konuları bu şekilde konuşmak senin lehine olabilir benden sana bir kardeş tavsiyesi gerçi biliyor olman lazım bunu ama işte... Ha bir de üzülmeye devam edebilirsin hatta istersen otur ağla :)
Umurumda değiller vicdanları rahatsız olmuyorsa karışamam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende yapmıyorum.
Ne yani bakkal , market raflara koyacak eee almıyorum boykot yapıyorum 😂
Yarın gidem de 2.5 litre kola alıp yola dökeyim bari çünkü malım 😂05 Yorumla- +1 yıl
Bakkala markete boykot yaptığının farkında olsan keşke.
- +1 yıl
Evet bakkalda senin istediğine göre hareket eder zaten. Mal aldığı toptancı sen istediğin için stoklarını çöpe atar.
Boykot bireysel yapılmaz herkes katılırsa anlamı olur.
Senin yaptığın boykot değil kendinle inatlaşmak
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gereken zaten bizi ilgilendiren bir mevzu değil şahsen boykot ürünleri gözümüze sokuyorlar ya onlar inat alıyorum herşeye burunlarını sokmamalılar sizene.
06 Yorumla- +1 yıl
*Arapları seviyorum arap hayranıyım ayaklarına diken batsa ağlarım diyenleri ilgilendiriyor haklısın.
- +1 yıl
Doğu Türkistan daki Türkler Müslüman değil mi?
- +1 yıl
Aaaa öyle miymiş ben hiç görmedim de tüh ya İyi akşamlar.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoykot ürünlerini ülkeye sokmaya izin verene oy veren millet evine sokana tepki veriyor 😂 şaka gibi ya, komedi türkiye😂
13 Yorumla- +1 yıl
Yav he he ak kafa ya
Tepkim olmaz. Türkiye de yasaklansın o zaman boykotla nereye kadar.
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı.
u +1 yılAudiye binen diyanet işleri başkanı ne olacak
31 Yorumla- +1 yıl
Onun hakkında konuşmak istemiyorum. Son günlerde ondan çok gıcık alıyorum, hele hacılara yaptıkları zülumdan sonra daha da çok nefret ediyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılBizim millet göstermelik yapıyor
22 Yorumla- +1 yıl
Ben 10 yıldır İsrail ürünlerini kullanmıyorum
Devlet adım atmıyor devletin yapması gerek
11 Yorumla
+1 yılCoca Cola nerde kız
12 Yorumla- +1 yıl
Hıh sana 🤪
Tepki vermiyorum. Bireysel yapılan bir şey. Herkes İsrail karşıtı bile değil çünkü.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Vicdanları ile başbaşa bırakıyorum
20 Yorumla
+1 yılHaklısın bende almıyorum oradan bir şey bazen önünden geçerken düşünüyorum niye hala alıyorlar diye
10 Yorumla
+1 yılBen yapmıyorum ama yapanada saygı duyarım
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoykot umrumda değil sonuçta bu sirketler gidin savaşın demiyor, kalite ve uygun fiyat nerdeyse oradan alırım alacağımı
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVicdanim rahat kucuk hanim, boykot bir ise yaramaz. Guclu olanin sozunun gectigi bir dunyada yasiyoruz masumlar olmesin ben de isterim hic savas olmasin ama oluyor ve olacak da. Eger guclu degilseniz kimse sizi dinlemez ve maalesef ezilirsiniz bunu ben soylemiyorum mevcut durumun ozeti bu
Normalde de kullanmıyorz bu markaları
10 Yorumla
+1 yılBoykot yapmayan insanlara bir şey diyemem ama boykot yapanlar araptır
13 Yorumla- +1 yıl
Sen de arapsın
Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Boykot etmeye dikkat ediyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBunları almamak gerek
10 Yorumla
+1 yılFazlası var eksiği yok
10 YorumlaBoykot yapmayan adamın vicdanından şüphe ederim nasıl Bi ihtiyacını görmek için zalime destek verirsin mi boykot etmeyen kişi zalim dir
00 Yorumla
+1 yılDevlet boykot yapmadıktan sonra insanlar nasıl yapsın
02 Yorumla- +1 yıl
Ya görünce insan da alıyo insanlar doğru düzgün bilinçlendirilmiyo bi topluluk yapmaya başlarsa bireysellikde başlar zaten.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoykotu espresso lab'e yaparim
10 Yorumla
+1 yılYapmıyorum yapmayacağım banane üff
20 Yorumla
+1 yılboykota ayrı israile ayrı araplara ayrı boydan
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. tepkim yok. bende etmiyorum
00 YorumlaDüşünecek gerçek şeylerim var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendileri bilir
10 Yorumla
+1 yılUmrumda değil İsrail - Hamas savaşı
23 Yorumla- +1 yıl
O da umrumda değil, vicdan yapması gerekenler öldüren İsrail ve öldürülmesine neden olan Hamas teröristleri ve bizi oradan çıkarmış Araplar (bunlar hayatta değil) ben kimseyi öldürmedim sonuçta
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaliteli markalar tam liste gibi
00 YorumlaYapsak aç kalırız
01 YorumlaSen boykotta mısın?
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş post
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem