18 gü

Ablam benden şikayetçi olup uzaklaştırma kararı almışken bu baskıcı sülaleden yasal olarak nasıl kurtulabilirim?

Arkadaşlar birkaç gün önce ablamla kavga ettik şikayetçi oldu, benden uzaklaştırma aldı, akrabaları arayıp ona neler yapacağım diyormuş, yapar o dengesiz. Ayrı evlerde yaşıyoruz, o evli bize sürekli geliyor her gün. Dün arkadaşımla karakola gidip, evden ayrılmak istiyorum, kimseden şikayetçi değilim, davacı değilim ama can güvenliğimden endişeliyim, uzaklaştırma kararı olduğu için bir şey yapamam, ona karşılık veremem dedim. Polis de eşyalarını al sorun olmaz dedi. Arkadaşımla, onun eşiyle beraber bize gittik. Babam bu arkadaşımı, eşini çok sever, amca dediler birkaç gün bizde kalsın dediler, tamam dedi babam. Hani olay çıkmasın dediler. Annemle dünden beri konuşuyoruz. Anneme dedim bir daha gelmeyeceğim anne, ben ev tutacağım, bir süre sonra gelmeyeceğim olmaz eskisi gibi dedim. Annem sen bilirsin kızım dedi. Babam rahatsız, bugün hastane kontrolü var. Amcamın oğlu arıyor ee neredesin sen, arkadaşımdayım dedim, nerede diyor ne yapacaksın, annemle babam biliyor dedim, kontrolü var sen gelmiyor musun diyor, dalga mı geçiyorsun abi dedim, ablam gelecek uzaklaştırma kararı var ben nasıl geleyim, elalemin evinde kalma çık evine gel baban hasta, şekeri, tansiyonu çıkıyor diyor, evden kaçmadım ben dedim kafa dinlemeye geldim, birkaç gün kalacağım, geleceğim deyip geçiştirdim. Baban ölse üzülürsünüz olmaz diyor, herkes her şeye muhalefet ya, oldum olası baba tarafı bana karışır zaten. Nasıl kurtulacağım ben bunlardan, her zaman kendileri bana karışma hakkı görüyorlar. Bu olay olduğu gün diğer amca oğlum ben olsam sana iki tokat atardım diyor, sen kimsin bana tokat atıyorsun, anam mısın babam mısın dedim, sen de benden şikayetçi olursun dimi diyor, dene gör dedim. Kapattım telefonu yüzüne, babam da onlara hiçbir şey demiyor ona da kızıyorum.

Ablam benden şikayetçi olup uzaklaştırma kararı almışken bu baskıcı sülaleden yasal olarak nasıl kurtulabilirim?