Kız kardeşim benimle 1 aydır küs, polise bile şikayet etti. Sizce ben bu durumda ne yapmalıyım?

Sürekli kavga ediyorduk örneğin kirli tabağı niye lavaboya koyuyorsun diyerek üstüme yürüyordu hep alttan alıyordum fakat olay iyice büyüdü bana hakaret etmeye başladı oro spu felan demeye başladı aramızda 2 yaş var bana tokat bile attı bende haliyle zoruma gittiği için üstüne yürüdüm parmağını burkmuşum birde kolyesi kopmuş kavgada darp raporu alıp beni şikayet etti kolyemi kopardı bana darp etti diye hayır hem tokat yiyorum hakaret duyuyorum bide onun kolyesini mi yaptıracağım kısacası benden şikayetçi bir şey tutturabilirmi oda benim parmağımı burktu ben rapor almadım sizce almalımıyım kavga olmadan önce abla olarak özür bile diledim ondan biz kardeşiz küs kalmalıyım dedim uzlaşmak istemedi kin tutuyor siz olsanız ne yapardınız bide aynı odada kalıyoruz hala beni öldürecek diye de korkmuyor değilim.. benden nefret ediyor

Kız kardeşim benimle 1 aydır küs, polise bile şikayet etti. Sizce ben bu durumda ne yapmalıyım?