Kız kardeşimi zorla kapatmaya çalışıyorlar?

Arkadaşlar, ailem kız kardeşimi zorla kapatmaya çalışıyor henüz 13 yasında ve bunu istemiyor. Ben kendi isteğim ile kapandım ama o istemiyor diye yapmadıklarını bırakmadılar. Ailem biraz geri kafalı bir yapıda, kardeşim up uzun tişörtler ve altına eşofman giyiyor açık olan yeri sadece kolları ve başı fakat buna bile sen kaș@rsin muamelesi ile yaklaşıyorlar. Kardeşim hep ağlıyor kaç kez dayak yedi ve bunu hak etmiyor. "Üniversite okuyup bitirince sizden kurtulup açılacağım daha mı iyi olucak, dinde zorlama olur mu lütfen yapmayın" diyor. Ama ailem anlamıyor ben bir şey dersem bana da bağırıp çağırıyorlar ne yapacağım bilmiyorum, kardeşim çok zeki akıllı saygılı bir kız ağzından bir tek kötü söz bile duyulması mümkün değil, çok anlayışlı kimseyi tanımadan yargılamayan duvarla bile empati yapabilecek kadar iyi niyetli bir kız, hafif kilolu ve bunu yüzüne vurup "ayı dana" gibi sozcukler kullanıyor ailem. Buna rağmen "Özür dilerim zayıflamaya çalışacağım" dedi geçen benim bile ağlayasım geldi, ona demediklerini bırakmıyorlar psikolojik şiddet resmen ya ben ne yapacağım inanın bilmiyorum lütfen bir fikir verin.

Kız kardeşimi zorla kapatmaya çalışıyorlar?