Kaynanam kız kardeşimi evimden kovdu buna hakkı var mı?

2 yıldır evliyim kayinbabam olmasigi için kaynanam ve eşimin erkek kardeşi ile birlikte yaşıyoruz ve ben hiç bu durumdan dolayı sıkıntı yaratmadim hep ailem olarak gördüm ama bu yaptıkları çok zoruma gitti. Anne ve babam ayrı bir kiz kardeşim var daha 17 yaşında annem tekrar evlilik yaptı uzun bir süre önce ve geçen hafta esi ve çocukları kardeşimi istemediği için kardeşimi kovmuş annem şu an annemle de görüşmüyorum bu yaptığı beni çok şaşırttı aynı şekilde babamda zaten Aramaz sormaz başka bir hayatı var kardeşimin gidecek kimsesi yok. Annem kovduğu zaman haberim bile yoktu birkaç gün sonra öğrendim. Öğrenince doğal olarak hemen yanıma aldım eşimede anlattım durumu anlayışla yaklaştı ama 2 gün sonra annesi kardeşimin duyacağı şekilde rahatsız olduklarını istemediklerini söyledi sonra gelip yüzüne temelli yerleşme planları kurma sakın en fazla bir hafta kalabilirsin diye söylendi. kardeşimde kaynanamla kavga etti bana kızdı sana sordum sıkıntı olur mu diye niye beni çağırdin diye çekip gitti engellemiş benide her yerden şu an nerde bilmiyorum hiç arkadaşı falanda yok yaz olduğu için çalışıyordu oraya gittim iştende çıkmış ulaşamıyorum hiç bir şekilde ve bide eşim annesini destekliyor kardeşin genç kız benimde erkek kardeşim var bu evde doğru olmaz dedi şu an ne yapicagimi bilmiyorum.
Kaynanam kız kardeşimi evimden kovdu buna hakkı var mı?