19 gü

Önceliği işi olan birinden olur mu?

Babasının fabrikası var, ayrı yetten yatırım amaçlı ev alıp satıyorlar. Evin tek erkek çocuğu diye babası tüm bu işlerini ona verdi, sırf oğlu işlerine baksın diye onun aklına girip okulu bıraktırdı. Benden önce hiç ciddi ilişkisi olmamış, kızlarla takılmalı ortamı da olmamış, hesabında ablaları dışında kız da yok. İşinde gücünde biri yani. Tek isteği de aklım sadece işimde ve sevdiğim kadında olsun istiyorum diyor. 21 yaşında bu arada. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hani ben çok uzatmak istemiyorum, en fazla 2 yıl sevgili kalırız sonrasında evleniriz diyor, bu düşüncesinde hâlâ kararlı ki ben de çok uzatmak istemem. Biz çok hızlı ilerledik, konuşalı bir hafta falan olmadan sevgili olduk ve birbirimizi yavaş yavaş tanımaya çalışıyoruz. Ama benim tek problem ettiğim şey, işini ön plana koyup beni ikinci plana koyması, bunu ona da söyledim, bana verdiği cevap evet işimi ön plana koyuyorum ki geleceğimiz güzel olsun diyor. Sevdiğine eminim ama böyle davranması normal mi değil mi emin olamadım. O kadar işine bakıyor ki müsait olduğunda bana mesaj yazmak yerine beni arıyor sadece. İlişkide nasıl davranacağını bilmiyor basbayağı belli yani. 21 yaşında sonuçta, yalan söylese illa belli eder bir şekilde ama hayır. Hani desem farklı kötü bir amacı var diye ama o da yok çünkü geçen kendi evi var ve o ara istesek eve giderdik ama kendisi eve gitmeyelim dedi, şeyden dolayı dedi hani gidersek bir şeyler yaşanır, ileriye gideriz anlamında dedi ve o bunu istemediği için eve gitmedik, arabada oturduk yemek yedik. Çok garip geldi bana, ilk defa böyle biri karşıma çıktı benim.
Önceliği işi olan birinden olur mu?