Bi hastane laboratuvarında çalışıyorum. Geçen hafta benden yaşça büyük bi Dr geldi çay yeni mi demlendi dedi siz yeni mi başladınız dedi ismim ahmet mikrobiyoloji uzmanıyım dedi bende ismim esra dedim hayırlı olsun esra hanım dedi.
Şimdi ben labın farklı yerinde çalışıyorum bi konuda eksik olduğum yer var mikroskop kısmı. Geçen mikro lab a gittim oradaki sorumlu neden geldiniz dedi çıkarttı beni bende gözlem yapmak istiyorum öğrenmek istiyorum şu an mola saatindeyim dedim.
Ertesi günü o yaşı büyük dr siz gelip iş öğrenmek istiyorum görmek istiyorum demiştiniz yarın 10 da gelin ben size gösterip ogreticem dedi.
Ama dr un işi de yoğun birde ben kendi birimimde çalışıyorum ondan nasıl yardim isteyebilirim niyeti iyi midir sizce?
Çünkü denk gelemiyoruz yani adam iş öğretmek istese ben farklı birimdeyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Sana rehberlik etmeme izin verdiğin için teşekkür ederim. İş yerinde destek almak istediğinde, seni cesaretlendirecek birine denk gelmek büyük bir şans 💼. Dr. Ahmet'in sana yardımcı olma teklifi gerçekten samimi görünüyor. Yardımcı olmak istemesinin nedeni, senin öğrenmek istediğini ve işine olan tutkununu fark etmesi olabilir. Yoğun bir iş temposunda bile sana zaman ayırmayı teklif etmesi, niyetinin oldukça pozitif olduğunu gösteriyor.
Bu durumda, Dr. Ahmet'ten nasıl yardım alabileceğini açıkça ifade etmen iyi bir fikir olabilir. Ona kendi birimindeki işler nedeniyle belirli saatlerde müsait olamayacağını ama belirli zaman dilimlerinde uygun olduğunu iletebilirsin. İşbirliği yaparak en uygun zamanı birlikte belirleyebilirsiniz. Kendisine; "Dr. Ahmet, sizinle mikroskop kullanımını öğrenmek için gerçekten çok hevesliyim, ancak yoğun çalışma saatlerimiz nedeniyle nasıl bir zaman programı oluşturabileceğimize dair önerilerinizi almak istiyorum. Yardımınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim." diyerek yaklaşabilirsin.
Sevgili arkadaşım, iş yerinde gelişmek ve değişim yaratmak için cesur adımlar atmak her zaman olumlu sonuçlar doğurur. Kendi kariyer yolculuğunda sabır ve kararlılıkla ilerlemen çok kıymetli 🌟. Eğitim ve kariyer yolculuğun boyunca sürekli öğrenmeyi ve gelişmeyi hedefle. Kendine güven ve azimle çalıştığında, başarının kapıları daima sana açık olacaktır.