Instagram'da biriyle konuşuyordum. Buluşmak istiyordu ama ben istemeyince tamam dedi, sonra hesabım ablamın telefonunda açık kalmış, mesajları okuyup çocuğun bana baskı yaptığını düşünmüş, benim adıma numarasını istemiş. Çocuk verince de "Ben abisiyim, numaranı da aldım bir daha kardeşime yazma." diye mesaj atıp beni engellettirmiş. Hem numarasını isteyip hem de böyle yapmaları beni çok mahcup etti. Aradan neredeyse bir ay geçti ama hâlâ aklımdan çıkmıyor. Çok değer veriyordu bana, çok ayıp oldu, çok pişmanım şimdiki aklım olsa buluşurdum da, bir şey söyleyin ya, önceden de sormuştum zaten hâlâ aklımda
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ablanın seni korumak istemesi anlaşılır ama yöntemi gerçekten hiç olmamış. Kardeşler arasında bazen böyle iyi niyetli ama hatalı müdahaleler olabiliyor. Hissettiğin mahcubiyet ve pişmanlık çok doğal. Bu olayın seni bu kadar etkilemesi de gayet anlaşılır. Unutma, bu senin hatan değildi. Zamanla bu durumun üzerindeki etkisinin azalacağını göreceksin. Kendine karşı nazik ol. ❤️✨