23 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı, sevgi ve evlilik isteyen biri bu noktadan sonra ne yapmalı?

Size içimi dökeceğim üniden yeni mezunum işsizim ve askerliğimi de yapmadım evliliğimi rahat bir temel üzerine kuracak bir evim ve arabam yok. Hayatımın büyük bölümünde sevgisiz yaşadım. Gri bir hayatım var. Hiçbir kızla el ele tutuşmadım hiçbir kızla sarılamadım. Yani herhangi bir kadınla aramda sevgi dahi geçmedi. Tabii sevgisiz ve baskıcı bir ortamda büyümenin getirdiği kişisel ve psikolojik zorlukları var ve bunlar da kişiliğime ne yazık ki yansıyor. Ama bunun bilincindeyim ve elimden geldiğince engelliyorum. Bugüne kadar konuştuğum benden hoşlanan kızlar da oldu. Ama bir türlü işi sevgililiğe götüremedik. Lisedeyken bir kızla konuşuyordum onun da benden hoşlandığını çevrem ve ben görüyorduk bir süre onunla flört ettim ve bir gün en yakın arkadaşım onun sınıftan başka birisine aşık olduğunu söyledi ve bu doğru çıktı. Benden hoşlanan bir kız nasıl oldu da 2 hafta içinde bir anda başka bir erkeğe aşık olabiliyor? Bunu anlamadım. Neyse bu olaydan 1 yıl sonra samimi olmadığım başka bir kızın benden hoşlandığını duydum sonra çeşitli bahanelerle o kıza yakınlaştım ve benden hoşlandığı gayet belliydi arayı iyice ısıtınca instadan takip isteği attım ve kabul etmedi daha sonra öğrendim ki ailesi aşırı baskıcı ve gericiymiş bu sebeple kızın telefonunu sürekli kontrol ediyor ve ailesi erkeklerden gelen istekleri reddediyormuş. Hatta bu olaydan 2 yıl sonra kız reşit olunca hemen kızı kendinden 5 yaş büyük biriyle evlendirmişler tabii evliliği 1 ay sürmüş ardından boşanmışlar. Etrafıma baktığımda ise ne yazık ki gerçekten evlenebilirim diyebileceğim kız bulamıyorum şöyle olsun böyle olsun diye şartlarım yok tek istediğim aklı başında bir kız olsun. Çevremdeki arkadaşlarıma baktığımda yok nişan için 100k'lık yüzük isteyenler mi dersiniz, İtalya'da evlenme teklifi isteyen mi dersiniz, sevgilisini köle gibi kullanan kızlar mı dersiniz, kendine gelince trip atıp küsen ama aynı şeyi sevgilisine yapıp kendini kusursuz haklı gören kızlar mı dersiniz bu tür kızları çevremde görüyorum. Doğal olarak böyle kızlarla takılmak istemiyorum benim tek isteğim olgun düşünebilen karakterli bir kadın. 23 yaşındayım ben de artık sevgi görmek sevilmek istiyorum bir öpücük bir sarılma bir el ele tutuşma için çok şey veririm. Düğün yapacak imkanım yok değil ev araba almak zaman alır ancak bir yuva kurabilirim. Ben de evlenmek istiyorum. Size içimi döktüm. Evlenmek istiyorum ama ondan önce askerliğimi yapmak (bedelli) ve iş bulma konularını halledeceğim bunlar kolay halledilecek şeyler ama evlilik mevzusu çok başka. Yazacağınız her türlü öneriyi tavsiyeyi okuyacağım. Kendinize iyi bakınız.
23 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı, sevgi ve evlilik isteyen biri bu noktadan sonra ne yapmalı?