Hava karardığı için yolda arayıp durdular, üçü arka arkaya, nerede alalım, kararsızlar bir de filan biliyorum benim iyiliğim için yapıyorlar ama sinirim bozuldu aşırı, ilk aradıklarında açmadığım için sinirlendiler
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hava karardığı için yolda arayıp durdular, üçü arka arkaya, nerede alalım, kararsızlar bir de filan biliyorum benim iyiliğim için yapıyorlar ama sinirim bozuldu aşırı, ilk aradıklarında açmadığım için sinirlendiler
Cevap
3Cevap
Ülkede sapık dolu aramamaları sorun zaten haklılar sonuna kadar
Evet ama bazen çok bıktırıyorlar insan çıktığına pişman oluyor
Arayıp sorsunlar sana değer veriyorlar. Arayıp sormamalri sorun aslında.. hem bu ortamlarda aksam karanliga kalmak iyi degil. Ben erkek olarak çekiniyorum yani
Orası öyle
Bak sen kendin hiçbirseyine karışmasinlar
Bak sen kendin hiçbir şeyle karışmasın istersin gece geç geleyim istersen ama onlar da dışarı çıktığımda parklarda dışarılarda sevgilileri eledim kucak kucağa görünce Kendi kızlarına da empati yapalım
Benim elimi tutan bile olmadı
O ne güzel tertemiz mis gibi
Bu sorunun erkeklere pek ilgisi yok
Neyi yanlış anladın
Aşırı mi arayıp baskiliyorlar o da kötü ya
He ya biri beni art arta dürtünce uyaran alınca çok kötü oluyorum sinirim bozuluyor
Hak veriyorum ewet keyifte alamazsin ki böyle olunca
Öyle bir neşeliydim bi an da tüm neşem gitti
Tahmin edebiliyorum hep böyle diken üstünde olmak. Umarım terse döner diyim dualarım seninle shsj
Çok teşekkür ederim önceden daha çok baskı altındayım annem sürekli haber vermemi istiyordu vermezsem küsüyordu şükür biraz baskıyı azalttım hmngggg
Az bir duayla bu işi hallederiz o halde 😂 rica ederim ne demek
Kesinlikle
😊 aferin inanmak başarmanın yarisidir bugün iyilik meleği oldum bende hayırlısı sjsj
Ben neleri aştım bi bilsen djdjdnd bi de kıyafet sorununu aşsam çok şey olacak dndndndn
Ama sende sürekli başka bisiyle geliyon 😂
Daha da asarsin azmini görüyorum sjsj
Ufaktan yapıyorum erkeklere muhatap olmama bile izin vermiyorlardı ona da alıştırdım şu an arkadaşlık gibi ilerisi de flört gibi alıştırım dhhdhddb
Harikasın 😂 benim ekstra bisi yapmama pek gerek yok gibi artık hahaha
Dua et alt edebilirim
Dualarım seninle 🤲 😊 gulumsettin teşekkür ederim biraz canım sikkindi iyi oldu
Bir şey yapmadım ki dhdhdhdb rica ederim
Enerjin iyiydi ya 😂 dikkat et kendine arada denk gelirsek durumları bildir sjsjsjjjj iyi geceler
Evet öyle duyumlar alıyorum dhdhdhd teşekkür ederim iyi geceler dilerim tabi
Simardi bak bak sjsjsjjjj teşekkür ederim görüşürüz 👋
Şımardım ya şaka yaptım bdbdbdb grşrz
Şimarmadım
Problem değil 😊 see you lady
Kogu öyledir emin ol
Anlamadım
Anladım
İçine ettiler eğlence filan kalması kafama ağrı girdi
Ya evime giden iki araç var yok ona bin yok binme kararsızlar habire fikir değiştiriyorlar onlar dışardaydı bize alalım yaptılar arka arka aradılar başım ağrıdı ha onlar aldı ha ben gelmişim ne fark edecek
Arka arkaya aramaları sinir etti başımın ağrısından duramıyorum bütün neşemin içine ettiler dnndndxnnc
Sanki beni yiyecek millet
Bazen içime ettiler
Ne alakası var. Dbbddb
Bacım bana denk gelmiyor şükür
Gnbggbb doru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hissi yaşayan o kadar çok genç kız var ki yalnız değilsin. 🫂 Ailenin endişesini anlamakla birlikte, senin de kendini kısıtlanmış hissetmen çok doğal. Bazen onların iyi niyetli koruma içgüdüleri yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Hislerini onlarla sakin bir dille paylaşmayı deneyebilirsin. Belki karşılıklı anlayışla çözüm bulabilirsiniz. ❤️🩹