1.5 yılda dünya anı, hatıra, İstanbul Topkapı Sarayı, Sultan Ahmet, Beşiktaş müzesi, Kız Kulesi, Galata, Hababam Sınıfı müzesi ve sayısız macera, sahile masa sandalye atıp sayısız kahvaltılar, anılar, hatıralar, Bozcaada gezisi, daha neler neler, bu şekilde 5 ayı nişan dönemi olmak üzere 1.5 yıllık ilişkim, kirada çok duramam hemen ev alınsın, sürekli bu annesinin ve kızın dayatmalarına maruz kaldım, anlaştık ettik, sonra yeniden sürekli sürekli bu ev konusu açıldı, ben ona söz vermişim o ev alınacakmış, ben söz vermedim, kız ağzımdan söz aldı, ben zamanı gelince olur dedim, o zorladı, şu şehirde evimiz olsun diye, ben de orada yaşamak istiyorum dedim, sonra işler değişti, planlar tutmadı, ev satıp ev alma fikri aileme uymadı, söz vermiş olsam bile uymayınca anlayış göstermeleri gerekir, evlilik ev üzerine kurulmaz. 1 hafta önce nikah günü aldık birlikte belediyeden, aradan 3 saat geçti, bunu otogara götürdüm, otobüs saatini beklerken salaş bir kafede oturduk, kahve söyledik, bu bana TV konusunu açtı, TV'yi hediye kartıyla alırsan indirimli alırsın dedi, ne TV'si, beyaz eşyaları siz aldınız o da size ait, ben mobilyaları aldım, evi tuttum kira ödüyorum, ben hiç TV'ye giremem dedim, biraz hafif sürtüşme oldu, sonra bu bana yine ev konusunu açtı, bilezik konusunu açtı, normalde 5 bilezik yapılıyor, sen 3 tane yaptın, senin yapamadıklarını annem yaptı dedi, dedim söz bileziği de var ya dedim, küçümseyerek o ne ya 14 ayar, ben de sen benimle ev bilezik için mi evleniyorsun dedim, ev de almıyorum, TV de almıyorum, 5 senede kirada otururum, 10 senede, sen mal mısın, kendini ev bilezik için satıyorsun dedim, sen zorladın beni evliliğe, hep evlilik lafı açıyordun dedi, ben senin başına silah mı dayadım dedim, biraz sıralama karışık olabilir ama bunlar konuşuldu, o tartışmadan sonra bu kalktı masadan gitti otogara, ben bi 15 dk falan oturdum kaldım öyle, dedikleri çok canımı acıttı, kimsenin mecburi zoraki istikameti değilim, zorla değil severek evlendik diyenle evlenilir, sonra gittim otogara, bu ağlayarak annesiyle konuşuyordu, beni gördü, trip atar gibi başını çevirdi, ben gittim parmağımdan yüzüğü çıkardım, ondan da aldım, döndüm arkamı gittim, 3 gün sonra çeyizleri iade edip aldık, onlar da bizden tutulan nişan evi, düğün salonunun parasını istediler, gönderdim ama ben yoktum orada, amcam ve arkadaşı vardı, şimdi beni engellemiş, silmiş numaramı, bu haksızlık ve bu anılar onun canını acıtıp hatasını anlayıp ne zaman özür dilemek için yoklar ya da gelir mi yazar mı
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer