+1 yılevlilik oturmadan çocuk düşünülmesi yanlıştır. önce çiftler birbirine uyum sağlamalı ki bir çocuk düşünsünler. bu uyum da genelde 2-3 senede oturur. her şey çok kötüyse çocuk ile her şey çok güzel hale gelmeyecektir. insanların karakteri ve yaşayışının değişmesi çok zor ve zaman alan bir şey. çocuk olması ile olacak şey olsa bu zamana kadar çocuk yapan çiftlerin mutluluğu tekrar yakalaması gerekirdi ama tam tersi çocuğu büyütmedeki sorumluluk ve yük ile kadınlar daha fazla yıpranıyor ve çocuk varken ayrılmak toplumda daha da zor hale geliyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılaslında eskiye göre cok degişti eskiden cok kıskanctı bunaltıyordu simdi bu huyu yok ama eve yanasmak istemiyor evini sahiplenmedi hiç bir zaman kendini erkek gibi hissetmiyorum sen herseyi yapıyorsun utanıyorum diyor. bir kaç gün sonra hiçbirşeyimiz eksil degil yedigin önünde yemedigin arkanda hiç sorumuz yok ne istedinde almadım diyor ve sorun benim onu sevmem
- +1 yıl
o zaman siz biraz onun bir şey yaptığını hissettirmeye çalışın en basitinden bir perde takmak kavanoz açmak bile ben yapamadım canım yardımcı olur musun dediğinde ona kendini iyi hissettir onu bir erkek olarak onaylayın biraz.
Soran+1 yılEvde oldugu zamanlarda yapıyordu. bende iyi yapmasa bile cok güzel olmus diyordum
- +1 yıl
anladım o zaman ben de bilemedim nasıl bir yol izlenmeli inş hayırlısyla iyi olur evliliğiniz
Soran+1 yılcok sagol kardesim cok sagolun gerçekten iyi olsun düzelsin lütfen
- +1 yıl
Rica ederim inşallah düzelir :)
Soran+1 yılAmin sabırla bekliyecegim
En İyi Cevaplar
Bu anlattıkların bir kenara, sen bu adamı seviyor musun? Zamanında aklı başına gelsin diye çekişmeli boşanma davası açmışsın, bu bana yapılsa sanırım eşimin yüzüne bakmazdım. İlişkilerde en son raddede söylenecek sözler, en son yapılacak hareketler, sabırsız davranılıp erken yapılınca dengeleri çok sarsıyor. Eğer hala seviyorsan, bir şekilde iletişim kurmanın yolunu bulmak zorundasın. Konuşmayı dene, bence bir uzmana gidin imkan varsa. Ama yok ben de bıkmıştım zaten diyorsan, al sana fırsat. Ayrıl.
13 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa gititk ama adam benim birşeyim yok karımı seviyorum diyor. onada gittik. fakat hiç beni dinlemiyor dogru düzgün calısmıyor calısıtıgı zaman bile para yok diyor manevi destegi yok evet ama seviyorum. zaten sevmesem bu kadar emek verip deger vermez cabada sarfetmezdim bana dedigi sözleri küçük görmesini bile sineye cekmezdim
Soran+1 yılBugun terapostleri arastirdim ama o gitmis annemden esyalarin devamini istemis bide bizi seviyormus saygi duyuyormus off of
+1 yılyani bu denli saçma sapan bir ilişki ve sonucu evlilik.. aradan geçen 4,5 yıl... yani bu denli mutsuzluk sonucu adam bide üzerine ewden gidiyor.. hani bir kazık daha yiyorsun.. buna rağmen yazdıklarını.. hayatında birisimi var acaba? diye bitirmen... düşündürücü... bunları düşüneceğine.. kendi hayatına odaklansan da saçma sapan durum içinden nasıl çıkar nasıl mutlu olurumu düşünsen.. emin ol çok daha çabuk yakalarsın mutluluğu
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler severek evlendik ailelere gögus gerdik inannın dısarı cıkarız param yok der ben veririm bir yere götürür benzin parası ister alısverişte ben yani ben 5 kez alıyorsam o sadece birkez yapar ve derki herseyi ben yapıyorum
- +1 yıl
yahu zaten bu denli tek taraflı çabanın olduğu bir ilişki bitmeye mahkumdur. cünkü sen bunca fedakarlığın işe yaradığını düşünürsün ama hepsi boştur. mantık hatası yapmışsınız başından.. sevgi dediğin şey de en kolayı aslında.. herkes herkesi sevdiğini söyler.. sevginin bile ne olduğunu bilmeden.. yani gerçi bunların hepsi olmuş olaylar ve olana da çare yok.. bundan sonra geçmişe değilde geleceğe odaklanman lazım.. bırak ne olduysa oldu.. kabullen ve hayatına devam et.
Soran+1 yılSorun sevdim , güvendim, emek verdim, ailemi karsıma aldım evet oda aldı bastan oda cabaladı ama neden böyle oldu nerde hata yaptık bir türlü sindiremiyorum bana söyledigi sözleri sanki o gitmiş baska biri gelmiş karsıma
- +1 yıl
uzunda bir süre sindiremeyeceksin.. yılların ilişkisi sonuçta.. ve ilişkiler bir anda bitmez.. bunun muhtemel öncesi vardır sadece şimdi patlak vermiştir.
Soran+1 yılPeki ne yapmalı ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
+1 yılSevgi tek taraflı olduğunda anlamsız olur. Beni sevdiğini söylüyor demişsin ama beni sevdiği için şunları yapıyor dememişsin. Ayrıca gerçekten sevdiğine emin olsaydın geri döner mi sorusunu sormazdın kendine. Gerçekten değer veren, sizi seven insanlarla birlikte olun
21 Yorumla
Soran+1 yılOna gore herseyi yapiyor gece gunduz calisiyor ama ben birsey goremedim evet seviyordu ama seven insan bir anda boyle birsey yaparmi buna emin degilim ve ailesi doldurmus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Yemin ediyorum şöyle sevgilime taptım beni terketti şöyle bana tapan birini bulsam yakın zamanda nikahı basarım senin herşeyin bitmiş cinsellik için kullanılıyorsun sadece o başka bir sebep yok nereye gittiğini öğren başka biri olabilir hayatında varsa deliller iyi olsun mahkemede donuna kadar al acıma
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu hale nasıl geldik anlamıyorum nerde hata yaptık zaten hep telefonu sifreliydi yıllardır son zamanlardada gizli konusmalar ben yanına gelince kızıyordu
+1 yılYa o Daha ne istediğini bilmiyor bence pişman gibi siz ama şöyleki kaçan hep kpvalanıyor bırakın siz aramayın sormayın o illaki bir şekilde ulaşır size siz onla ilgilendiğiniz sürece daha fazla bunalır bırakın sizin eksikliğinizi hissedince geri gelir ama sabırlı olun
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten bilmiyorum onu tanıyanlar cok bencil bir adam oldugunu söylüyor. Gerçekten bende bekleyecegim bakalım
- +1 yıl
Aynen siz hiç bir şekilde yazmayın bırakın biraz
Soran+1 yılYazmadım bir hafta oldu ama baskalarıyla konusmasına göre istemiyor kurtulmus gibi sözler söylüyormus ve ben onu sevmekten baska hiç bir sey yapmadım
- +1 yıl
Sen sabırlı ol
Soran+1 yılSagol kardesim cok sagol
Soran+1 yılDualarınızı eksik etmeyin
- +1 yıl
☺...
Soran+1 yıl:/ .
Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Bende bir erkek olarak hemcinsimi anlamaya çalışmak istiyorum ama beynim error veriyor. Yani evlilik böyle bir şey olamaz ki!
Evli değilim lakin evlilikten korkuyorum bu yüzden ama her evlilik böyle olacak diye bir kaide yok.
Geçmiş olsun size bence kurtulmuşsunuz.01 Yorumla
Soran+1 yılBende sizin gibiydim beni zor ikna eetti evlenmeye simdide bole seviyorum acu cekiyorum
+1 yılÇocuk yaparsın hepten kurtulamazsın ilerde sırf çocuk için boşanamıyor olursun daha mutsuz olursun çocuk ise sizden mutsuz ve travmatik ayrılık yaşayan bir aile hayatında büyüyüp sonunda da ipsiz biri olup çıkar sen ise ayrılsam bile ortada 1 çocukla dul başına kalırsın cocuk la seni tercih eden de cocuk la kabul etmeyecek
07 Yorumla
Soran+1 yılCanim yaniyor uyuyamiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni çok zordur duygusalız biz kadınlar bunları hak etmiyoruz baştan ailen izin vermediyse demek ki varmış bildikleri her zaman haklı çıkarlar keşke dinleseymişsin ama bu da bir sınav işte zararın neresinden dönersen kardır çocuk işine girme sakın Allah yardımcı olsun
Soran+1 yılcocuk işini bahane ediyor ama aslında ailesi doldurmus duydugum bu
- +1 yıl
Walla sen bilirsin hayat, senin hayatın.
Soran+1 yılBeklemekten baska cagrem yok Şu an için :/
- +1 yıl
Wallla k bakma da senin aptallığın hala bu kadar şeyden sonra beklemek diyorsun çocuk da yok bişi yok bu kafada gidersen hep mutsuz olursun Allah kolaylık versin.
Soran+1 yıl:'(
Çok zor bir süreç yaşıyorsun Allah yardımcın olsun. Kötü giden bir evliliği sürdürmeye çalışmak çoğu zaman daha kötü sonuçlar doğuruyor. Geri dönüp dönmemesi önemli değil bence dönerse iyi bir şekilde devam edecek mi o önemli. Yine aynı sorunlar olacaksa dönmesin zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşde bilmiyorum emek var sevgi var ama o her konuda kendini haklı görüyor bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun
Ayni seyi hemrn hemen bizde yasadik... brnde evi terk ettim yanliz bunun baska birisiyle tanimlanmasi cok sacma.. cunku benim esim herseye laf eden birisi idi.. ekmek sepetini niye tezgaha koydun pantolonun neden yatagij uzerinde yok catalini niye tabagin icinde birwkiyorsun vs vs daha bir suru sey insan artik bunaliyor surekli kavga surekli bir laf otomatik olarak konusmak istemiyorsun telefonla igrasiyorsun onada laf ediyor spor kanali izliuorsun yinemi spor napalim ölelimmi yani hep kendi dusuncenize gore hareket etmektense karsi tarafi anlamayi drneyin oldigu gibi kabul edin.. ailesi doldursa istemedogi halde evlenmezdi.. önce sivri dilden vaz gecin erkegin isi plmadimi para bakimdan sikintilinoldumi mutsuz olur huzursuz olur.. hersey karsilikli bir anda hic birsey pat diyr ortaya cikmaz
13 Yorumla- +1 yıl
@Magicboys kesinlikle iste bir suru insanla ugras patronun gonlunu etmeye calis ama para goz patronum hic bir sekilde memnun olmasin sonra eve gel kadini memnun etmeye calis.. erkeklerin kendine ayiracagi zaten zaman yok calismaktan para kazanmaktan baska en azindan birakin telefona dalsin biraz tv izlesin rahatlasin yokk. Bana bugun seviuorim demeidn yok soyle yapmadin boylr yapmadin.. neden erkekler bisey yapmak zorunda
+1 yılHemen aldatıyor diye düşünme derim ben. Ama seni istemediği ortada. Çocuk istiyor ama oldukça sorunlu bir evlilik, hele ki çocuk evliliğimize iyi gelir belki toparlar diye hiç düşünme. Çok tanıdığım var bunun için çocuk yapan 1-2 ay iyi anlaşır sonra eskiye geri dönersiniz. Böyle giderse harcanan ömrüne acı ve bitirmeye bak. Allah yardımcın olsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılBiz severek evlendik fakat neden yani neden istemiyor😯
- +1 yıl
Demek ki sevmiyor artık :/
Soran+1 yılFacede iliskisii yok yapmis sonra beni 3 gundur birkez bile aramamis bugun annemi arayip kalan esyalarini istemis bize saygi duyuyormus ne dusuneyim kardes yardim edin
- +1 yıl
Sana direkt boşan diyemem. Kendimi senin yerine koyarak düşünüyorum ve boşanmak da o kadar kolay değil. Bence bırak eşyalarını alsın biraz senden uzakta kafasını dinlesin. Belli ki bunalmış. Eğer yine geri dönmezse seni istemediğini tamamen anlayıp evlilğini bitirmeyi düşünebilirsin.
Soran+1 yıldeğerli görüşün için teşekkür ederim. Oralarda görünmek istemiyorum demiş birine birde annemle aynı evdeyiz oraya dönmem demiş bilemiyorum
- +1 yıl
Rica ederim. Zaman her şeyin ilacı Rabbim yanında olsun hakkında hayırlısı 🙏
Soran+1 yılZaman kardesim zaman 1 hafta oldu cok canım sıkkın:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatında birinin olup olmaması mı önemli olan arkadaşım..
burada ki asıl problem aranızda kesinlikle ama kesinlikle sevgi kalmamış olmasıdır.. siz çoktan bitmişsiniz ve senin o problem olarak gördüğün şeyin de olması %80 ihtimal maalesef.. yani hayatında başka bir kadın olmasa,
aranızda hiçbişey olmasa bile yatak partnerini bırakıp gitmez bir erkek kolay kolay04 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden gitti seviyordu beni ben onun hic maddi anlamda bile uzmedim. istedigi zaman calisti istedigi gibi yedi 3 yaz sehir disinda calisti karismadim ben ne yapayim daha seviyorim
Cevap sahibi+1 yılüzülerek söylüyorum ama maalesef insan beyni böyle bir olguyu bu denli kabul ederek böylesine sevmeye muktedir değildir.. yani demem o ki acı bize seviyormuşuz seviyormuşuz hissi verir, ve aslında sevmek olgusu alışkanlık ve saplantıya dönüşmüştür
Soran+1 yılalışkanlık degil seviyorum yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum vucudum yanıyor :(
Cevap sahibi+1 yılsanıyorum insan beyninin neler yapabileceği hususunda herhangi bir bilgiye sahip değilsiniz.. soruyorum size sizin sevgi dediğiniz olgu nasıl oluyorda sizde vücut yanması iştahsızlık yapabiliyorken bir başkasında kelebekler uçurup bir başkasında nefret ettiriyor. sizce kalp bunların hangisini yapmaya muktedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkuduğum yazıdan anladığım eşiniz sizinle sadece sizin isteğiniz üzerine evlenmiş esasında elalemin fikirlerinin köpekliğini yapmaya devam ediyor. Size değer verdiği filan yok. Çocuk yapma senin hayatını daha da berbat etme çabaları onunki. Sevgili hayatı yaşasanız zaten çok muylu olursunuz mecburi bir hayat gibi bu etinden sütünden faydalanma ama sonrası umursamaz olma bahaneler üretme. Allah yardımcın olsun kardeşim.
03 Yorumla
Soran+1 yılAksine ben hep evlilikten kaçtım ona kalsa 2 sene öncesinden evlenecektik. Ama ben uzatmak için elimden geleni yaptım. Çünkü ikimizde acemiyiz onun işi oturmadı. Birşeyler düzgün olsun diye hep uzatmak istedim. Yani birden esim benden bir yas kucuk erkekler bayanlara göre olgun olamıyor ailesiyle benim aramda sıkıntıda oldu bu yuzden
Cevap sahibi+1 yılAilesini dinliyor sana sahip çıkmıyor sen onun eşisin namususun ailesi sensin ama o kaçmayı tercih edip gidebiliyor yüzüstü bırakıp bir de durumunuza çocuk yokta ondan bahanesini uyduruyor. Sen yuvanı bozmak istemiyosun emeğin havada kalsın
istemiyosun onun umru değil işin varsa ev tut ya da ailenin yanına dön sorun çıkartacak insanlar değillerse onlarla yaşa.
Soran+1 yılEvet kardesim emeğim havada kalmasınada bana sırt cevirmesinede cok üzülüyorum. İşim var evimde var annem yanımda ama yanlız ve acılı hissediyorum sevdigim insan nasıl yapar bunu bana hiçmi degerim yoktu ya
Mümkünse çocuk yapmayın hayatına zarar verirsiniz sağlıklı bir ebçvlilik gayatı yok toparlamak için yapacağınız şey egonuzu tatmin etmek olur mantıklı değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılSonradan duydum ki ailesi doldurusa getirmis cocukta biraz bahane gibi beklemekten baska ne yapabilirim
- Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılKızım sizin her şeyiniz bitmiş.. hala hayatında biri mı var acaba diosun:) ayrıl kurtul... şöyle bize tapan bir kadın bulamadık ya.. yanarım yanarım ona yanarım
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum diyorum evet her ikimizinde hatalari oldu ama telafisi olmali ailesi doldurmus duydugum bilmiyorum bekliyecegim
Aile & Toplum konusunda 629 cevap paylaştı. Hayatında biri olup olmadığı meçhülde cebinde parası olucak ki şuanlık hiç kimseye eyvallah etmiyor cebinde ne zaman parası biter işler bozulur sıfırı bitirir işte o zaman %99.9 sana döner emin ol o zaman dersin burdan bir arkadaş çok doğru demişti
01 Yorumla
Soran+1 yılAh keske ah suanlik parasini oto yikamaya ortaklim icin harcadi bakalim ne yapacak valla arkadasim insallah dedigin parasal mevzu hemen biter bana dua edin depresyona girdim allah rizasi icin
İyi ki çocuğun yok Bir yıl iyi olurdu en fazla sonra tekrar aynı adam huylu huyundan vazgeçmez böyle davrandığına göre hayatında başka biri daha var bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum tek bildigim sevmek icim ysniyor
+1 yılKendine yazık etme, o seni mutlu edemez bence. Çocuğun da olmasın, ileride ayrılmak istersin, çocuk yüzünden dayanmak zorunda kalırsın belki de bu sefer.
17 Yorumla
Soran+1 yılAh kardes ah derdimi bir bilsen ben cok sevdim o nir anda nasil silip atti
- +1 yıl
Bu üzüntülerini, kırgınlıklarını ona da söyledin mi?
Soran+1 yılCekip giderken gördü ne halde oldugumu ve bazı arkadaslar aramıs o sormamıs ama söylemişler
- +1 yıl
Öyle birisini hayatından çıkar yoksa daha çok canın yanan :(
Soran+1 yılHiç tanımamıs olsam hiç böyle bir yola girmemiş olsak üzülmezdim ama beni evlilik yoluna ikna edende oydu kendini sevdirdi napim
- +1 yıl
Haklısın zaten, sevip bağlanınca bırakması çok zor oluyor :( kendine daha fazla değer vermeye çalış :)
Soran+1 yılherkezcikler bekle diyor sen ona o kadar gittin o sana gelsin birazda ama bu beklemekte sorun yokta sonucu iyi olsun diye bekliyorum işde
her ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip ederseniz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkür edersiniz emin olun işe yarar.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim allag bin kat razi olsun bu iyliginizi ubutmicam
Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı. Çocuk yapma bence çünkü çocukla alakası olduğunu düşünmüyorum ben. bir insan niye eşineböyle davranır kianlayamıyorum insanları. ALLAH yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden neden yardim edin🙁
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitmiş o iş yakında bir kuma bulur parası olunca ona gider bitince geri döner. Çocuk yap demesi bile bencillik sen o çocuğa bir gelecek sağlayamayacaksan neden istiosun yazık değil mi? Bence annenin evine dön. Evide kitle gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl biter :( hiç kolay degil inanın seviyorum cünkü 7-8 senem geçmiş beraber acı tatlı nerde hata yaptım ben :(
Cevap sahibi+1 yılSeni takmıyor bile aklını başına topla çocuğunu mu takacak
+1 yılne kadar igrenc bir erkek modeli bosver canim ugrasamaya degmezzz cocuk yokken ayril gitsin ya seni kesin aldatiyo cekilmezzz
14 Yorumla- +1 yıl
ikinizin burcu ne😛
Soran+1 yılo yengeç bende başak
- +1 yıl
iyyy hic sevmem yengec erkekleri
Soran+1 yılinatcımıdır yoksa baskasının lafına bakar diyemi
+1 yılBen birşey soyliyim mi iç sesini dinle eğer içine eşinle ilgili sinmeyen tek bir düşünce bile varsa bitir geri adım atma çocuk olunca bu sorunlar gecmicek düşünsene bu yaşadıkları ni birde çocuğun varken yasarsan ne olacak
46 Yorumla
Soran+1 yılevet işde bende bunlardan korkuyorum ya dahada cıkılmaz bir yola girersek diye
- +1 yıl
Kendini düşün
Soran+1 yılAh kendimi dusunemiyorum gozume gram uyku girmiyorum ne yapacam seviyorum ne yapmam lazim
- +1 yıl
Şunu düşün sende mutlu olmayı hakediyo Sun niye o seni mutlu etmezken seviyorum adı altında kendini mutsuz ediyor Sun yazık değil mi sana
Soran+1 yılevet banada yazık emegime sevgime ben onu her konuda sırtımda tasıdım
Soran+1 yılsorun o ki yinede sevgi işde
+1 yılSakin cocuk hatasina düşme cocuk olduktan sonrada ayni olacak ve yukun artacaktır
21 Yorumla
Soran+1 yılBeninde korkum buydu aslinda
+1 yıl4 sene böyle bir pisligi cekmissin, seni obje olarak kullanan adamin geri dönmesinimi bekliyorsun?
23 Yorumla
Soran+1 yılSevgi işde o sana ne kadar acı verirse versin aptallasırsın mantıgın gider
- +1 yıl
Aldatiliyorsun apacik ortada aptallasmanin hangi seviyesi bu?
Soran+1 yılGercekten aptallastim kardes nasil anlayayim aldattigini sora ailesinide dargindim 2 aydir ya da 3 aydir bir kere bile aramadilar
+1 yılBence seni aldatıyor eğer sevseydi ilgisini senden eksik etmezdi sende fazla ömrünü ziyan etme yeni yelkenlere açıl
03 Yorumla
Soran+1 yılartık kimseye güvenemem sevgi :/
- +1 yıl
Bilmiyorum denemelisin
Soran+1 yılOnsuz uyuyamiyorum bile cok kotuyum
+1 yılolabilir kendini toplayıp hayatından cikarman lazim
17 Yorumla
Soran+1 yılGöründügü kadar kolay degil hayaller sevgi umutlar
- +1 yıl
biliyorum emin ol biliyorum. ama onlar bilmiyorlar be cidden degerini bilmiyorlar
Soran+1 yılNe yapmam lazim degerimi anlasin pisman olsun gelsin alev alev yaniyorum ya bu bana yapilirmi
- +1 yıl
Vazgeçtiğin an vazgecilmez olursun. bunu asla unutma
defalarca kez ugrastim ama ne zaman vazgeçsem o zaman vazgeçilmez oldum
Soran+1 yılonu yasadık cok caba sarfedicem onu yapacam bunu yapacam dedi ailesi yesil ısık yakınca bide yeni iş kurunca adam bir anda degişip yüz döndü bana araya baskasını soktum yinede olmaz diyor artık ailesi biz sana cok güzel bakarız araba alırız sunu yaparız diyormus
- +1 yıl
birak o zaman sende kensi hayatini kur. eni onu sana düşer o znshs korkma
Soran+1 yılinşallah
Evlilik Onu boğmuştur Ve kafasını Dinlemesi için Biyerlere gitmiştir geri döner inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılAilesine gitti onlarin doldurusunda Şu an bilmiyorum
+1 yılsakın çocuk mocuk yapma önce kendini düzeltsin çocuğa iyi bir baba olmaya hazirlansin
01 Yorumla
Soran+1 yılKalan eyalarini aldiracakmis bana saygi duyuyormus bu ne demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yapmazsan adamı bağlayacak bişey olmaz sana. Zaten senle arası bozuksa durmaz ki gider.4 senedir hastalığınız yoksa bilerek çocuk yapmıyorsan adam haklı
03 Yorumla
Soran+1 yılDogru düzgün işi yoksa saglık güvencesi yoksa ve sadece ben calısıyorsam bunuda geçtim manevi destegi bile yoksadamı
Cevap sahibi+1 yılAyrıl o zaman en iyisi ne çekiyorsun bu adamı
Soran+1 yılSevdigim için düzelicek umuduyla
İlişkinizin bağına bağlı geri dönüp dönmemesi canım
02 Yorumla- +1 yıl
Erkek ler ilgi huzur lu ilişki ister bence
Soran+1 yıl@Ertekin1972
Benim evin sorumluluklarını yerine getir demem ne kadar yanlıs zaten evde durmuyor ki adam hep işi var
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. saymadığın sorun kalmamış, hala hayatında biri mi var acaba diye soruyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılYani ne yapmam lazim
Soran+1 yılyani pesmi edeyim yani aramızda şiddet yok büyük birsey yok buna üzülüyorum yani böyle olmamalıydı
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha evliliğiniz oturmamış çocuk bence olmamalı ve sen gel çocuk yapalım dersen gelecek gibi ama gene gider
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya neden ben sevdim halada seviyorum🙁
Cevap sahibi+1 yılBelli de eşin neden bin kadar isteksiz sana karşı allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAma neden nicin hicmi sevmedi beni ya beni 🙁
- Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hayatında birisi var
Bende yaptım böyle şeyler zamanında
Evden gitmek için güzel bahanesi olmuş11 Yorumla
Soran+1 yılNerden anlasilir biri oldugu peki ben ne yapmaliyim kardesim yardim edin nolur seviyorum
bir erkek hanimina bu sekilde yapmasi anormal ben bekârım ama böyle durumlarda umursamaz rolü yapın naparsan yap gibi laf vurun bence sizin icin iyi olacaktir
08 Yorumla
Soran+1 yılo bana naparsan yap dedi beni ilgilendirmezmiş evlenip evlenmeyecegi benim evlenmemde onu ilgilendirmezmiş cok duygusuz davrandı. beni kimse cekmezmiş ona göre herseyde hatalı ben varım bir onu dinleseniz yapmagı seyi yaptım diyor birazda kişilik bozuklugu var askerde cıkmıs
Soran+1 yılEvliyiz ama önceden acılmış davamız vardı 1,5 sene oldu açalı gitmedik ikimizde kasımda tekrar durusma var
Soran+1 yılPisnan olsyn donsu nolur🙁
+1 yılKendi de ifade etmiş anladığım kadarıyla.. hani sevgili gibi yaşıyoruz aile olamadık hala ya getirmiş olayı lakin bu açıklamasına bahane demek için senin de düşünceni bilmek lazım..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ailesi doldurmus cocuk olayinin arkasina siginiyor ve tum hatayi bana gosteriyor seviyorum ne yapmam lazim
Siz iyi bir eş olun yalnış olan yanlışını anlar er ya da geç
01 Yorumla
Soran+1 yılAh keske kardesim keske zaman gecmeden anlasa kopekler gibi pisman olsa kapima gelseler af dilemek icin
+1 yılbiri var değilde adam artık senden demek ki bıkmış ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBikmak ben ne yaptim maddi yzmedim istedigi gibi yedi icti gezdi naptim ben ona
Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. Sende biraz ılımlı yaklaşsaymışssın keşke kadınlıgını kullansaymıisın
06 Yorumla
Soran+1 yılonuda denedim ama iş onunla bitmiyorki
Soran+1 yılNe yapalirim kardes yardim edin nolur
Soran+1 yıl:'( ne yapacagım
Olabilir duzelmez bu bosan gotsin hayat kisa kimsenin kahrini cekme
17 Yorumla
Soran+1 yılherşey sevgiden
Soran+1 yılCok uzuluyorum 🙁
Soran+1 yılkendine kendine naparsan yap diyorsunu yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim bilir ne haltlar yedin de adamı kaçırdın
İnşallah geri dönmez
Boşanır senden01 Yorumla
Soran+1 yılEvimden işime giden biriyim yinede iyi düşünceniz için teşekkürler
işin çok zor. bence o adamlada işin zor burnu falan sürtmez onun
012 Yorumla
Soran+1 yılKendini cok begeniyor. beni küçük görüyor cevremde parası bitince döner diyorlar bilmiyorum keske böyle olmasaydı cok üzülüyorum
- +1 yıl
Yok yok dönsün bizim kadınlarımız da onur gurur bir halt. yok böyle gidenin arkasından beklerler gelince de haysiyetsizce kabul ederler. Erkekler ne yapsa haklılar
Soran+1 yıl@gururlu_kızz aptalim kabul ama seviyorum be kardes
Soran+1 yılAh nerelere gideyim cok mutsuzun
- +1 yıl
Allah içine ferahlık versin inşaallah...
Soran+1 yıl7-8 senemi verdim dile kolay güvenmemek degil o seviyorum cok baglandım ona o faceden ilişkisi yok yapmıs
Soran+1 yılalışkanlıktan öte sevgi yani düşün kü herseye ragmen sevmişim seviyorum
+1 yılEşin biraz bitirmiş seni sanki iki benden tavsiye git bir hocaya baktır derim
06 Yorumla- +1 yıl
Yeni yapılmış olabilir
Soran+1 yılevet onu düşündüm ama nereye gidecegimi bilmiyorum büyümü muskamı var acaba
Soran+1 yıl@Deybac
yapıldı ama sonradan konusmustuk ama sonrada cocuk mevzunu cıkardı ertlendi 1-2 ay sonra dava
Soran+1 yıl@Deybac 2 sene önce yapılmıstı
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitsin ondan hayır gelmez
07 Yorumla
Soran+1 yıloff:(
- +1 yıl
Aci ama gerçek ya da kendi haline bırak benimde yaptım gibi
Soran+1 yılbir süre öyle yapayım ama ne kadar zaman
Soran+1 yıl@Mczp17
yani bundan sonrası için ne yapacagını kestiremiyorum
Seni sevdiginden eminmisin peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
Hayatında biri yok evlilik oyunu onu sarmadi
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten annem evlen evlen dedi ondan evlendim diyor yoksa benim evlenme niyetim yoktu diyor
Soran+1 yılYo k evet 29 yasinda adam nereye buyusun
Soran+1 yılPeki o ne yaptı acaba lütfen destek olun
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Konuş bence hemen terk ettiyse biri bar hayatında
01 Yorumla
Soran+1 yılne diyecegim onca laf etti bana ne yapacagım
Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı. çocugunuzmu yok 4 senedir
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır evlilik otursun diye istemedim
Soran+1 yılKardes ama duzgun isi olmadi ssk si bile yoktu ben calismasam acikta kalirdik duzgun gitsin isi diye vekledim
Önemsediğini değer verdiğini hissettirmezsen zor
01 Yorumla
Soran+1 yılCekip gitti ve ben inim inim inlerken hic umursamadi onca laf soylefi ve 3 gundur aramiyor ne yapayim
+1 yılSen de hayatına bak bence
01 Yorumla
Soran+1 yılkolaymı 7 sene nasıl yapacagım
Ne kadar saçma bir adam bu ya
06 Yorumla
Soran+1 yılherseyi yapmaya calısıyorum ama o kırıp döküyor tamir etmiyor yenisi alıyor
Soran+1 yılAh keske olsa kafasına dank etsede özür dilese
Soran+1 yıl:'(
Soran+1 yılneden ama nedenn
- Aile & Toplum konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birini bulduysa zor
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Ayrılmalısın. Hazır çocuk da yokken.
03 Yorumla
Soran+1 yılkendisi bıraktı gitti zaten:(
Soran+1 yılsorun o ki 1 seneden fazladır annemle duruyoruz yani ev annemin
Aile & Toplum konusunda 752 cevap paylaştı. 4 5 sene çocuk yapmadan iyi sürmüş bence
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi anlamda borcu harcı varsa ve düzenli işi yoksa evi ben geçindiriyorsam
Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı. Zamana bırak bıde sen evının her yerını aradın mı
07 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak istiyormus ben onu seviyorum bana saygi duyuyormus evde ne olacakki
Soran+1 yılNasil zamana birakayim kalan esyalarini aldirmak istiyormus 3 gun oldu birkez bile aramadi kotu oldugumu bildigi halde neden bir anda bole oldu🙁
Soran+1 yılEvdekiler biliyor ve onlar bile aramadılar beni anlasamıyorlarsa bosansınlar demiş babası
+1 yılbirak ne hali varsa gorsun saf
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama senelerimi verdim ona ben maddi manevi bumuydu
Evlilik böyle birşey zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi olur insallah
Soran+1 yıl3 gundyr aramiyor anneni arayip kalan esyalarini istemis ne tapacagum
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çocuk yoksa ayrıl
11 Yorumla
Soran+1 yılyok ben onu cok sevdim
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Psikolojisi bozulmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde kendini siginti gibi hissediyormus
+1 yılBaşka sıkıntıları vardir belki zaman lazjm size
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum cogu seyi paylaşmaz gizli gizli konusurdu sadece
Dönerse senindir biz pide söyledik
01 Yorumla
Soran+1 yılTemennim fakat bin pişman olarak
Belki bir çocuk olso eve bagliyabilirdi
03 Yorumla
Soran+1 yılCocukla ysnliz kalirim ilgilenmez diye kirktum ve maddi anlamda
Soran+1 yılcocuk yok ben ona güvenemedigim için yapmadım
- Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılseviyorsa nerede olursa olsun geri döner
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle bugun kalan esyalArini istemis saygi duyuyormus
Ayrıl bitmiş zaten
010 Yorumla
Soran+1 yıldaha ayrılmadık evi terk etti
Soran+1 yılYediremiyorum o kadar uzuntuluyum ki bu yuzden bacagim kasildi cenem kitlendi burda 3 gundur aci cekiyorum resmen
Soran+1 yılYenilgi degil emek caba sevgi ve dahası hersey
Soran+1 yılşu an işdeyim fakat aklım fikrim onda
Soran+1 yılaile terapistine gitsek:(
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım