Eşim evi terk etti, geri döner mi?

Eşimle 4-5 senedir evliyiz. Severek evlendik aileler karsı cıktı. Üzerimde baskı kuruldu. İstenmeyen gelin oldum. Bu yuzden esimle hep evden kaçarak gitti. Dısarı cıktıgımızda benimle hiç yanlız olmak istemiyor yanında illaki bir üçüncü kişi olsun istiyordu. Ya da benimle cıktıysa yol boyu hep mutsuz ya da kavga cıkarıyordu. Baskalarının yanında iyi davranıyordu. Bende 4 sene sonra sabrım kalmayınca çekişmeli bosanma davası actım. Belki aklı basına gelir evinin sorumlulugunu alır. Yük benim omuzlarımda cünkü herseyi geçtim benimle muhabbet etmekten bile kacınan elinde sürekli telefon olan ya da tv izleyen veya uyuyan benimle sadece gece ilişkisinde bana iyi davranan bir eşten bahsediyorum. Sonra aramız bir şekilde düzeldi gibi oldu. Ve yeni bir işe ortak oldu. Daha önce düzenli bir işi yoktu. Şimdi yine kötü bana bu eve beni baglayan birsey yok sevgili hayatı yasıyoruz. İşden ayrıl cocuk yap cocuk yaparsan rızkımız bol olur. Çalışmayanların bile kacıncı cocugunu yapıyor. Sen cocuk istemiyorsun artık bende istemiyorum dedi ve anahtarlarını attı birkaç esya topladı. Ertesi gün kardesine aldırdı. Hayatında biri mi var acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Ögrendiğim kadarıyla ailesi dolduruyor. Her konuda sahiplenmişler yanlıs yapsada parası olmasa her konuda destek olacaklarını söylemişler mihir parasını vercekmiş bitsin istiyormuş vazgeçer mi?
Eşim evi terk etti, geri döner mi?