Eşim evi terk etti?

Eşim ile tartıştık dün gece. Çok kırılmıştım gecede gönlümü almaya çalıştı pek oralı olmadım. Sabah kahvaltı hazırladım oturmadı sofraya bende yemedim iştah kalmadı çünkü. Her neyse yine söylenmeye başladı bende sinirlerim iyice attı ve sofrada tabak ve bardak kırdım gözüm döndü. Neyse ben hazırlanıp evden dışarı çıktım çünkü çok sinirli idim. Her neyse masayı toplamış bulaşıkları yıkamış falan 3 te işe gitti. 12 ye doğru geldi bir kaç eşya aldı ve gitti. Nereye dedim bu evde kalmak istemiyorum gidiyorum dedi peki dedim ama bu kapıdan çıktığın an bir şeylerin dönüşü olmaz dedim. Bunu öyle korkutmak amacı ile falan demedim. Cidden öyle olacağı için. Gitti. Biraz üzüldüm, biraz kırıldım. Gece vakti gitme dedim yine gitti. (Ben yalnızlıktan çok korkuyorum ondan ama yinede gitti.) insanlar neden böyle, neden hatalı olmasına rağmen üste çıkma çabaları var? Bir insan karısını gece vakti nasıl bırakıp gider. Kavga sebebimiz ise; çok komik ama nasıl söylesem bilemedim. Yani 4 buçuk aylık yeni evli olarak biraz cilve falan yapıyorum yanında bir şeyler yapıyorum bana bir namussuz iffetsiz demediği kaldı. Kadın dediğin kocasının yanında da derli toplu olacakmış. Sanki her gün böyle yapıyorum, daha öncede 2-3 böyle girişimim olmuştu ama yine etkilemiyordu bana bağırmazdı bu yüzden ama bu sefer kadın gibi dur kadınlığını bil falan dedi. Doğru zaman doğru yer diyor. Yahu sokak ortasında mı yaptım, başka insanlar mı vardı. Ayrı bir evimiz var, evin salonunda ne olmuş yani? Yakışmıyor sana edepli dur diyor ne yapıyorsam... neyse sebep bu. Kahvaltı yapmayan bu, terk eden bu. Şimdi bu adamım diye dolaşıyor dimi? Ne adam ama he...
Güncellemeler
+1 yıl
boşanma davasını açtım arkadaşlar
Eşim evi terk etti?