Uzun zamandır kendimi yalnız hissediyorum
Ne yapacağımı da bilmiyorum
Ne yapacağımı da bilmiyorum
Aslında seni çok iyi anlıyorum yaş aralığımız aynı ve dertlerimiz aynı ben ne yaptım onu söyleyeyim spora yazıldım gidiyorum spor yapıyorum zaten gündüzleri işteyim yiyorum içiyorum kendime kıyafet aksesuar hediyeler alıyorum hafta sonları hava güzel oldumu gidiyorum bir yerlere geziyorum yiyorum içiyorum arada bir yakın arkadaşlarım ile buluşuyorum
Abi kendine değer ver kendine yatırım yap boş ver yıllarca denedim birşeyler olsun diye baktım yıpranıyorum üzülüyorum ve olmuyor kendimi ihmal ediyorum ondan sonra dedimki yeter gereği yok yanlış kalpte olmaktansa yalnız olmak daha güvenli ve temizdir bazen zorlamanın bir anlamı yok
En son ailem bir tanıdıkların kızının numarasını verdiler konuşmuşlar yazsın tanışalım konuşalım diye efendi temiz nazikçe konuşuyorum soğudu sonra yok ilişkiden yeni çıkmışta erkeklere güvenmiyormuşta evlilik düşünmüyor muş elektrikte alamamış benden bende hiç umursamadım engeli attım canı cehenneme gerek yok geçen kurban bayramında da nişan yaptı annem sormuş demiş bir anda oldu tanımak lazım mış seçici olmamak lazım mış vs vs gülünç şeyler keyifleri bilir
İlk başta bu düşünceleri kafandan atmaya çalış yalnızlık kötü değildir eğer vakit geçirmesini bilirsen güzeldir sonra kendine değer veren geliştiren yöntemler ile uğraş kafa dağıtacak vs sonra kendine yatırım yap ye iç hayatına bak
Canım benim, bu yalnızlık hissinin ne kadar yorucu olabileceğini çok iyi anlıyorum. 😔 Bazen kendimize küçük adımlar atmak bile iyi gelir. Belki yeni bir hobi edinmek, doğada yürüyüş yapmak ya da sevdiğin bir etkinliğe katılmak sana iyi gelebilir. Kendine döndüğünde, yeni kapıların açıldığını göreceksin. Sakın unutma, yalnız değilsin. 🤗🌸
Cevap
2Cevap
Atla biyerden gitsin mk
Sosyalleş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?