Stajda herkesin içinde azarlanıp küçümsenince bu psikolojik baskıyla nasıl başa çıkabilirim?

Stajdaydım, bir şeyler yapıyorduk. Bir anlık dalgınlıkla kapıyı biraz sert kapattım otomatik kapanan bir kapıydı, bilerek bir şey yapmadım. Orada çalışan biri bir anda bana sert bir şekilde, herkesin içinde sesini yükselterek kapıyı öyle kapatma diye çıkıştı. Ortamda başka insanlar da vardı. Ben o anda şaşırdım ve kötü hissettim ama tartışmaya girmedim. Sadece özür diledim ve işime devam ettim. Ama gün boyunca aynı kişi bana biraz fazla iş verdi, küçük küçük iğneli konuşmalar yaptı ve sürekli yönlendirmelerle beni koşturur gibi hissettirdi. Günün sonunda ben çok büyük bir şey yapmamış olsam da kendimi gergin, sıkışmış ve biraz da haksızlığa uğramış gibi hissettim. Ve bu durumu çok fazla kafama taktım duygusal anlamda zaten o anda da içim daraldı ağlamak istedim anne babam bile benim üstüme bağırmıyor o bu cesareti nereden buluyor anlamıyorum.. bu durumlarda psikolojik olarak güçlü hissetmek için ne yapabilirim?

Stajda herkesin içinde azarlanıp küçümsenince bu psikolojik baskıyla nasıl başa çıkabilirim?