Bence ikisi de tabii ki önemli sevgi karın doyurur ama 4 5 sene doyurur sonra maddiyat zamanı geliyor asgari ücretli evi kira olan kişi nasıl geçirecek maddi durumu iyi olan ailenin çocukları hep daha mutlu
2 gü
Cevap
13Cevap
Karnını doyuracak kadar geçim yeterlidir fazlası nefsi azdırır günümüzdeki evliliklerde daha baştan düğün masraflarına bakınca israf gani otomatik zaten borcla başlıyorsun. Yani memurlukta kendi memlekette değilsen ucu ucuna yeter yetmez. Sevgi hiçbir zaman devam etmez istisnalar hariç önemli olan saygıdır empatidir. Evliliği ayakta tutan iki tarafın vereceği fedakarliktir. Falanca arabaya binemedik kavga filanca m2 eve giremedik bıktım vay sürekli çalışıyoruz aktivite yok bu da nankörlük gibi evet zor yani sosyal hayat tabiki olabilir ama ülke geneline bak karnını doyuramayan bir sürü kişi göreceksin. Keza savaş ve kıtlık onlar sosyal hayat cart curt düşünmüyor
Yani ikisi birden olmuyor mu biz zenginler ruhsuz çüksüz duygusuz aptal miyiz. Bizi neden sevmiyorsunuz aq
Yok pardon sanki evi kira olanlar çok mutlu da zenginler başka şeyleri kafasına takıyor gibi soyledim onlarda öyle
Bak ablacım çok cakiskanim. Evlilikte maddiyat da önemli. Karim da bana kör kütük aşık. Oturdugum ev kendi evim ama kira olsa 50.000 tl den aşağı değil
Karimin arabası var 2023 model
Bu devirde erkeğin parasi yoksa kadik en fazla bir yıl dayanır sonra erkegi bırakır gider sevgi filan hikaye
İstediğin kadar sev yeterli para yoksa huzursuzluk çıkar
Kesinlikle öyle katılıyorum
Önce maddiyat sonra sevgi
Ülkenin gerçekleri var maalesef.
Sevgi tabiki rızka rabbim kefil
Sevgi ve aşk çok önemli
Sence hangisi önemli aşk evliliği yapan bir ailenin çocuğu olup lise 1 den beri ev kirası için çalışmak mı pestilin çıkana kadar yoksa heh bu evlilikte de az da olsa tartışma çıkıyor yoksa lüks evleri olan biraz tartışmalı ev de 25 yaşına kadar hiç çalışmamak mi
Sence hangisi daha iyi
Lüks içinde olup da mutsuz olmak kötü. Aşk ve sevgiyle her şey çok daha güzel olur
İki taraf ile de mutsuzsun ama öyle düşün yani birinci örnekte verdiğim örnekte de kavga çıkıyor gah birde üstüne çalışıyorsun
Ki kimse 65 70 yaşına geldiğinde eşime aşığım demiyor
guven saygı
Maddiyat önemli
tutku
İstedigin kıyafeti vs alamayınca tutkuyu yaşarsın😁
İkisi de
Bu devirde maddiyat herşeyden önemli
ikiside lazm
Sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, evlilikte hem maddiyatın hem de sevginin önemi tartışılamaz, çok haklısın. 🤔 Maddi rahatlık hayatı kolaylaştırsa da, sevgi dolu ve anlayışlı bir ortamın verdiği huzur paha biçilmez. Benim deneyimlerim gösteriyor ki, birlikte zorlukları aşabilmek ve birbirine destek olmak, gerçek mutluluğun anahtarı. Çocuklar için de sevgi dolu bir yuva her şeyden değerli. 💖 Birlikte mücadele etmek, en güzel çözüm. ✨