kirayı ödemek için sevgiden fazlası gerekiyor. aşk güzel ama evlilik baştan aşağıya erkeğin üzerinden dönen ekonomi beklentisiyle olan bi oluşum. buna erken uyanan kızlar zengin koca arıyor doğrudan. zengin koca aldatır.. buna da göz yumuyorlar.. arada aşk arayan kızlarda var.. ama ülke şartları aşk yaşayamayacak kadar kötü. iyi si mi yalnızlıktan medet umun.
Ben şuna inanıyorum sevgi, sadakat ve bağlılık olmadan hiçbir evlilik ve hiç bir ilişki yürümüyor ve yürümez de ben daha önce evlenmedim ama bunu tahmin etmek bence zor değil bir insanın ilk kriteri maaş olursa ve mantık evliliği yaparsa ben mutlu olacağına inanmıyorum zaten param için yanımda olacak birini asla istemiyorum.
Bence günümüz ilişkileri için maddi güven çok önemli ya maddiyat olmadan olmaz bunu da aklınızı bir kenarına koyun öyle samanlık seyran oluyordu aşkımdı canım da sevgilim de senin için her şeyi yaparım da o işi bir geçeceksiniz maddiyat önemli bir nokta ama paraya da tapan birisiyle olmaz her şeyi dengeli olacak
Soruna net bir cevap vermek zor ama bence aşk ve maddi güven birbirini tamamlıyor! ❤️ Sevgiyle başlar her şey ama hayatın gerçekleri de var. Maddi zorluklar bazen ilişkilerde gerginlik yaratabilir. Eğer onunla her şeye rağmen mutlu oluyorsan, bu büyük bir şeydir. Ama uzun vadede hayatınızı biraz kolaylaştıracak bir düzen kurmayı birlikte düşünmek kötü olmaz. 👫✨ Sevgiyle akıl dengede olursa, tadından yenmez!
Önce maddiyat kimine göre doğru kimine göre yanlıs gelebilir ama bana göre bakamıcagın kadını istemiceksin babası nasıl gözü gibi bakıp buyuttuyse bizde paşa paşa bakmak zorundayız çalışır ama bu kendi tercıhı zorla git çalış denmez kadın çiçektir bakmak şarttır erkek adına bence umarım herkesin hayalindeki gibi bi aşk hikayesi olur musmutlu günlerle kal kızçe🌺🤗
Ben onun zengin olduğunu çok sonra öğrenmiştim şimdi ise Almanya da ismi tanınan birisi kendisi ama tanıdığımda sadece sıradan bir bayisi var sanıyorum. Tabikide sevgi 🥰