Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Ben şöyle bir yaklaşım seyredeyim. Bizim zamanımızda yani çok gençken yine genciz de 😂 dışarıdan bir hoşlantı olur sonra sever be sevdikçe güvenirdik. Şimdi her şey basitleşti. İnsanlar önce güvenmeyi sonra güvendiği kişiyi sevmeyi tercih ediyor. Bunun sebebi önceleri insanlar pek aldatmaz ve sadıktılar. Ve bence en önemlisi olgundular. Şimdi çoğu kişi aldatmaya meyilli. Hani kendi kafalarında şu düşünce var. Sen yoksan kız çok ve daha güzeller var diye. Oysa bizler bir kişiyi sever ve aldatma düşüncesi olmayan , daima hayatımızı ona adayan gençlerdir. Şimdi gelecek düşünmeyen ilişkiler var.
Senin soruna cevap vereceksem eğer insanı sevmek , tanımaktan geçer. Bu benim düşüncem değil , bizzat genelde kadınlar tanıyıp sevmeyi tercih ediyor. Hani o ilk görüşte aşk pek yok. İnsanlar güvenmeyi tercih ediyor. Ama kendi düşüncemi söyleyecek olursan , ben herkese güvenebilirim. Yani ne kadar bozuk insan olsa da düzgün insanlar da var. Sırf güveniyorum diye sevmemem. Ama sevdiğim insana güvenebilirim. İnsan gerçekten seviyorsa aldatmaz , ama güvendiğin insan aldatabilir. Ama en iyisi ilişkiden önce kurulan arkadaşlık. Bence en önemlisi bu.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir ilişkide hem sevgi hem de güven, sağlıklı ve uzun ömürlü bir bağ kurmak için elzem olan iki temel duygudur. Ancak, hangisinin daha önemli olduğu sorusu, ilişkinin hangi aşamasında olduğuna, çiftin bireysel özelliklerine ve ilişkinin genel dinamiklerine göre değişebilir.
00 Yorumla
Kadına para ver güven verdiği fakir ilişkisini bırakır, erkeğe para ver sevdiği kadını yemeğe götürür, aradaki fark bu.
Sevgiyle güvenle olsaydı bütün kızlar burger gibi yerlerde çalışan çocuklara yürürdü, kadının dediğine değil yaptığına bakılır
00 Yorumla
- 2 ay
İkisi de olmazsa olmaz. Sevgi daha önemli desem, şüphe aşkı öldürür. Güvensiz ilişki sağlıklı yürümez...
Güven daha önemli desem, sevmediğim insana güvensem bile o duygusal ilişki olmaz arkadaşım olur en fazla...
İlk etapta güven daha önemlidir. Güvenmediğim insanla ilişkiye başlamam. Fakat ilişkiyi yürüten de sevgidir. Güvenmediğim halde hatalarını tolere ediyorsam sebebi sevgimdir..00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sorİlişkilerde sevgi mi yoksa güven mi daha önemli, hangisini seçsem bir soru işareti! 😅 Ama ben biraz romantik bir deli olduğum için "sevgi" demek istiyorum. Aşk olmadan hayat biraz tatsız tuzsuz oluyor, değil mi? Ama diğer yandan, güven olmadan o sevgi uzun süre devam edemez. Hani iki ucu bıçaklı bir durum. Her ne kadar "ikisi de" demek yasak olsa da, sevginin getirdiği o güzel hisler vazgeçilmez. Senin iç sesin ne diyor bu konuda? Hadi, duygularını paylaş! 😊💖
04 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Güven daha önemlidir. Güvenmediğin bir insanı nedensizce de olsa sevebilirsin ama zamanla bu sevgi güven yokluğunun verdiği etkiyle erozyona uğrar. Oysa güven varsa, o iklimde sevgi de rahatlıkla oluşabilir..
28 YorumlaGüven olmadıktan sonra istediğin kadar sev
00 Yorumla- 2 ay
Sevginin temelini daima güvenle atmalı insan,
güven olduktan sonra aşk, sevgi, saygı, mutluluk ve huzur birbirini kovalar zaten.
Sen güven duymadığın birine sevgi besleyebilir misin❓16 Yorumla- 2 ay
Kendini bilmeyen sapık bir şahısa bile mi❓
- 2 ay
Güven kokan insanı sevmeli.
Sevmeli insan ama hemen güvenmemeli - 2 ay
Güven zamanla oluşmaz aslında. Ya vardır ya yoktur. Aldatacağından yüzde 100 emin olduğun insana sevgi duyman bir süre sonra sevgiyi de kaybetmene neden olur.
Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Sevgisiz güven, güvensiz sevgi olmaz. Güvenmediğim birini sevemem, sevmediğim birine güvenemem. (İkisi demeden ikisi demiş oldum sanırım 😅)
10 Yorumla- 2 ay
İlk önce sevgi sonra güven ama güvende çok önemlidir en çokta kadınlar için geçerlidir
10 Yorumla - 2 ay
Sevmediğin bir insana güvensen ne olur güvenmesen ne olur.
10 Yorumla güvenemediğin birini sevmek kötü olsa gerek o yüzden önce güven diyorum
10 Yorumla- 2 ay
Guvendigin insani seversin sevdigin insana guvenirsin
17 Yorumla- 2 ay
İliski icin sadece sevgide olmaz ama
- 2 ay
Himm sen sevgi ask kadinisin yani
- 2 ay
Seni biliyorum cunku 😊
Sevgi, varlığını güvene dayanarak sürdürür. Hangisini söylesek, diğeri eksik kalır.
Güncelleme çok doğru. Sevmediğin birinin verdiği güven, ya da güvenmediğin birini sevmek... Ne işe yarar?00 Yorumla- 2 ay
Sanal mecralar da bu sorular gecerlidir ama gercek hayatta guvendigin birini bulduysan sevgiden onceliklidir. Guvendigin insani sevebilirsin
10 Yorumla - 2 ay
Güven diyorum 😂
18 Yorumla- 2 ay
Güvenirim 😂😂
- 2 ay
İlişki olmadan güven de duyulur 😂
- 2 ay
Yine de güven diyorum ben 😂
- 2 ay
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tamam sevgi daha önemli de diğeride olmadan olmaz
13 Yorumla- 2 ay
Zamanla seversin 😅Güven önemli 😅
18 Yorumla- 2 ay
Tersi ne?
Zamanla güvenirsin, sevgi mi önemli 😅 - 2 ay
Sevgi aniden mi?
- 2 ay
Seviyorum ama güvenilmez mi,
Güvenilir ama sevmiyorum mu,
boş ver ya, yalnızlık daha güzel 😅
- 2 ay
İnsan sevdiğine güvenir., 😂
Ezel:Tek bir kelime daha etme, inanırım.
Onları sevdiği için, tanıdığını zannediyordu.
00 Yorumla - 2 ay
güven tabi ki, insan sevdiğinin kalbinden aklından düşüncelerinden her şeyinden emin olmak ister , güvensiz ilişkide sevgi aşk her şey boş
00 Yorumla - 2 ay
Güven. Çünkü sevgi güveni getirmez ama güven sevgiyi de getirebilir. Bizzat da yaşadım sevmiyordum ama güvendikçe seviyorum artık
00 Yorumla - 2 ay
Sevgiden gelir kadin sevince guveri her konuda bikonuda güvenmez adam askindan kor olsada bi baska kadina bakmicana inamaz güvenmez
00 Yorumla - 2 ay
Güven kızım , esas olan güvendir . Seviyorum diyenler herboku yedi... gördü bu gözler
00 Yorumla - s2 ay
Tamamlayıcı unsurlardır. Yasakları çiğnemeye bayılırım D:
00 Yorumla - 2 ay
Ben anlamıyorum bu işlerden ama güven olmadığına eminim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öncelikle güven ama sevgi de az da olsa gerekir yoksa güvendiğin bir dost olur sadece..
00 Yorumla- 2 ay
Bence güven bizim ilişkimiz de sevgi vardı ama güven yoktu bu nedenle çok kavga ederdik
00 Yorumla İkiside bir bütün 1inin olmadığı yerde diğerinin olması mümkün olmuyor maalesef
00 YorumlaKesinlikle güven daha önemli. Bir insana güvenmiyorsan içten bir şekilde sevmen mümkün değil.
00 Yorumla- 2 ay
Güven yoksa sevgiden bahsetmem mümkün değil.
Ama bunun hala bir önemi olduğunu hiç düşünmüyorum.00 Yorumla - u2 ay
Güven olmadan sevgi de olmaz zaten ama aşk her şeyden önce gelir. duygu olması lazım
00 Yorumla - 2 ay
Güvensiz bir ilişki tartışmaları, sevgisiz bir ilişki mutsuzluğu getirir o yüzden ikisi de önemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgi karın doyurmuyor güven ve saygı sonsuz bir sevgi getirir
00 Yorumla- 2 ay
Bence güven önemli bea..
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 ay
Güveennnnnn
Güvensizlik sevgiyi bitirirken güvenmek sevgi oluşturur
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 ay
Genelde ilişki yoktur menfaatler vardır. İlişki, aşk falan filan uydurma seyler
00 Yorumla - 2 ay
Yanı şöyle ki sevmedim biri ile olmam seviyor güvenmiyor sam da zaten mutlu olmam yani olunmuyor
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 ay
Para para varsa hersey olur sevgide askta kizlar icim tek sey para simdi hayir diyecekler ama oyle kik asgari ücret li hir atam icin evlenir hauir diyenlere bunu soruyorum cok nadir seven vardir oda milyonda bir
00 Yorumla Tabiki sevgi de güven de önemli ama bı iliskide ilk olması gereken şey saygıdır saygı varsa orada sevgi de olur güven de...
00 Yorumla- 2 ay
Güven... Güven varsa sevgi oluşur. Güven biterse sevgi biter...
00 Yorumla - 2 ay
Kadınlar için net para ama olması gereken güven tabiki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 55,4b cevap paylaştı. Saygı saygı saygı derim
00 Yorumla- 2 ay
Güven daha önemli
10 Yorumla - 2 ay
Sevgi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,2b cevap paylaştı. Güven
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Bence güven
10 Yorumla- 2 ay
önce güven sonra sevgi
00 Yorumla - 2 ay
Güveni tercih ederim
00 Yorumla güven olmadan sevgi var olamaz.
00 Yorumla- 2 ay
seks yoksa Leyla mecnun olsa ise yaramaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güven olmazsa bir şey olmaz zaten
00 Yorumla- 2 ay
Sevgi, güven, saygı , sadakat
00 Yorumla - 2 ay
Saygı ve güven
00 Yorumla Güven olmasa sevgide olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güven inşa edilebilir sevgi olursa her şey olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. önce sever sonra güvenmeye çalışırsın
00 Yorumla- 2 ay
Güven yoksa sevgi olmazki
00 Yorumla - 2 ay
İkiside kadınlarda yok
016 Yorumla- 2 ay
Kadınlara göre tip çok önemli
- 2 ay
Öyle deme tipsiz erkekleri insan yerine koymuyonuz
- 2 ay
Yalanmı
- 2 ay
On numara ama cirkin erkeğe bakmazsın