Güven olmayan bir ilişkide, devlerin aşkı yaşansa ne olur ki? Tabi ki güven bir kaç adım önde. Bu sadece aşk için geçerli değil. En basit insan ilişkilerinden bile güven her zaman öndedir..
Merhaba Aşktan da, sevgiden de daha önemli bir şey varsa o da güvendir. Güven olmazsa aşk olmaz, şüpheyle yaşar içini çürütürsün. En önemlisi güvenmektir. Aşk sonradan da olur, ama birine güvenmiyorsan bir daha güvenin olmaz, şüpheyle yaşarsın. Ve istesen de güvenemezsin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güven insan bazen ilişkinin ilk evrelerinde aşktan kör olup hiç birşey görmeyebiliyor ama bir süre sonra ilişki oturmaya başlayınca o kör olma evreside geçmeye başlıyor ve güven olayı tamamen ortaya çıkıyor güven olmayınca da ortada ilişki falan kalmıyor haliyle
Herkes ne diyeceğimi açıkça bilir ve hisseder, ama ben yine de söylemek istiyorum. Benim için hiç birinin önemi yok çünkü ben aşktan, ilişkiden, ve güvenden Kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Güven önemli. Aşk katlanılabilir zor katlanılabilir bir duygudur.. Yani Güven duymadigin sevgiliye aşık kalabilirsin ama onunla olmazsın.. kendine eziyet yani.. Güven oyle ki insanlari birbirinden iter..
Güven tabii ki. Güvenmiyorsa istediğin kadar sev, yapabildiğin kadar fedakârlık yap, dilediğin kadar kendinden ödün ver, seksin kralını yap karşındakinin güven bunalımından ötürü ancak algılayabildiği kadardır.
İkisi de olmalı ama güven olursa aşk daha uzun daha derin yaşanır aksi durumda heves alma durumu çıkar ortaya. güven yıkımı da çoğu kez aldatma ile olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Günaydın,
Güven olmayan bir ilişkide, devlerin aşkı yaşansa ne olur ki? Tabi ki güven bir kaç adım önde. Bu sadece aşk için geçerli değil. En basit insan ilişkilerinden bile güven her zaman öndedir..
Merhaba
Aşktan da, sevgiden de daha önemli bir şey varsa o da güvendir. Güven olmazsa aşk olmaz, şüpheyle yaşar içini çürütürsün. En önemlisi güvenmektir. Aşk sonradan da olur, ama birine güvenmiyorsan bir daha güvenin olmaz, şüpheyle yaşarsın. Ve istesen de güvenemezsin.
Güven insan bazen ilişkinin ilk evrelerinde aşktan kör olup hiç birşey görmeyebiliyor ama bir süre sonra ilişki oturmaya başlayınca o kör olma evreside geçmeye başlıyor ve güven olayı tamamen ortaya çıkıyor güven olmayınca da ortada ilişki falan kalmıyor haliyle
Herkes ne diyeceğimi açıkça bilir ve hisseder, ama ben yine de söylemek istiyorum.
Benim için hiç birinin önemi yok çünkü ben aşktan, ilişkiden, ve güvenden Kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Somurtkan sakin ol koçum.
Güven önemli.
Aşk katlanılabilir zor katlanılabilir bir duygudur.. Yani Güven duymadigin sevgiliye aşık kalabilirsin ama onunla olmazsın.. kendine eziyet yani.. Güven oyle ki insanlari birbirinden iter..
Güven tabii ki. Güvenmiyorsa istediğin kadar sev, yapabildiğin kadar fedakârlık yap, dilediğin kadar kendinden ödün ver, seksin kralını yap karşındakinin güven bunalımından ötürü ancak algılayabildiği kadardır.
İkisi de olmalı ama güven olursa aşk daha uzun daha derin yaşanır aksi durumda heves alma durumu çıkar ortaya. güven yıkımı da çoğu kez aldatma ile olur.
Aşk'ı aşk yapan şeylerden biri zaten güvendir. O olmadan olmaz.
Guvenin olmadigi bir yerde ask uzun soluklu kalamaz diye dusunuyorum. Ha saf asktan bahsediyorsan o ask mecnun çölde surunurken tukendi gitti
Hisler elbetteki ilişkinin baslayabilmesi için önemli, ancak saygı ve güven ilişkinin devamlılığını sağlayan temel esaslar benim için 🤷♀️
Herkes aşık olabilir ama o güven ortamının oluşması önemli, güvenmediğim biriyle ne bir ilişkiye başlarım ne de aşık olurum kanks
Güven her şeyden önemli. O yoksa aşkın bir önemi yok
Guven olmassa hicbirsey olmaz
Bilmeden gönlümüüüü,
Ateşe verdimm.
Öldüm öldüm dirildim :( :(
Güven çok önemli :)
Aşk çok yoğun bir duygu. Yani aşk insanı mantıksız bile yapar. Sevgi, güven ve saygi ile harmanlanmış bir ilişki aşktan daha hayırlıdır
Guvendigimi severim guvenimi kaybedeni silerim böyle bi yapım var yani güven çok önemli her şeyin başı guvendir
Bence bir ilişki 3 temel maddeye dayanır;
•Sevgi
•Saygı
•Güven
Bu 3 madde olmayınca bir ilişkinin yürümesi neredeyse imkansızdır.
Aşk derim. Sevgi olduktan sonra güven olur. Güven var aşk yok ne yapayım öyle ilişkiyi.
iş arkadaşımda güven isterim.
güven daha önemli. aşık olduğun insan sana bir gelecek verip sana sahip çıkmıyorsa aşkında bir önemi yok. son meğer herşey yalanmış dersin sende.
Güven çok önemli zira Güven vermeyecek tavırlar yüzden başlamadan Çok ilişki bitirdim Ben kolay güvenen biri değilim Dürüst ve samimiyet yetmiyor bana
Her ikiside önemli ama güven daha önemli güven aşkın taşıyıcı kolonudur güvensiz aşk olmaz
Güven yoksa o aşk en fazla 1 ay sürer. Güven varsa o aşk sonsuza dek sürer.
İkisi de tuz ve biber gibi ilişkinin olmazsa olmazıdır.
Karşılıklı aşk daha önemli aşk varsa arada bir de karşılıklıysa neden benim canımı yaksın ki..
Asik olduguna guveneceksin guvendigine asik olamazsan
Güven varsa adı aşktır zaten.. Ama her aşığım diyene de güvenemez insan efendim..
Sevgililik diye bişey kalmadı artık onun için bişeyin önemi yok yani.
Aşk bağlar güven sürdürür biri olmadan birinin anlamı yok
güven önemli aşık olursun yanarsın karşıdakide aynı senin gibimi bilemezsin
Gördüğüm kadarıyla aşk yoksa at hırsızları revaçta olmazdi hgfd
İkisi de birlikte. Kız arkadaşına güvenirsin ama aşık olmazsın. Aşık olursun ama güven vermez. Benim için ikisi de önemli
Güven çok daha önemli
Güvende çok önemli. Güven yoksa aşk sarsıntı da yıkılabilir.
Aşık olursan, tereddütsüz güvenirsin ama güvendiğin birine aşık olma ihtimalin düşüktür.
Güven yoksa ben yokum demesin yeterli bu şeytan ayeti laf. Her güvensizliği yapsın ama bu lafı söylemesin
Guven duymuyorsan nasıl aşık olabilirsiniz. Bile bile mutsuz olacağın birine aşık olduğunu sanmak ask değil aptalliktir
Karşındaki kişi iyi biri olmalı yoksa edeyim o aşkın içine
Kesinlikle güven. Guven olmazsa mevcut olan aşk da zamanla şüphelere kavgalarla azalır bir anlami olmaz bence
Hayatına aldığın her insana aşık olamayabilirsin ama güvenmen gerekir...
Güven olmasa aşk da olmaz. İkisi birbirini bağlayan kavramlar zaten
İkiside ama bir cevap hakkım olsa güven derim çünkü herkes sevebildiğine kavuşa mıyor
Aradan bir gün geçmiş ama Günaydın☕
ılıskıde ask gecer heyecan bıter elbet ama saygı sevgı guven oldukca ılıskı yurur
Güven tabiki aksi takdirde paranoyak davranışlar sergileyerek aşkı da bitiriyorsun :(
İçime kurt düşerse aşkı çöpe atarım.
Güvenmediğim birime aşık olmam ben 😀
Güven ve saygı en önemli olan...
Güven.
Güvensiz aşk yıpratır.
Ask bence cunku ask olursa guvende olacaktir :)
hayır güven olduğu için aşk olur :)
Aşk yoksa güvenden de söz edilemez.
Güven daha önemliymiş
Güven olmazsa aşk olur mu?
Aşk ile girbaclamak pek mühim bak hanım apla 😝
Güven çok önemli...😥
Aşk olursa güvende olur. Güvensize aşık olunmaz.
güven önemli kesinlikle.
Aşk'ın oluşumuna zemin hazırlayan güvendir. Bu arada gördüğüm en boş üyelerden birisin.
Her ikiside olursa tadından yenmez 😁😁😁
Her ikisi de bir bütün bence.
Güven aşktan önce gelir bana göre...
Güven herşeyden önemli tabikide
Güven olmadıktan sonra napiyimm aşkı😉