Instagram' da gezinirken bir de ne göreyim takip ettiğim sayfada bizim KS'den gizli soru soran birinin sorusunu anket yapmışlar 😂 tâbi ben dururmuyum bende sorayım dedim sizce hangisi 😃❣️💯 musmutlu hafta sonları 😃🌺

Instagram' da gezinirken bir de ne göreyim takip ettiğim sayfada bizim KS'den gizli soru soran birinin sorusunu anket yapmışlar 😂 tâbi ben dururmuyum bende sorayım dedim sizce hangisi 😃❣️💯 musmutlu hafta sonları 😃🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Para bitti mi aşk bitiyor tabii ki ay sonu geldiğinde kirayı ödeyemediğimizde çocuğun k. çına bir paket bez alamadığımız zaman oturup böyle aşkı yiyecek halimiz yok sonuçta markete gidip "yiaa kocama çok aşığım para ödemesem olur mu" diyemem.
Evlilik düşünüyorsa iki insan zaten buna bir şekilde çözüm bulunur 2 kişi çalışır zor değil.
Ne yazık ki aşk karın doyurmuyor. O yüzden maddiyat her durumda önde.
Evlilik de maalesef ki para önemlidir.. aksini idda eden de hayal dünyasında yaşıyordur zaten bu zaman da aşk diye bir şey de yok herkes birbirinin önce dış görünüşüne bakar sonra para gibi konulara bakar.. en son seviyorum derler ki gerçek sevgileri olduğunu da düşünmüyorum hiç bir şekilde
Ne aşk ne maddiyat.
Eğer ciddi anlamda karşılık " saygı " ve " "sorumluluk" varsa hicbirsey olmaz Elhamdülillah.
Yeter ki kadın uyumlu ve tutumlu olsunlar.
Rızkı veren Mevla.
Maddiyat için ayrılanlara acıyorum.
Bence karaktersizlik. Düşünsene ilk evlenirken zengin olsa ve sonra batsa?
İşte bu yüzden erkekler evlenmekten korkuyor
🤣🤣şey bence bu kadın zengin birini buldu ve olayı basitlestirmeye çalıyor
Ve ne alak biraz durumu normal se geçiniyor musun sen ona bak bir şeyin eksik mi ona bak Bi evde misin 🤔🤔de bir sürü insan çadırda kalıyor yinede sevdiği kişiyi bırakmadı senin kişi sevgi değil bu soruyu soran kiyie böyle bir cevap gerekirdi 😔😔
Sevene samanlık seyran olmuyor maalesef. Ama bir de ne kadar süreceği önemli. Geçici bişey mi? Sürekli mi? İlk evlendiğimde taksitleri zar zor ödüyorduk ama beraber cok çalıştık, başarılı olduk, kariyer merdivenlerini çok hızlı tırmandık, 30'lu yaşlarda da kendi isletmemizi kurduk. Maddi anlamda çok büyük imkanlara sahip olmamıza rağmen hâlâ tabiri caizse it gibi çalışıyoruz.
Paran varsa arkadaşın var eşin var ailen var paran yoksa sıfırsın. Erkekler adına konuştum
Doğru
Çok doğru
Burdaki soruların genelde trol oldupunu ekleselermiş keşke
Ne bilsinler 😃
😀bence heriki taraf içinde aşk olması lazım nikah kıyılırken iyi günde kötü gündender nikah memuru düşünsene çok güzel bi hayatın var lüks şaşalı bi yaşantı sonra eşin iflas ediyo ee nolcak bırakıp gitcekmsiin? Eskilerin dediği gibi bence
erkeğin huyu yokluktan varlığa geçince;
kadının huyu varlıktan yokluğa düşünce belli olur. Bence evlilik aşkla başlasın maddiyata bağladıysan hayatını o bigün mutlaka çöker
İşte o yüzden sevgi aşk felan hikayedir Gidipde bir erkek olarak böyle saçmalıklara inanmayın bunlar romantizmin oluşturduğu hayal perest yalanlardan safsatalardan ibarettir.
Erkeğe aşk kadına para 🤣🤣🤣 benimki fakir olsun Fas fakir hemde
Allah daha beter eder seni inşallah sen o adamı onun yüzünden boşayıp başkasına gidersen ayrılırsan o adam daha kötü olur hastalıkta sağlıkta zor zamanlarda? Hani nerde
Tövbe yarabbim be oluyor dedim bir an 😂
Sana diğill😄
Sonradan anladım görsele olduğunu Allah korusun 🙄😂
Yapmazsın sen öyle şeyler heralde 😃
Bu tarz soruları görünce, videodaki ince ayrıntı aklıma gelir 😂😂
2 gönül bir olunca samanlık seyran olur derler ya, bu tamamen hikayedir : )) Aşk karın doyurmuyor, parasızlık evliliklerde tartışmaların yolunu açar...
Eskiden aşk şimdi maddiyat ne kadar para okadar adamsın ne kadar para okadar aşk çok denemişim
Evlilik maddî güç ile olan bir eylem.
Yoksul evli olan yok evli olup yoksul fakirim ayağı çekenler var.
Faturaları, kirayı yemeği aşkla ödeyemiyosun maddiyat öbrmli bir yerde ama sevgi ve uyum varsa kadın da calişmalı destek olmalı eşe.
Bu tarz insanların mayası bozuk sevgiden mahrum kalmış karaktersiz kisiler
Maddiyat tabi ki.
Markete biz çok aşığız diyerek alışveriş yapamayız 😂
Parayı ilah bile yaratıkların hazin sonu Hiç acımıyorum böylesine
E gitsin çalişsin o zaman mkj hem şikayetçi hem çalişmiyor ne bekliyor anlamadim
Maddiyat tabiki.
Aşk karın doyurmuyor maalesef
Maddiyat da bir yerde önemlidir tabi ki ama aşk daha önemlidir sevgi, güven, şefkat
Evlenmeye karar vermek için aşk, evlenmek için maddiyat önemli
Bu kişisel evlilikle alakası yok ilerde çok pişman olur
başka şeyler önemli ve bu şeylere parayla sahip olunamaz
Maddiyatsız evlilik olmaz. Geçinebilmek sağlıklı bir evlilik için önemlidir.
Maddiyat tabiki de çok önemli ama kişinin de çalışa bilme imkanı varsa onun da çalışması boşanmaktan daha mantıklı. Seviyorum diyo bide. Eger maddiyat bu denli önemliyse keşke paralı biriyle evlenseydi
Aşka inanmıyorum 👍
Para benim için el kiri o yüzden yükte hafif pahada ağır gelen altın benim için çok daha önemli.
o soruyu soranı bılıyorum maddiyat önrmlii fakri biriyle yürümüo
Tabikide para
Haksız mıyım
Herkesin görüşü farklı
Senin ki 🤔
İkiside olsun 😃
Ama sen oyun biza kik yapiyorsun beni birini seçmek zorunda bıraktın kendin hepsi benim olsun diyorsun 🫣
Secmeseydun 😃
Sana bu güne kadar hiç giciksin diyen oldu mu 🤔
Çoook 😂
Yok yok bende fikrimi değiştirdim zaten
O kadar da gıcık degilsin ya o kadar insandan biri olmak istemem 😅
Hatta biraz daha dikkat kesilirsem 🤔 iyisin bile diyebilirim
Teşekkür ederim 🙂
Biraz psikolojik baskıya maruz bırakıldım ama olsun 😅
Yok valla ben bir şey yapmadım 😂
Yaptığını bari inkar etmeyaaaa tamam bende sen gibi düşünüyorum tamamen aynı fikirdeyim hatta 😅
Ne yaptım ki ben 😄
Bak onu bende bilmiyorum.
Biseyler yaptığına eminim ama ispatlayamam 😅
Allah biliyor benim suçum yok 😄
Farkındaysan bende kimseyi suçlamadim 🫣
Ama saman altından su yürütüyorsun gibi gibi sin 😅😅
Aşk önemli maddiyat bi şekilde hallolur
Parasız saadet olmaz 😀
Boşandıktan sonra ne olacak
Maddiyat yoksa bu devirde olmaz
Erkeğin güçlü olmasını istiyorlarmış ama hani herkes eşitti? Bıraksınlar bu ayakları
İlk beşe girer ama en önemlisi değil
İkisinin de önemi var
kadınlar için her zaman maddiyattır
Aşk karın doyurmadığına göre
Saygı önemli gerisi çöp
Para
😃
Aşk tabiki
Benim için aşk önemli olurdu
Maddiyat önemli
E çalışsın kadın
Maddiyat