Eşime söyledim zengin biriyle evlenseydim mutlu olur muydum. Beni boşayınca denersin yaptı. Dedim ama artık kartlaştım kim alır ki beni, o da dedi ki daha gençsin saçmalama dedi bu ne demek oluyor şimdi😂
1 gü
Eşime söyledim zengin biriyle evlenseydim mutlu olur muydum. Beni boşayınca denersin yaptı. Dedim ama artık kartlaştım kim alır ki beni, o da dedi ki daha gençsin saçmalama dedi bu ne demek oluyor şimdi😂
Cevap
25Cevap
Ne güzel sana gençsin demiş, bu soruyu sorarsan o da öyle cevap verir sana kim bakar la benden başka falan deseydi seninle baya ilgileniyor olurdu, kıskansaydı ama sen de şöyle kapatsaydın daha güzel olurdu " yaa genç miyimm sen de çok gençsin biliyor musun ama yanlış cevap verdin çünkü ben zaten zengin bir adamla evliyim sen zenginsin ki zaten karakter olarak cömertlik eli bolluk senin karizman yeter kocamm o yüzden ben de otomatikman çok zengin bir kadınım sana sahip olduğum için sen de bana sahip olduğun içşn çok zenginsin bu endamım bu seksiliğim bu güzelliğim sadece sana özel " deyip tatlıya bağlardık mesela
Kısaca sana keyfine göre takıl demiş knka ne yapcagını biliyorsun hdjdhsjd fesatlık yapmıyım ama tanrı aşkına git yap sende kurtul bende. hdhdhdhd
Sende deseydin yoldan çıkmaya çok müsaitsen ben seni iterim merak etme.
Umursamıyor bence de. Senin öyle demen iyi olmamış sanki mutsuzmuşsun gibi aks ettirmişsin eşine. O da madem mutsuzsun hadi git demek istemiş.
Yani biraz genişlemiş diye yorumladım ben de evliyim böyle laf edemem 😅
Ne gibi
Böyle laf edilmez ki boşanmak gibi ciddi bir konu öyle ağza gelinip konuşulacak bişey değil bence
abi seni aldatıyor abla kesin sinyal çakmış bi link atsaydın da ne kdar kartsın göreydik
Aldatsaydı benide sgerdi
göflemiyor mu sana kaç yaşında ki ve sen kaç yaşındasın
Eşine söylediğin şey onu çok yaralamıştır sana trip tarzında soğuma yapmıştır.
Bişey diyim mi cidden ayrılsan umrunda olmaz sanki 😊
Çok açık vücudun çok iyi demek istemiş. Taş gibi misin
Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım bana sormak istediğin soru ve ya bir şikâyettin var mı ?
evlenmeden de zengin birini bulabilirsin kocan bu kadar toleranslı demek ki sana
sadece bunu denemek için boşanmanın bir anlamı yok 🤷 kocan karışmasın yeter.
Her şeyin maddiyat olmadığını duyguların çok daha önemli olduğunu ne zaman anlıyacaksınız
Umursamıyor elinden bi şey gelmiyor ve senin güzel olduğunu biliyor
Diyosun
Tabi ki giderin var onun farkında
Fazla sürmez ama üzmek istemem sonu biter ilişkinin
Bi kadını parasız ilgisiz bırakmayacaksın yaşi hiç fark etmez hataya uzaklamaya neden olur
Uzun yıllardır evliyim😂
Doğrudur bazen katlanmak gerekiyo kavga dövüş
Sen öyle söylersen o da öyle söyler
Hala zengin koca bulma potansiyelin var demiş
Seni verecek birine 🤣
Hakkini veremiyorum demek istedi galiba
Bir zahmet kuşu otmeyenler boşanin
Sanane
Yaşlı teyze niye zoruna gitti
Yaşlıysam Sanane
Gidermisin iki lafın biri sanane diyon cadimisin sen
Sallıyor seni
Ne konuda
Ciddiye almıyor öyle dediğine göre kıskanmıyor
Niye kıskanmıyor
Bazı erkeklerde yoktur ya da arkadaşça forma bürünmüştür evliliğiniz
Kendini göster sene
Yaşın kaç?
Daha gençsin diyor Boş ver beni başkasına
Evet evliliğin nasıl
Sanırım aradaki bağ da kopukluk var
Ne gibi
Sevgi aile birliği bilinci
Bişey daha da var ama yorumda yazamam
Yorumda sormam uygun olmaz
Neymiş
Doğrudan sana yazsam daha doğru olur da gizlisin
biz ne bilelim ki
O seni başkasıyla olmanı istiyor
Giderin var demiş.
E yani ama eşiyim
Bıkmış. Sürekli aşağılayıcı davranırsan o da senin Mutlu olacağın şeye yönlendirmiş
Bu nasıl bi evlilik.
Arkadaş gibi
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, eşinin ilk tepkisi belki biraz kırgınlık veya savunma amaçlı olabilir. Bu tür senaryolar insanı rahatsız edebilir. Ama ikinci cevabı aslında sana değer verdiğini ve seni genç, çekici bulduğunu gösteriyor. Belki de senin ona olan sevginden ve varlığından emin olmak istiyor. Konuşup hislerini açıklığa kavuşturmak her zaman iyi gelir. 🥰💖
Demek beni çekici buluyor diyorsun
Evet canım, kesinlikle öyle hissediyorum! 🥰 Seni genç ve çekici buluyor belli ki. 💕