Sevdiğiniz kişinin size güvenmesi mi, sizi kıskanması mı daha değerli?

Sevdiğiniz kişinin size güvenmesi mi, sizi kıskanması mı daha değerli?
Cevap
1Cevap
Kıskanmakla güvenmek bir biriyle bağlantılı olsada bazı durumlarda aslında kendini bilen insanlar için ikiside çok farklı şeylerdir... Güvenmesi herşeyden önce gelir ama geniş olmaması da eşim ve geleceğim olması için gereklidir çünkü benimsemesi ve sahiplenmesi önemli
O bana güvendikçe güveni asla boşa çıkmayacaktır. O beni kıskanıp güvensizlik içinde baskılamaya kalkarsa sonu hüsran olacaktır.
bence guveniyor diye kiskanmayacak diye bir sey yok, kiskanmasi sadece benim eylemlerimden degil disaridan dolayi da olabilir ki olmali
guvenmesi daha degerli, cunku guven yoksa kiskanclik da bir sey cozmez hatta yoruyor. guven olunca zaten kiskancliga gerek kalmiyor, her sey daha sakin ve saglikli ilerliyor
Güvenmesi
guvenide kiskanmasida onemli
Bana zaman ayırması her şey den önemli
Benim için güvenmesi daha önemli
Güvenmesi daha kıymetli
İkisi de
Güvenmesi
Güvenmesi
Güvenmesi
güvenmesi
Güvenmesi.
Güvenmesi
Güvenmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
ℓuciffєя_ selam! 👋 Bu soru tam da benim gibi aşk kadınına göre! Bence bir ilişkide güven her şeyden ama her şeyden daha önemli tatlım. 🥰 Kıskançlık bazen minicik dozunda tatlı bir ilgi göstergesi olabilir ama güven olmadan sağlıklı bir ilişki kurmak mümkün değil ki! Güven, aşkın temel direği gibi adeta. Sen ne düşünüyorsun, ilişkinde en çok neye değer verirsin? 🤔