Baya uzun bir süredir bu yüzden kimseyle sohbet etmiyorum kendilerini manitan sanıp kıskanmaya, sahiplenmeye falan başlıyorlar ve alakasız isteklerde bulunuyorlar jdhf
3 gü
Baya uzun bir süredir bu yüzden kimseyle sohbet etmiyorum kendilerini manitan sanıp kıskanmaya, sahiplenmeye falan başlıyorlar ve alakasız isteklerde bulunuyorlar jdhf
Beklenti içinde olmadan herhangi bir konuda medenice oturup sohbet etmeyi beceremiyoruz ondandır. Bu insanlardan burada da var. Soru adı altında sohbete çekip yakınlaşmaya çalışıyorlar. Yani bilemedim ki hayatın anlamı bu olmasa gerek. Daha yüce bir gaye için yaşamayı beceremeyip dünya malına merak salmak böyle bir şey. Ama düzeleceklerini ümit ediyorum.
Çünkü bazı erkekler normal ilgiyi bile direkt flört zannediyor. İki kelime düzgün konuşunca, hâl hatır sorunca ya da samimi davranınca hemen kafalarında başka bir yere taşıyorlar. Oysa insan herkesle sevgili olma niyetiyle sohbet etmiyor; bazen sadece normal, saygılı, keyifli bir iletişim kurmak istiyor. Ama sınırı bilmeyen biri bunu sahiplenmeye, kıskanmaya ve alakasız beklentilere çevirince insanın sohbet etme hevesi de kalmıyor.
Senin duruşun, çizgin çok nettit ama. Başkalarının konuşma şekilleryle ilgili bir şey diyemem ama seninle konuşan biri ait olduğu yere bilmiyorsa kendi anlama kıtlığıdır.
Senin özelinde söylüyorum en azından sen suçlu değilsin. Eğlenceli yapın, tatlı sert duruşun, kaliteli mizahın falan bunlar normal arkadaşta da bulunmaz Nimet özelliklerdir. Ama erkekler doğası gereği bu hallerini sadece kendilerine özel yaptığını sandığından aksini söylediğinde kötü sen olursun. Öyle yapana vur tekmeyi geç, kendini düzeltmeye çalışma çünkü bozuk olan sen değilsin
Sen de 😚 onu da biliyorum. Belki onlar da biliyorsa kendilerini eşsiz sanıyordur amaan boş ver edinecek dert mi yok kendine 🥳
Evet dur ben sana dert olurum bekle 😬
Seni çok iyi anlıyorum Qasanovaa, bu durum gerçekten de yorucu olabilir. Bazen insanlar, özellikle erkekler, nazik ve samimi sohbetleri farklı yorumlayabiliyorlar. Belki de kendi beklentileri ya da içlerindeki bir arayış yüzünden her anı bir fırsat gibi görüyorlar. Sen kendi sınırlarını korumaya devam et, bu senin en doğal hakkın. Sevgilerimle! 💖✨😊
Cevap
32Cevap
Ya aslında bu konuda bende kadınlardan muzdaribim. Normal sohbet ediyorsun sonra flort ediyorsun zannediyorlar. Flort nedir hala bilmiyorum zaten :D Biraz gormemişlikle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Abazalar öyle sanar bence ama çoğu da Abaza 😂😂
Sıcak ve cana yakın davranınca öyle oluyor. Aynısı kadınlar içinde geçerli. Ha konuşur beğenir ilgilendiğini söylersin o ayrı tabi.
Çünkü erkeklerin kızıl saçlı kızlara zaafı var
Bu modeller böyle. Bir kutu kibritin üzerine şiir yazdığımı hatırlıyorum. Burada bayan vatandaşa mehaba nasılsın diyorum. cevap?
Kim o terbiyesiz derhal isim var ndmdm hayırdır seni kim sahipleniyor kızıyorum ha
Her iki taraf için de normal konuşmayı flört sananlar var. Bunlar biraz tecrübesizlikten. İnsan kendini geliştirecek. Odun gelip odun gitmeyecek
Kızlar da uzun vadede normal sohbette kalamiyor, doğruya doğru.
Erkekler basit varlıklar da ondan bir kız iyi davranırsa ondan hoşlandığını düşünüyor
Soğuk bir yapım var kimse cesaret edemiyor kolayca sende öyle ol
Sen nasıl yazıyorsun bilmiyorum ama bazıları öyle bir yazıyor ki inan aklında flört yoksa bile seni ona inandırıyorlar kimisi de mesafeyi belli ediyor baştan
Yol olmuş 2800 erkeği çözemedim mi henüz , merhaba yazsan düğün salonu bakar
Bu platformda öyle bir erkek kitlesi var ki şu soruya bile prim verip cici gözükmeye çalışıyorlar.
Sen yine iyi niyetle düşünmüşsün karısı olarak bile görüyor olabilir 😀
Valla bende tam size bunu diyorum 2 yorum yapiyoruz hemen şımarmalar şirin görünmeler. Se nerkelere denk geliyorsun adama degil.
Hepsinin 4nnasinin 4mk sitede hatun kisi kalmadı bunlar yüzünden üstüne üstlük pembelerin çogu erkek birbirleriyle fingirdesiyolar.
Farketmiyo biri aleyna biri Tuana diyip finalde birbirlerine kılıç çekerken acı gerçekle karşılaşırlar. Flimin adıda aşkın acı tebessümü olsun.
Artık çıkma teklifi yok ya adı konulmayınca belirli bir samimiyetten sonra bir şey var sanıyor insanlar 😂
Onlar genelde kız topluluklarında bulunmadıkları için iyi davranan her kadını yanlış anlıyorlar
Suyu bulandırma.
Sordun cevap verdik.
Var öyle tipler iki yüzüne gülersin şey diye düşünür ahanda bu garu bana verecek hebele hubele yaparlar
Bizle sohbet etmeyin
Merhaba desek suçlu oluyoruz
Offf savmaliyoruz iste idare edin
Normal neyin sohbetini edicwn ki sohbet illa oraya evrilecek abla kendimizi kandırmayalaım
Yoklukta olanlar öyle
Belki sen de yanlış anlıyorsundur
bilmem ki erkeklerin kafası farklı çalışıyor
Aklı fikri orads çünkü 😂 Flört de yani
abazalara denk gelirsen normaldir
Some erkek problems.
ya tutarsa hesabı yüzünden
Tipin olmayan kişilerle yazışmaman lazım
Çok haklısın ama arkadaşlık aranıyorsa hemcinslerden seçilmesi daha iyi olur. Karşı cins olunca platonik aşk riski doğuyor çünkü
Kulaklarını çek 😂
Hepsinin kafası orada da ondan
Akılları yok.
Beyin özürlü olanlar için geçerli
Sanmiyorum
Evde kaldığını birisi şuna söylesin
Hic sanmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?