- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBunun iki nedeni var. Birincisi evrimsel hayatta kalma ve üreme içgüdümüz. İlkel çağlarda ve doğa yaşantısında dişiler zor bulunan kaynaklar olduğu için erkek bireyler hiçbir şansı kaçırmak istemezler ve buldular mı bir daha bulamayacakmış gibi değerlendirmek ister. (İstemezler derken keyfinin istememesi gibi değil, bir içgüdü, bir bilinçaltı programı. Acıktığınızda oluşan his sizin keyfi olarak olusturdugunuz bir his değil örneğin) Şimdi bu nedenden ötürü erkekler kızlarla dost olamıyorlar çünkü her kızı bir fırsat olarak görüyorlar. Ama erkeklerin anlamadığı bir şey var. O da şu. Şu an 2021 yılındayız. Kız çok, ve bir daha bulamayacakmış gibi her fırsatı değerlendirmek gerekmiyor. Örneğin insanın hayatta kalması için en önemli kaynaklardan biri olan şeker ilkel çağlarda zor bulunurdu ve insanlar şeker bulunca bir daha bulamayacakmış gibi yemek istediler. Bu içgüdümüz halen devam etmektedir. Ama neden bütün maaşımızı şekerli ürünlere yatırıp evi onlarla stoklamıyoruz? Çünkü sürekli markete geldiğini, belli bir fiyata satıldığını ve istediğimizde gidip alabileceğimizi biliyoruz. Bu konudaki temel problem işte burada. Erkekler bunu bilmiyor. Hala mağara çağındaki içgüdülerle yaşıyorlar. Kıskanma, sahiplenme vs. Gibi saçma hareketler buradan geliyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla Soru Çok Güzel Bir Soru Ama Cevabı Vermesi Çok Zor Yani Cevapta Okadar Çok İnce Detaylar Varki Anlatması Bir Dert Anlaması Bir Dert Ama Ben Olabildiğince Anlatmaya Çalışayım Şimdi Erkeklerle Kızların Erkekler Tarafınca Dost Olamaması ya da Arkadaş Olamamasinin Sebebi Şudur Genellikle Şimdi Yakınlaşmak Diye Birşey Vardır Arkadaşlikta Degilmi Bir Erkek Erkek Arkadaşıyla Rahatça Sarilabilir Omuz Omuza Zıplayabilir Ama Bu Kız Olduğu Zaman Bunu Erkekte Olduğu Gibi Rahat Yapamıyorsun Bunun Nedeni Kızlarla Erkeklerdeki Fiziksel Farklılıklardan Kaynaklanıyor Mesela Bir Erkek Bir Kıza Sarılsa Şimdi Kızla Erkeğin Vücudu Mesela Göğüs Bölgeleri Temas Etse Erkekler Bundan Etkilenir Ama Bu Etkilenme Erkeğin İsteğiyle Olan Bir Durum Olmuyor Fıtratı Gereği Etkileniyor Çünkü Şehvet Dediğimiz Duygu Erkekte Farklı Kızlarda Farklı Çalışıyor Yani Bir Erkek Bir Kızın Mesela Ayağından Bacağından Şehvet Alabilirken Bir Kız Bir Erkeğin Sadece Ayağından Bacağından Şehvet Alamaya Biliyor Yani Olay 100de90 Fıtridir Ama Bu Durum Bir Erkeğin Her Önüne Gelen Kıza Farklı Bakacağı Anlamınada Gelmiyor Mesela Bunada Şöyle Bir Örnek Verebilirim Erkekle Kız Arasındaki Yaş Farklılıkları Mesela Bir Kız 40 Yaşındadır Erkek 20 Yaşındadır Direk O 40 Yaşındaki Ablaya Şehvâni Gözle Bakmaz Ondan Sonra Erkeğin Sevdiği Bir Kız Vardır Başka Kızlara Kötü Gözle Bakmaz Ama Hem Yaşları Birbirlerine Yakınsa Hemde Sevgilileri Yoksa Bir Erkekle Bir Kızın Çok Yakinlaşmaması Gerekir Çünkü Bu Durum Ateşle Baruta Benzer Ateşle Barutu Yaklaştırırsan Patlar Yani Her an Herşey Olabilir Dikkat Etmek Lazım Çünkü Hayatta Nelerle Karşılaşıyoruz Bu Zamanda Yeri Geldiği Zaman Bir Kişinin Kendisine Bile Tamamen Güvenmemesi Lazım Her İhtimale Karşı Kendisini Kollamasi Lazım Nefis Şeytan Boş Durmuyor Çünkü.
00 Yorumla
İş cinselliğe doğru kaymaya başladığı anda sohbeti kes sende. Kimin sana flörtöz yaklaşıp yaklaşmadığını kestirebilirsin diye düşünüyorum. Dostça bir konuşmayı flört olarak algılamaz normal bir insan.
101 Yorumla- +1 yıl
Zaten ilerleyen zamanlarda yüz vermediğim için tavır alıyorlar
+1 yılBazı erkek arkadaşlarım için her zaman arkadaşları olarak kalacağım ama bazıları var ki beni arkadaşları olarak görse de hep bir kafalarında acaba olacak. Çünkü onlar için arkadaşlık çizgisi diye bir şey bulunmayacak ki bu bazı kız arkadaşlarımda da olan bir şey. Mesela ben karşımdaki arkadaşımsa cinsiyet olarak görmüyorum yani asla o gözle bakamıyorum ama yakın bir arkadaşım başka bir yakın arkadaşımla çıkıyor. O yüzden yaptığın her hareketi yeşil ışık olarak algılıyorlar. Bu konuda uyarmama rağmen başka kız arkadaşları için de düşünen arkadaşlarım var onlar için düşünen niye benim için de düşünmesin ki? O sınırı ne kadar net çizersen çiz bir insan o kafadaysa arkadaşlığı tam arkadaşlık olmuyor. Şahsen yanlarında içmeyi de samimi konuşmayı da doğru bulmuyorum tercih de etmiyorum. Ama tüm erkekler de böyle değil tabi tüm kadınların böyle olmadığı gibi aklında bulunsun.
22 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Soruya ekleme yaptığın paragraf aslında olayın özeti aşırı katılıyorum dediklerine.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
+1 yılOlgunlaşamamış erkekler konuştukları Dişi özellikleri gördükleri insanlara bakarken sadece belirli cinsel isteklere odaklanarak konuşurlar.
Olgunlaşmamış Erkek : Naber? 🤤
Dişimiz : iyi 🙄
Olgunlaşmamış Erkek İç Sesi : " oo tamm artk yürürüm beni yıldızlarda tutamaz kayar giderim ya "
Olgunlaşmamış Erkek : Canm sklyo ya biliosun PANDEMİ 😛
Dişimiz : ok bnane? 😒
Olgunlaşmamış Erkek : seninde canın sıkılmıyomu eylenek ya biz🤤 vs vs salah saçma konuşma şekli oluşuyor.04 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
😅😁
- +1 yıl
+1 yılSenin çevrendekiler öyle diye bu "erkekler" diye beyan edilmez.
Sana güven vermiyor ise uzaklaş bu kadar basit.
Ayrıca kaç kişi de benzer bir durum yaşadın ki bu kadar net bir beyan ile "erkeler" böyle diye biliyorsun merak ettim kaç kişi de oldu bu durum.
Bu artık alışıla geldi moda falan oldu sanırım birileri bir şeyler yaşıyor ve hop tamam anladım bunların hepsi böyle diyor.
Yine şu röportaj taki genç heldi aklıma bak.
" Ben evde televizyon izliyordum benim ne suçum var yani "15 Yorumla- +1 yıl
Ben sıkça yaşadım bunu ya. Yani bence bu nadir bir mesele değil. Hatta geçen hafta bile yaşadım. Sadece en fazla 10 kez gördüğüm toplamda en fazla 3 saatimi geçirdiğim adını bile bilmediğim ama biraz konuştuğum bir adam çat diye benden hoşlandığını söyledi. Bu çok streslendiriyor insanı ve diyorsun "gülümsemektemi suç ulan" ve şimdi bu adam beni çok streslendiriyor çünkü ciddi ciddi kafamdan " erkeklerle konuşulmaz ya" diye düşünce geçmesine neden oldu ama bugün erkek arkadaşlarımla kahve içip güzel muhabbet ettim ve pırıl pırıl çocuklar. Hoşlanıyorum deyip ilişkinin rengini değiştirmeye çalışmadıkları sürece bolca gülebiliriz. (Peki millet nasıl sevgili bulacak?) O ayrı bir konu abi. Birinin aşağı yukarı seninle ne için ilgilendiğini anlıyorsun abi. Mesela bana teklif eden adam beni gram sevdiği için değil. Sadece bakımlıyım ve şakalarına gülüyorum ayrıca o an o işteki tek kızım ve bence aşk değil sadece o an parlayan bir yıldıza baktı ki off lan ben buna sahip olmalıyım dedi. Oysa ki 2 haftalık izinden simaylar ferideler bir gelsin adam suratıma bakmaz.
- +1 yıl
Bir şeyler var evet ama tüm erkekler demek bana göre hala doğru olmayan bir söylem, mümkün değil bu kadar olamaz her insan aynı tutlmamalı üstelik sende arada söyledim diğer arkadaşların ile sohbet dolu bir anını yani değil ya hepsi demek doğru değil.
Ha ben neden tepki gösterdim çünkü benim kız arkadaşım erkek arkadaşımdan hep daha daha fazla ve o kadar samimi ve yakınız ki artık kızların özel gününü anlatıp bu gün iyi değilim diyebilecekleri kadar da güven var aramızda öte yandan da o kadar ilişkim oldu aşk bitti alışa gelmiş oldu değişim baş gösterdi onlar la bile kavgalı çirkin ayrılmadım hatta bazıları ile sevgili sonrası arkadaş kaldım yani bilmiyorum sanırım ben normal değilim. - +1 yıl
Güncellemeye istinaden;
@NankörrKedi
Bu kadar sinirle me insanlar aynı düşünmez ve davranmaz, her zaman bazıları olumlu bazıları olumsuz gelecek.
Görüşlerin tamamının destekleyici olması için ortak bir payda gerek unutma bunu.
Ayrıca seninle aynı fikirde değiller diye de aşağılama lütfen, kendine bunu yakıştırma.
Ve, bazen saygı adına sessiz kal.
Mutlu kal daim olsun 🌺 - +1 yıl
Bu beklemek ile elde edilebilir bir durum değil, tavrınızı ortaya koymalı ve bu durumun şekillenmesi için sizinde çaba harcamanız gerek.
+1 yılKarşındaki erkeğin tek bakış açısı varsa ve o da içerisinde kadın ile erkek arkadaş, kanka, dost vb. olamaz sadece sevgili olur cinsellik yaşamak için beraberlerdir ideasına sahipse kaçınılmaz algı sistemini geliştirir. Olağanı budur onun tarafında. Oysa kadın ve erkek cinsellik olmadan da ilişkiler kurabilir. Arkadaş ve dost olmaktan, sevgili olmak da dahil cinsellik gerekmez. İllaki duygusal bir bağ kurmazsınız aşk anlamında. Bunu idrak edemeyen beyinler tabii ki sizden farklı isteklerle beklentilere gireceklerdir. Bir insanın kendini yetiştirip eğitmesi sadece akademik değildir unutmayalım. Basitçe, ilkel biçimde algısı olan insanlar kadın ve erkeğin tek bir amaçla ilişki sürdüreceğine inanır ne yazık ki.
10 Yorumla
+1 yılBakır madeni içinde iki tane tertemiz altın gibi erkek arkadaşım var isimleri Özgür ve Halil, ikisi de lise yıllarından. Çok donanımlı ve aklı başındalar seviyorum onları selam gönderiyorum canım dostlarım küfür bile etmezler. Düzgün kişiler denk gelirse öyle arkadaş olur ki karşı cinsten aklınız şaşar, ya her şey cinsellik değil siz hayvan mısınız da full içgüdü ile hareket edeceksiniz aklınız yok mu. Bunu kadın erkek arkadaş olamaz diyen çomarlara söyledim eh sizin olmasın zaten
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler için (genelleme yapmıyorum) cidden her şey cinsellikten ibaret ve her konuşmanı başka şekilde algılayabilir. Yanlış anlaşılma olmasın diye genellikle kanka veya kardeşim diyorum. Bazı kızlar için de geçerli bu durum. Erkek normal konuştuğu halde kız da flört mü ediyor acaba diye de düşünebilir.
30 Yorumla
+1 yılMesafeyi korumak senin elinde. Flörtöz konuşmalardan uzakdurman lazım. Konuşmasını flörte çeviren birine tepkini aranızdaki ilişkiden beklentilerini açıkça belli etmelisin. Flört amaçlı bir yaklaşımına gülersen veya tepkisiz kalırsan seninde flört aşamasında olduğunu düşünür.
20 YorumlaGenellemeyeyim
Fakat eşşek olduklarından 😁
Halbuki bilseler kızlardan çok iyi arkadaş oluyor benim bir çok bayan arkadaşım var ve hepsi birbirinden daha iyi ve değerli ve İnan bana çokta iyi arkadaşlıkları var bence
En azından anlıyorlar anlamasalar geçiştirmeyip anlamaya çalışıyorlar
Ben tüm arkadaşlarımdan razıyım süperler hepsi 😊😁20 YorumlaBiraz sert olacak ama freud'un bir lafı vardır ;
Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez. Zaten yeterince arkadaşı vardır bir erkeğin. Neden bir kadınla sadece arkadaşça konuşsun hem cinsellik hem arkadaşlık isteyecektir bunların derecesi farklı bile olsa cinsellik yüksek ihtimalle planları arasındadır. Bilimsel olarak da zaten erkekler ya sol beyinlerini ya da sağ beyinlerini ayrı ayrı daha iyi kullanırlar. Yani ya sadece mantıklı ya da sadece duygusal bir biçimde bakabilirler. Kadınlarda ise sağ sol arası bağlantı daha gelişmiştir. Bu durumda bir erkek neden yeni tanıştığı bir kadına sağ beyniyle yaklaşsın ki. Mantığını kullanarak ahlaklı bir şekilde senden ne kazanabileceğini düşünecektir. Daha önce de yazdığım gibi. Yeterince arkadaşı zaten vardır. Neden senle cinselliği de yapabilecekken bunu görmezden gelsin ki. Bu durum gayet normal.. Bunu bil ve ona göre tekrar düşün bence.36 Yorumla- +1 yıl
Kimse yazmadı sandım biran bu sözü iyi ben yazmadan sen yazmışın
- +1 yıl
@Biraz_Bazarov yüzde yüz katılmasam da bence de doğru sayılabilecek durumda gerçekçi bir söz.
- +1 yıl
Bak arkadaşım ben burda kafin erkek arkadas olamaz demiyorum. Kimseyi obje olarak gorecek filan değilim. Yalnizca bilimsel olan şeyleri gozlemlerimle birlrstirip sana burda yorumladım. Beyinlerimiz farkli çalışıyor. Bu ortak yön bulunup arkadaş olunamayacağı anlamina gelmez. Kaldi ki bana sorarsan karşı cinsle arkadaşlık onlari tanımak açısından faydalıdır. Benim orfa o sözü kullanma nedenim sonrasinda anlatacagim seylere bir altlik koymaktı. Yuzde yuz katılmıyorum bu söze ama bzi gerçekler de var. Cinsellik fazlasiyla güçlü bir dürtü. Bu yüzden illaki bir taraftan birinin aklinfan bir süre sonra geçecektir. Bu olasılığı kabullenmemenden bahsediyorum. Zihnini tabiki kontrol edebilirr insan. Böyle olmak zorunda degil. Ama istatistiksel olarak durum bu. Gecenlerde bu mevzuyu araştırdığım icin anlattim. Guncellemende yazdıklarını uzerime alındım. Kesinlikle oyle bir zihniyette değilim. Ama olan bu. Bundan muzdarip bir hemcinsimle de bunlari paylasmak istedim
- +1 yıl
Hayır tek lafım sana değildi kardeşim haklılık payın var. Sadece erkeklerle iç içe yaşıyoruz mecbur biriyle değilse oburuyle samimi olman gerekiyor. Sadece dostça yaklaşmayi yanlış anlamaları saçma geliyor en azından bu dürtü varsa bile baskılanabilir bence. Böyle davrandıkları için arkadaşlarımızda bozuluyor
- +1 yıl
Arkadaşlığımız*
Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Reelde başıma gelmişti teşekkür edip iletişimi kesmiştim. Devam etmek isteyen oluyordu arkadaşlık falan olalım rahat olmadığımdan devam etmedim. Biliyorum ki izin versem ilerde yine açılacak bu konular.
Benim anladığım o erkeğin işi, okulu, evi, arkadaş çevresinde bir yerde sabit değilsen seni potansiyel aday görüyor yokluyor. Yok bu çevreden isen arkadaşlık olarak takılıyor.10 Yorumla
+1 yılBenimde yakın arkadaşlarımın bir çoğu kız ve hiçbirine flörtüm gibi davranmıyorum ama maalesef çevremden hoş olmayan tepkiler alıyorum sanki hepsine yavşıyormuşum gibi, kızlar bana güvenirken diğer insanların saçma sapan konuşması sinirlerimi bozuyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Bi de bu var tabi
Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı. Bunu sadece erkekler yapmıyor, kadınlar arasında da var, dostça yaklaşımı, konuşmayı filöt olarak algılayan ve herşeyin altında birşey arayan, kalpleri hastalıklı kişilillerdir, ben gerçekten onlardan nefret ediyorum.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence bunu cinsiyet olarak ayırmamak gerek.
Sen kadın olarak böyle görmüşsün,
bende erkek olarak tersini gördüm.
İnsanlar biraz samimiyet ve anlaşabilme durumunu hissedince sanırım bunu ilişkiye çevirmek istiyorlar.20 YorumlaGenelde kadınlar bu durumu yaşamamak için o şahıslara karşı kardeş, kanki, panpa gibi hitaplar ediyor karşı cins anlasın diye. Siz de kullanın derim. Erkek çünkü arkadaş dost olayını pek kullanmıyorlar
20 Yorumla
+1 yılNeden genelleme yapılıyor anlamıyorum size saygısız karaktersiz insanlar geliyorsa bizim suçumuz ne sonuçta kendinize yaklaştıran yine sizlersiniz.
Benim mesela kız arkadaşım yok olmadı da önceden vardı arkadaş ayağına sevgili olalım dediler ben yazıyormuyum kızlar neden arkadaş ayağına flortlesiyor diye.
Artık şu meseleyi anlayın herkes aynı değil.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İşin rengini baştan belli et o zaman sende. Bazı kızlar dostça davranmak ile flört gibi davranma çizgisini aşıyorlar. Karşındaki de robot değil sonuçta kalbi var. Cinsellik haricinde olan kısmını karşıdaki kişinin sözleri ya da tavırları belirliyor. Önce kadınlar aradaki farkı anlasalar bence daha iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yine iyisin. Benim kaşım gözüm oynuyor insanlarla konuşurken başım belaya giriyor. Erkeklerle konuşursam onlara yürüdüğümü sanıyorlar, kızlarla konuşursam kızlara. Aşağı t. kürsen sakal yukarı t. kürsen bıyık. Ben de kan bağım olanlarla konuşuyorum mecbur, onlar bana yamuk yapmıyorlar en azından beni biliyorlar, baştan böyleyim ekstra asılma durumu yapmadığımı biliyorlar. En iyisi kan bağın olanlarla arkadaş ol, olmayanlarla gerek yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Buda iyimiş 😂
Çok haklısın! Bana da aynısı oluyor ve ben işin hoşlanma cinsellik vs konularına gelip arkadaşlığın bozulmasını istememe rağmen bazı erkekler direkt bozuyor.
20 YorumlaÇok mantıklı bı soru. Yani annemin bı lafı var. Erkek erkektir diye. Buna kani oldum. adam yerine koyup arkadaşça konuşuyon. Karşıdaki. Seni analiz ediyo hey Allahım. Evet cevap verin. Sonra başlıyor. Yok huyun çok güzel. Yok sen daha iyilerine layıksın. Niyeyse. O daha iyiside kendileri 💁
21 Yorumla
+1 yılSitede var bir kankam herşeyi konuşuruz o bana ben ona saygı duyarım konuşuruz yani, normal hayatta var abi abi abi der mutlu olurum abi diyen birine de nasıl yan gözle bakayım ki, yani bence konuşulur da normal olarak, ama nasıl bir ilişkim olur onu çözemedim. 🤔😄😏
00 Yorumlamehaba,
bence bu sadece erkek veya kadın olarak düşünülmemeli sonuçta bu kişilik, karakter meselesi..
etrafınızda her zaman bu şekilde beyini yanlış başta çalışan insanlar olacak, ''erkek adam flört etmeyeceği kadınla konuşmazmış'' konusuna gelirsek bunlar toplumumuzdaki abazalığın bahaneleri olduğunu düşünüyorum.
-bu arada bir erkek olarak en yakın arkadaşlarımın çoğunu kadınlar oluşturuyor, yani bence erkek ve kadın yakın arkadaş olabilir diye düşünüyorum.-10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kendi adıma karşı cins için onu düşünüyorum. Kime selam versek ya da bir şeyler anlatmaya kalsak illa amacımız ileri seviye bir ilişki olarak algılanıyor. Neden ben bir kızla arkadaş olamıyorum, öyle bir imkan ihtimal yok mu hiç? Neden amacım onunla sevgili olmak ya da duygularını suistimal etmek olarak algılanıyor hep... Bunlar hep fasa fiso herkes için bu böyle.
00 YorumlaEvet bence de, bende sevmiyorum bu durumu ama hiç bilmiyorum nedenini belki erkek oldukları için
30 Yorumla
+1 yılBizim toplumda kadınlarla erkeklerin arkadaş olması çok zor çünkü bakış açıları, zevkleri, renkleri ve hobileri farklı, olabilen varsa helal olsun.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı. eskiden bende öyle dusunebilirdim simdi ilgimi cekmiyor. yaş ilerledikce ortak konularda konusabilcek birileri daha onemli.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çünkü erkekler dost olmak için kadınlara ihtiyaç duymaz, başka bir erkeğin dostluğu gayet yeterli ve daha iyidir.
Erkeklerin dostluğuna ihtiyaci olan kadınlardır.09 Yorumla- +1 yıl
Peki kadınlar neden erkeklerin dostluğuna ihtiyaç duyar?
- +1 yıl
Kadınlar yapıları gereği uzun süre dost kalmaması doğru bir ifade ama bunun için erkeklerin dostluklarına ihtiyaç duymaları saçma geldi bana kimse kimsenin dostluğuna muhtaç değil
- +1 yıl
Kadın zaten sevilmek için yaratılmış ama nasıl ki erkeğin tek derdi cinsellik olmaması gerekiyorsa kadının da erkeğin dostluğuna ihtiyacı vardir diye bir şey söz konusu olamaz
- +1 yıl
Bu da senin düşüncen saygı duyarım 😊
+1 yılHer konuşmayı flört olarak algilamaz erkekler, flört etmek istedikleri kadınla sohbeti flört aşamasına getirmek isterler,,, sana senin yaklaşımını yanlış yorumlayıp şeyi kalkalnlar denk geldiyse, bunu genellemek doğru olmaz
00 Yorumla
+1 yılBenim normal hayatımda bu başıma 1-2 defa ancak gelmiştir ama sanaldan çok geldi ilk bu hesabı açtığımda. O yüzden mesaj kutumu kapatıp kimseyle dm den mesajlaşmadım hiç.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar abaza varsa zaten burda iyi yapmışsın
- +1 yıl
Kesinlikle en iyisi ama görüşlerde bile dadanıyorlar mecbur siliyorum onları da.
Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sen hic yokluk nedir bilir misin?
Hani Kemal Sunal bir filminde aç ve parasizken lokantada camın üzerinden dönen tavuklara ekmegini baniyordu.
İşte erkegin kadina açlığı da biraz. buna benzer. Kontrol gider bazen.00 YorumlaŞimdi hiç tanımadığin birindenaniden hızlı bi sohbet gelişince işte erkek kafası hemen hoşlanmaya gidiyor. Eğer flört olarak anlamasıni önlemek istiyorsan sınır ve hudut içeren kelimeler kullan. Mesela kardes, kanka, ağabey bilmem ne anladın mi?
00 Yorumla
+1 yılDostça konuştuklarım ile öyle konuşmam. Bence sende dikkatli ol. Bazı sözlerin yanlış anlaşılabilir
10 YorumlaBence bu çok yanlış bir soru her erkek aynı değildir neden peki kızlar en ufak iltifata kendilerine karşı yürüdüklerini düşünüyorlar açık olmak gerekirse bu şu soruya bir erkek olarak söyle cevap verebilirim erkekler sert yetiştiği için ufak bir samimiyeti sevgi olarak olarak görüyorlar
00 Yorumla
+1 yılBenim için flört her arkadaşımla tanışmaya başladığım süreçtir yani sevgililikke bir alakası yoktur. Yani tanıma evresi. Bu süreç nasıl gelişirse ona göre hareket ederim
00 YorumlaGenelde kadınlar dostça konuşmadıkları için, içlerinden biri böyle davranınca flört olarak algılıyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
Karşımdaki insana hacı diyorum napabilirim daha
+1 yılBöyle erkekler çomardır. Kadınla asla normal bir "insan" olarak iletişim kuramazlar. Bundan acizdirler. Çoğunu kadına bakış açısı da vajinadan başka bir şey değildir.
01 Yorumla- +1 yıl
Pek çok kızla arkadaşlık yaptım veya arkadaşça muhabbet kurdum, böyle konular da aklıma gelmedi.
+1 yılKohlberg'in ahlak anlayışına göre 3 dönem var gelenek öncesi geleneksel gelenek ötesi düzey orda da otonom ahlak yani özerk ahlak var ve buna göre de karşındaki kişi erkek ya da kız olsun arkadaş olabiliriz, hoşlanadabiliriz bunu biz heteronom ahlaka göre kendi kararımızla belirleriz iyi geceler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Fizyolojik yapısı gereği bu gayet normal. Genelde biz erkekler herhangi bir sevgili/eş vs. olsa dahi flörtleşmeye ya da başka şeylere "hayır" diyemeyiz maalesef. :) Diyebilen de doygun erkektir. :)
00 YorumlaFlört dedikleri zaten böyle bişey de ondan... Ayaküstü biraz samimi biraz kurla karışık sohbet hali bile flörttür. Sonradan sevgili veya sevgili adayı gibi kullanılmaya başlamıştır.
00 Yorumla
+1 yılKonuşulmuyor anam konuşulmuyor. Hep bir beklenti. Hep bir anlam çıkarmalar. Bu yuzden soğuk yaparım genelde.😬
11 Yorumla
+1 yılErkekler dostça konuşuyor, her kadın onlara yürüdüğümüzü sanıyor.
14 Yorumla- +1 yıl
ya da kadının dostça konuştuğunu erkek flört olarak algılıyor
- +1 yıl
Vazgectim haklısın. 250gr için ya da göze girmek için eksi atan ve "genelleme" yapmana rağmen kendi cinsini gökmen erkeklere müstahak ne yapsanız
İyi paylaşımlar - +1 yıl
Gomen*
- +1 yıl
Size de
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki ya kızlar nasıl? Baştan samimi meraklı olur fikirlerini beğenir yürür gibi olur. Ama tipi görünce ya da mesleği duyunca hemen çark ederler birden senle sadece arkadaş olurum derler samimiyet gider muhabbet azalır. Hatta direk silenler bile var. Arkadaş olmak için bunlar neden önemli? Yoksa arkadaş ayağına yürümek mi
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapamayız bu konuda ya. Kendini yetistirmemiş tek odağı kızlar olunca bu ortaya çıkıyor. Ama bir kesim vardır ki kendini yetiştirmiş , dost olmayı da becerebilen insanlar
20 YorumlaGülümsemeyi bile öyle algılayan var şaşırmamak gerek
20 YorumlaKendine selâm merhaba diyen erkekleri kendine neden aşık hayran sanıyor Türk kızları
01 Yorumla- +1 yıl
Selam merhaba diyen adama insan gibi karşılık veririm arkadaşça konuşmayla flörtü ayırt edebilecek yaştayım
+1 yılBunu kadınlarda çok yapıyor. Birisi diğerini liginde görmediği için arkadaşça konuşur diğeri yanlış anlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçenlerde buna benzer bi soru sordum toplasan 4-5 kişi cvp verdi. Bu soruyu cvplayanlara bakiyorum tuhaf. Madem bu kadar hevesliydiler neden o soruya yazmadilar. Kırgınım.
08 Yorumla- +1 yıl
Sıkma canını
Gozden kaçmış tır - +1 yıl
İnan bende bu kadar cevap vereceklerini düşünmedim 😂
Cevap sahibi+1 yılE cevaplarla hangi kanıya ulaştın. Boylece bende anlarım nedenini 😉
- +1 yıl
Erkeğin yapısından kaynaklanıyor diyor geneli ama ben zihniyetle alakalı olduğunu düşünüyorum mesafeli bir biçimde konuşmaya devam edicem
Cevap sahibi+1 yılBanada bi hemcinsim e erkeklerle konusma arkas olmak zorunda degilsin demişti. Boylelerini gordukçe insanın en ilkel hali nasıl olur anliyabiliyorum. Gitgide hayvanlaşiyorlar üzgunum onlar adina.
- +1 yıl
Erkeklerle mecbur iletişim halinde olmak gerekiyor ne zamana kadar soyutlayabilirsin ki kendini ama daha dikkatli olmak gerekiyormuş demek ki
Cevap sahibi+1 yılBen kendim gibi davraniyorum kim nasil anlarsa anlasin. Her insana gorede degilmez ki. Guvene bildiklerimle normal iletisim kuruyorum. Guven vermeyenin yanina dahi yaklasmiyorum. Sonra ona aşik oldugumu falan zanneder abaza. Seninde dedigin gibi zihniyetle alakalı
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılKisi, kendinden bilir işi demişler.. öyle erkekler, kendi gibi sanıyordur karşısındaki kızı. Ve evet hepsi değil ama çoğu öyle...
00 Yorumla
+1 yılErkek olan biriyle cinsellik konuşursan ne anlamasını bekliyorsun ki
01 Yorumla- +1 yıl
Okumadan yorum yapmayın abi konuyu ben mi açıyorum
Erkeklerin erkek arkadaşları var zaten kız arkadaşı ne yapsın okey batak mi atacak?
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılİlgisiz kalıyoruz kadınlar gibi değiliz. her an ilgi gösterecek yürüyecek birileri yok. En ufak şey bizi oraya itebilir bu nedenle.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. karakteri oturmuş erkekte olmaz bu dediğin abaza ergenlerden uzak dur önerim budur
02 Yorumla- +1 yıl
Başta bilemiyorum işte kimin nasıl olduğunu
+1 yılKadınlarla neden konuşmuyorsun? Ne olacakti yani bir kadınla bir erkek sadece arkadaş olarak görüşesjsjhshsksks
00 Yorumla
+1 yılBeklentilerle alakalı, konuşmanın seyri tarafların her ikisinin de sorumluluğundadır. Sizin musade ettiğiniz kadar konuşabilirler.
00 YorumlaBöyle bir düşüncede olan bir erkek aklı başka yerinde çalışıyordur da ondan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinsten arkadaş olmuyor. Benim bir tane var o da homoseksüel. Anca öyle yani :D
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılŞu genelleme olayları gerçekten saçma geliyor bunun cinsiyetle bir ilgisi yok
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılIşte bu yüzden kadınla erkek arkadaş olmaz olamaz, kendinizi kandırdığınız yeter...
10 Yorumla
+1 yılGidişat yanlış anlaşılabilir önemli olan senin çizgilerin bunu başta belirtmişsen yinede üzerine geliyorlarsa keseceksin artık konuşmayı
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılErkek beyni yani testosteron etkisiyle ne dostluk ne arkadaşlık kalır.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılUlan kimse Freud un ünlü sözünü yazmamış mk çıldırıyorum.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerle dost olunmuyor. Çok denedim ama ben beceremedim maalesef.
00 Yorumla - Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat