AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Bana kalırsa bir erkek ile kadın arkadaş olamaz
Geniş çaplı baktığında
Bunun erkeği kızı yok ki. Bende normal arkadaşça konuştuğum kızların bazılarında bu durumu yaşıyorum
Bu dediğime dislike atan arkadaş söylediklerimden ne zoruna gitti de bunu yaptı cidden merak ettim... Bir sınav sistemi hakkında bilgi verdiğim kız bir hafta sonra bana umut verdin diyip gecenin ikisinde 15 kez aradığı da oldu. Yine buradan başka bir kıza eski ilişkisiyle ilgili öneriler verdiğim zamanlarda konuyu cinselliğe getirip yazıldığı da oldu. Dislikeci arkadaş başka örnekler dinlemek isterse buyursun gelsin, bende vaka çok 🙂
Bende sadece arkadaş olarak konuşurum konuşursam aşk meşk işlerini bıraktım.
Kimse çekici bulmadığı biriyle uzun süre sohbet etmez
Bence sen hep yanlış erkeklerle arkadaş olmuşsun ya da senin konuşman fazla samimi.
Kadın ve erkeğin arkadaş olabileceğini anladığımızda, güvensizlikte ortadan kalkacak,
Flörtü geç mübarekler evlilik olayını bile kafada hallediyor
Konuşulur hatta arkadaşla konuşmak çok güzel orda her konuyu rahat rahat konuşursun
benim arkadaşça konuştuğum çok kişi vardı hepsi evlendi mecburen iletişimi kestik sonra
aynısının kız versiyonu bana oluyor o konuda kusura bakma şans :D ahahah
O dediğini genelde hiç normal kız arkadaşı olmamış ezikler yapar. Kendine doğru arkadaşlar bul.
Kızlarla arkadaş olmaya alışık olmayan erkeklerin tavrıdır bu
Ülkemiz henüz konuşarak anlaşma leveline atlayamadı direk koklaşma peşinde.. e buda heyvan olduğumuzun bir delili sanki..
Güncellemede geç kaldın :)
işin içine cinsellik girince devam ediyor musun konuşmaya bence aradaki sınır bu
Hayır uyarıyorum
o zaman o erkeklerin saçmalığı yani
Yanlış kişilerle arkadaş olmuşsun. Cok fazla erkek arkadaşım var bel altı konuşmalarina asla şahit olmadım
Bu sadece erkeklere özel bir durum değil. Kadınların da arkadaşlıkla , flörtü ayırd edemediği gerçeği var.
Arkadaş gibi konuşulabilir her şeye bir anlam yüklemelerinden ve kendilerinin istediği gibi hareket, davranış, düşünce ve konuşma sergilemek çok itici sorun çıkması bu yönde soğutucu bu da benim umrumda değil maalesef.
Sadece erkekler değil toplum genel olarak yanlış düşünüyor ve cidden çok sinir bozucu bir durum kadın ve erkek arasında illa flört durumu olmak zorunda değil
Kizlara selam yazildiginda abaza muamelesi goren erkek nedense o yuzden
Hicbir erkek cinsellik yasamayacagi bir kadinla arkadas olmaz
Çok genel konustun acayip saçma geldi bana
@Zeynp__34 acikcasi freud dan iyi bildigimi dusunmuyorum.
Kadınlar da yapıyor bunu, böyle bir gerçek var her şeyin altında kadın-erkek ilişkisi yatıyor. Bu çok normal.
Sabah sabah canın birşeyler çekiyomu 😂😂
Yazıya bak, beyin fakiri. Git dil bilgisi öğren sonra karı kız kovala.
Ne alaka öyle rastgele yazdım işte
Flört ayrı cinsellik ayrı bir şey onlar için. Flört sanmıyorlar istemezler hatta flört olarak. Tatmin olmak istedikleri şey cinsellik
Ben de oyle anliyorum cunku hic flort etmedim o yuzden benle flort edin artik yeter arkadas olamazsiniz benle
Amerikada bir adam vardi adam kadinlara sunu diyordu
You want a friend? Get a dog.
Bazen oyle oluyor
Hayir, arkadasiz tamam egleniyoruz falan hersey ok ama sinirlarimiz var diye hissettirmelisin. Yani sinirlari bilip sana bisey diyemez
Kendilerini tutamiyorlar bence her anlamda akillari bi sekilde bi ihtimal mi acaba diye kayiyor😁 yalan yok bizler de dusunuyoruzdur bence bazen :)
Evet aynen öyle napalaim biz daha zayifiz.. e düşünsene guzelmbir kızın samimiyeti sana geçiyor... özellikle erken yaşlardaki erkeker için zor
Sana öyleleri denk gelmiştir benim cinselliği bile aktif konuştuğum kız arkadaşlarım var hatta onlar konuları açarlar ben fikir veririm ve dinlerim.
Erkekle kız uzun süre dost kalamaz mutlak bir taraf hormonlarına yenilir.
Algılamıyorum ben de zaten arkadaşça yaklaşıyorum
Öyle olmasını istemiyorsanız kanka diyin kardeşim diyin erkek ordan mesajı alıp flört sanmaz
Burada ya da baska sosyal mecrada degil reelde olabilir ama bu
Öyle bir izlenim bırakıyorsundur sende sorun vardır
Benim fikrim kendilerini fazla kaptırıyorlar bu yüzden olabilir
Toplumda iştittikleri ve gördükleri kafa karıştırıyor sanırsam.
Bende kızlarda aynı sorunu yaşıyorum hemen sevgililiğe çeviriyorlar işi arkadaş olamıyoruz
Üst kafadan çok alt kafalarının çalıştığından dolayı
Ben de aynı durumdan muzdaribim.
Seksi olmasaydin sen de
@AlfaAdam_2 işte senin gibi abazalar yüzünden kimseyle konuşamıyoruz
Yuz verseydiniz abaza olmazdim daha sevgilim olmadi hep reddettiniz
@AlfaAdam_2 iletişim kurma becerilerini geliştirirsen erkek eşek gibi her gördüğün dişiye anırmazsan sende reddedilmezsin sevgili kardeşim:)
Arizona kertenkelelerini nasıl bulduysan artık..
😂😂
çünkü onlar öyle görüyorlarda ondan
Erkekler flört olarak algılamıyor tam aksine karşı cins kendine pay çıkarma peşinde
Sınırları sen belirlersen sorun yaşamazsın.
Haklısın
Ayni fikirdeyim kizlar icin😅
Herkes yanlış anlıyor demek ki arkadaş gibi konuşamıyoruz 😂😂
Aynen yaa, bir kiza bak ne hos ortak bi noktamiz var dedigimde ‘ ne demek istiyorsun yani ‘ diye karailik veriyor sanki ilani ask etmisiz gibi. Normal bir konuda konusamaz miyiz ya siyaset spor magazin filan🙄🤔 malesef😂
Sanal mı gerçek konuşma mı
Zaten konuştuğum kişiler gerçek hayatta gördüğüm kişiler sanaldan kimseyle kolay kolay tanışmam
Gerçek hayatta cinsellik muhabbeti mi yapıyorsunuz
Tek takıldığınız yer bu mu cidden yani gerçekte tanıyıp sanalda görüştüğüm insanlar demek istedim
Yüzyüze ve sanalda cinsellik konuşmak farklı
Cinsellik konusunu konuşmuyoruz zaten konuyu açmaya çalışıyorlar ben kapatıyorum genelde
Hmm tamam ama onlara açmaları için de bir yakınlık kuruyorsun demek
Düzgünler denk gelmiyor sana demek.
Olabilir:(
Kurşun döktür
Tamam 😂😂😂
:D
Yaz konuşalım arkadaş gibi 😌☺️
İşine bak kardeşim
Sen bilirsim
Bu yüzden hiç arkadaşım olmadı
Cinsellik konuşanı dövesim geliyor.
🤣🤣🤣
Sanki hic yapmadin mk
@AlfaAdam_2 evlenip eşinizle konuşun mk
Sen evlenmeden yapmissindir ama
@AlfaAdam_2 zekana bayildim şimdi çıktir git
Akılları hep ileride çünkü
Cinsellik konusma ve belirli bir uzakligin olsun
İşlerine öyle geliyor
Aynen böyle bit durum var
İlgiye açlar ablası her yüzüne gülene gidiyorlar
Kadinlar anlamıyorlar mi sanki 😀
Onu konustugun s. laklara sorcan
Çünkü yanlız bir erkekle dost olunmaz 😄
Sor erkeklere ya da sana yapana ve öğren!
Böyle tiplere selam dahi vermez
Aslında çoğu algılamıyor.
Siz algılamıyorsunuz hiç evet
Açık sözlüler işte Flört bilmiyor çoğu