Güncellemeler
1 ay
sonuçta o sohbet de orada bitti
Güncellemeler
1 ay
ben her yerde toplumsal konuları, ekonomiyi, politikayı, dünyayı, gezmeyi, kültürleri vs vs konuşur tartışırım. genel konularda sohbet etmeyi severim. böyle sohbetleri seven çıkınca daha koyu sohbet ederim. ee bir anda o sohbeti çevirip konuyu tanışmaya getirmek saçma değil mi? bence saçma. sonuçta kişisel bir sohbet değil. tanışma sohbeti değil bir şey değil.. bilmem anlatabiliyor muyum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
Tsnışın ne var. Uzaylınmısın kızım bu ne saçma bahane. Birde anormal olan karşı tarafmış gibi soru açmış.
Anlatamıyorsun. Neyi tartıştığının bir önemi yok sonunda karşıdaki insanı sevmişsen tanışmak istersin ki sonradan yeni sohbetlere yelken açabilesin.
Türk kızlarında var birtek bu. O kadsr ülke gezdim daha 1. Dakşkada kız telefonunu veriyor ararsın diye, sosyal medyasını veriyor arkadaş oluruz diye. Bu ksdar özgüvensiz olmayın. Ne bu ego.
yani o sohbeti bitirme adımı gibi bir şey bu bence. sonuçta her diyalog kurulanla da tanışmak istememeli kimse.
özgüvenle alakası yok. ben kendi arkadaşlarıma bile uzun süre katlanamyorum. birilerine zaman harcayıp, tanımak istemiyorum. ama bu insanlarla (kadın ekek farketmeksizin) sohbet etmeyeceğim anlamına gelmez. ki sohbet etmeyi, özellikle de genel toğlumsal konularda tartışmayı çok severim.
Bu her kısmını neye göre belirliyorsun. Ben bunla siyaset konuştum iş görmez. Şu çocukla bilim konuştum ama yok dini konularada vakıf olsaydı olurdu mu diyorsun? Sohbeti tatlıysa tanışırsın belki buluşur kahve içerken bu sohbetleri yaparsın.
son yorumumı kaçırdın sanırım. orada cevap vermiş oldum
Karaktere göre değişir. ben normal konuşmayı seviyorum
Belki sohbetin hoşuna gitti ve bunu devam ettirmek istedi bir daha seni orada göremez diye
Ben anladim ve sustum
Ben sevmiyorum. Nede olsa beni anlamayacaklar bende kendimi anlatacak kadar enerji sarfetmeyeceğim
normal sohbet edemyor musunuz yani? bir tartışma olur, şehir hayatının zorluğu olur ekonomi olur. bunları tartışmak normal sohbettir
Ben kimseyle sohbet etmem.
Belki numaradan arayıp normal sohbeti sesli yapacak. Ne var bunda sadece numaranı istemis. 🤷🏼♂️
tanışmak için dedi ama
Bu kadar güzel sohbet eden birisini yakından tanımak istemiş. Hay aklında bin yaşasın 😂 normal bir şey bu. burada anormal gelen şey nedir?
Kuşum bu düşünce lerde olma.
O kişilik karakter meselesi herkeste bulunmuyor maalesef
Adam güzel sohbet ediyorsa kirmasaydin lazım olur sonra
güzel bir konu varsa güzel olur
Güzel sohbet herkes edemiyor maalesef
Yazın bana
edeni bulunca da böyle araya tanışma filan sokuyor, o da yalan oluyor.
Tanışmak isteyen kişi daha bir sohbette bunu istiyorsa saçma
Illa sohbet. edildi diye numaramı istemek gerekir
Her çeşit insan var yani 😊
Iyi geceler
Adam ciddi imiş ne var ki
Çok güzel bir diyalog deyince akla dating gelir
Sevende olur sevmeyen de ben severim
Ya ne var bunda sizde sanki ya
Olabilir
Ee verseydin numara vermemek için niye direttin
diretmedim, sohbeti kestim.
Hmm iyi bakalım