İyi olsaydı şimdiye kadar kaplardı! Kesin bir sorunu var, kesin arızalı, kesin sıkıntılı, yoksa bu yaşa kadar kesin evlenirdi gibi absürt düşüncelere sahip olanlardan mısınız yoksa bunu bir tercih olarak görenlerden mi
10 gü
İyi olsaydı şimdiye kadar kaplardı! Kesin bir sorunu var, kesin arızalı, kesin sıkıntılı, yoksa bu yaşa kadar kesin evlenirdi gibi absürt düşüncelere sahip olanlardan mısınız yoksa bunu bir tercih olarak görenlerden mi
hayır tabii ki. kadına da erkeğe de o gözle bakmam. öyle düşünenlerin kendisi problemlidir asıl. herkes evlenmek zorunda değil öncelikle, evliliği tercih etmemiş olabilir. karşısına uygun biri çıkmamış olabilir, seçici olabilir. herkesin yaşam koşulları da bir değil zaten
E. i. c şimdiden
teşekkürler :D
Tercih tabiki 20 yasinda daha ne istedigini bilmeden evlenenlere sasiriyorum ben , cok bilincsizce goruyorum , zaten 3 5 yil surmedende ayriliyolar , 30 dan sonra en azindan daha oturakli emin oluyo insan ne istedigini biliyo , daha saglikli mantikli goruyorum sahsen
Hayir
Ergen ya da eksik akıl biri böyle düşünür, kendini bilen biri böyle düşünmez zaten rahat ol.. Ama kimsenin ne düşündüğü ya da dediği neden umurunda ki. Asıl düşünmen gereken bu
Ben çok kaçtım beklenti ve taleplerim olmasını istediğim şeyler vardı ya da hayalimdeki birisi vardı hiçbiri sormadı o yüzden bekar kaldım sevgili de yapmadım kim ne düşünürse düşünsün hakkımda Bu saatten sonra hayır Geçmişte öyleydi
Canım hiç öyle düşünmem. Herkesin hayat yolculuğu farklıdır, kararları da kendine özeldir. Birinin evlenmemiş olması onun "arızalı" olduğunu göstermez ki. 🤷♀️ Belki doğru kişiyi bekliyor, belki kariyerine odaklandı, belki de yalnızlığı tercih ediyor. Önemli olan kişinin kendi mutluluğu. 😊 Klişelerden uzak durmak lazım. 💖
Cevap
2Cevap
Tercih sebebidir kadın erkek farketmez hepsine saygı duyarım
30 yaş üstü erkeklere bakmıyorum bile tercih etmiyorum
Yooo
bence tercihleri değil gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?