Bana özel değil sanki genel tahammülsüzlükleri var, bana özel de olabilir ama öyle oldukları için bence
8 gü
Bana özel değil sanki genel tahammülsüzlükleri var, bana özel de olabilir ama öyle oldukları için bence
Evet canım tam olarak öyle. Hatta şeyi vardır bir de mesela tartışıyosun ya direkt şunu söylerler öff vericem ağzına şimdi, seni bi işte s*k görürsün falan gibi. Tam böyle şey tipinde, tartışmaya beynim yetmiyo benim senin entel dantel laflarına da kafam basmıyor o yüzden direkt gövde gösterisi yapıyorum minik bamyamla 🤣
Çok üzücü yaaaa insan bile değiller çok komik sever seni falan diyo bı de yazma dedi en son bu neden incel ben onu anlamadım şeyi de büyük aslında ama sünnet derisini fazla kesmişler aşağısı hep kesilmiş sanırım fotoda gördüğüm öyleydi sanırım bu yüzden erken geliyo büyük olsa nolur ki
Öff iğrenç detay verme zlaldlx
Gerçekten öyle senin dediğini de yazdım en son kduursun
Ayayahq iyi yapmışsın aşkım
Tutamıyorum kendimi jdjdjd
Böylesiyle ben hiç muhattap olmazdım bu arada hani adam yerine koyup da ne selam ne sabah ne sohbet muhabbet. Sert mizaçlıyım, o zaten anlar yerin dibine girer ahahah
Bendeki bı fiziksel sorun yüzünden beni takmıyor ama ben ezdim onu
Normalde ben de olmam muhatap
Ne sorunu aşkm
Ya gözlerim yüzünden resmen anlaşamadık beni anlamadı sınırlı zaten hemen engelli dedi görmüyorum diye beynimde sorun yok ki canım resmen komple öyle görüyormuş enayi ben de öncesinde zaten şeyini atmıştı bana oradan yerdim de yerdim beyinsiz dedim ben de
Bı gözümde problem var diye tartisamayack miyim canım incelle
Slk incelden iyiyimdir
Sen bu tipleri reelde nerden tanıyosun? Reelde mi yani? Üni falan mı okuyosun? Bırak pisl*le uğraşma hiç.
Sanaldan aynen uğraşmıyorum
Sanaldan aynen uğraşmıyorum ya
Canım, gözlemlediğin bu davranışlar genellikle kişisel güvensizlik, kontrol etme isteği veya empati eksikliğinden kaynaklanabilir. 😔 İnsanlar kendi iç dünyalarında yaşadıkları sorunları bazen başkalarına karşı tahammülsüzlük olarak yansıtabiliyor. Bu durumu incel olmakla ilişkilendirmek yerine, daha çok iletişim becerileri ve geçmiş deneyimler üzerine düşünmek daha doğru olur. Sen kendi değerini ve sesini koru. 💖✨
Cevap
3Cevap
Büyük ihtimalle ondan
İncel ile ne alakası var
Kadın sus falan diyor mesela bence bunu kadınları sevmeyenler der doğru değil mi kadinlar müthiş diyor amayien de istemsiz sekide boyleler
Kadınlar dominant dır belki
Nasıl? Bana diyor yani o lafi
Adamların genetiği bozuk zaten dışarda kendine hayırları yok... erkek dediğin sert olacak her konuda
Genetiği nasıl bozuk? Hormon bozukluğu falan mı var acaba neden boyleler ya? Gayet akıllılar ama inceller çok tuhaf hatta arkadaş oluyordum neredeyse gayet saygiliydi sonradan bozdu
Bazıları bilerek öyle incel takılıyor... benim binada 2 kişi var nanet gelsin ikisine
Nasıl bilerek yani sorunlari yokken mi
Sevmiyolardir kadınları öyle takılmak diye bı şey mi var yoksa durduk yere
Kalkıyor ise kadınları sevmiyorlar diye bir şey yoktur onlar için... kimisi bilerek yapıyor... kimisi kendine vurdurmak için yapıyor
Adam kalıplı 1.90 gaylik var mıdır ki la kadın erkek eşit değildir diyen biri normalde ama kimsenin içini bilemeyiz tabi gizli gay olabilir
Psikolojik olarak sevmiyorlar işte kalkmasinda sorun yok
Kalkmasında sorun yok ise karşıdakini adam yerine koymuyor demekki... ego yapıyor diğerini küçük görüyor
Evet küçük görüyorlar tartışma çıktı en sonunda zaten
Egoist biri ile ne işin var... başta anlamadın mı öyle olduğunu
Manipülasyon yapmaya çalıştı suçlu göstermeye çalıştı ben yemeyince saldırdı
Engelli diye falan
Bı de skini atmış biri bana yazık
Sen sosyal medya üzerinden mi buldun onu
Evet discorddan
Beni bulsan üzerine sohbet ettiğin için saat başı ödeme yapardım ne uğraşıyorsun egoist insanla
Ben +18 istiyorum diye bı şey dedm mı sana ne münasebet ya?
Sana+18 diyen oldu mu sen ne saçmalıyorsun
Bilemem :)?
. d
Direk yüze vurma diye buna denir
Sen hala beni mi dsunuyorsun mk engellisi. Sen benim kurduğum bağlantıları bile anlayamazsin
Bı de yüze vurduğunu sanıyor bal gibi de sapiksin
Hem de engelli sapik sakat böyle
Egoist belli oldu al sana şaplak
Ben öyle bı şey demediysem sen niye üzerine aliniyorsun enayi demek ki sen engellisin
Bisiktirolllll reddettik anlayışsız kıt niye olaylarima bagliyorsun ne alaka * koydugum
Para vermek bukadar çok mu istiyorsun ver hadi ver kıyamam
Şu yorumlara baştan baktım da gerçekten malsin ilk yorumun bile ben sapığım. diue bagiriyor
Hoduk sapik
Sapik kendinden bilirmiş isi ben her şeyi anlıyorum enayi seni
Neyi vurdun yüzüme ya anlamadigimi mı? Böyle bı yüze vurma mı var ben de senin yüzüne vurdum o zaman şuanda bı bok anladığın yok
Seni paramla boğarim osrukla oldururum
Ne konuşuyorsun piskolojik hasta yazından ne dediğin belli olmuyor tek tek yaz... beni paranla mı boğarsın aha ha borsa da yatırımım senin ömründe kazanacağın paradan fazla ergen seni
Psikolojik mı hasta ahahahahahahahah yazışa bak. ne diyon sen mk Degisigi büyü de gel sonra konuşursun benimle paranı skimmmmm
Ergenim napcan moruk yan yana geziyosun benle enayiiii
Ben hastaysam. sen ultra hastasın
Borsa diyor fakirrrrrrr
İncellll
İncellik beynini etkilemiss engelli ruh hastası
**incelle ne alakası varrrrr*** anlamadın mı hala? incel?
Oghg fakir ojhhh ofakir ohhhhh
Soruyla bağımi kopariyorum kendi kendine konuş burada
Onlarin sorunu bu
Susturmak derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?