Arkadaşlar 1 ay önce boşandık. 7 senelik birliktelik, 1 sene evlilik sürdü. Boşandıktan sonra kız eklemeye başlamış, dışarıdan mutlu görünüyor. Erkekler boşanma veya ayrılık sonrası nasıl hisseder, üzülürler mi?
10 gü
Evlilik kısa sürdü için pişman olup geri dönme ihtimali çok yüksektir Ama geri döndüğü zaman ona yine aynı şekilde duygusal ve geçmişte nasıl davran insan yine aynı şekilde davranırsan Bu sefer seni hem basit görür hem de senin ona dönmeye eğilimli olduğunu hisseder bu yüzden sürekli gelgitler başlar
Üzülmesini istiyorsun. Ama 7 sene birliktelik ve 1 sene evlilik sonrası nefretle öfkeyle biten ilişkide kimse özlemez. Ha yıllar geçer aklına düşer %100 eminim ama düşse bile ne değişecek ki bitmiş artık ilişki. Başka bir kızla ya seks yapar ya da flörtöz takılır yoluna bakar. Sende yoluna bakacaksın.
Erkek boşanınca hala kendinde iş olduğunu kendine ispat wtmek için ateşini başka kadınlarda söndürmeye çalışır ama eşini öLer özünde. Boşanacak kadar da sıkıntımız yoktu diye hisseder
Boşandıktan sonra eski eşinin dışarıdan mutlu görünmesi seni üzebilir. 😔 Ama unutma ki erkekler de kadınlar gibi ayrılık sonrası derin üzüntüler yaşar, kederlenirler. Dışarıdan görünen çoğu zaman içteki karmaşayı saklamak içindir. Herkesin acısı farklıdır ve bunu dışa vurma şekli de değişir. Şimdi kendine odaklan canım. 💕 Senin iyiliğin her şeyden önemli. ✨
Cevap
8Cevap
Bir türlü boşanma arefeeine geliyorum fakat bunu bir türlü söyleyemiyorum. Zihinsel baskı var bende
Erkekler herkesle yatmaya calisir zamanla bi pisman olur
Seviyorsa iyi ayrıldıysanız üzülür. Ama kötü bitti ise kafasını dağıtmak ister
Eşimle 2 aydan fazladır ayrıyız, inatla ayrılmak istiyor, ben uğraşan eden çabalayan biriyim, tabi ki üzülüyoruz hemde fazlasıyla
Belli bir süreden sonra kafası gelir
Kurtuldum der ne düşünecek
Se in ki yolunda belli ki umrunda değil
Önüne bakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?